כ מילנה צעירונת מבת ים - סקס אדיר

מילנה צעירונת מבת ים

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7832
אתמול החלטתי לפקוד את התאגיד הבת ימי
התקשרתי מספר פעמים לקטיה אבל ללא מענה למרות הקו הפנוי כנראה שהייתה תפוסה מלאה..
החלטתי לעבור שוב על המודעות באתר וראיתי את המודעה החדשה של מילנה
הרמתי צלצול והפקידה מסרה פרטים ושזה עולה 500 ש"ח... מפעת חרמנות וחוסר ברירה החלטתי להוסיף עוד 100 שקלים
וציפיתי לקבל בסכום הזה משהו לא רגיל.
ובכן תיאום עם הפקידה היה יחסית קל, התקשרתי והודעתי לה שאני רוצה כמה שיותר מהר להיפגש איתה
וכך היה בדיוק לקוח אחר אבריז לה והיא הכניסה אותי במקומו למשבצת הזמן.
ובכן הגעתי לרחוב שבו מילנה מקבלת (הרצל) בקומת קרקע (דירה שבה עוד בחורות בעבר מהתאגיד הבת ימי של ה400 שקל
היו מקבלות) דפקתי בדלת ומילנה פתחה
בחורה גבוהה יחסית כ1.7, חיוך מקסים ומזמין, עור לבן, פנים נאות, עיניים גדולות מרוחות באיפור בסטייל ארואין שיק וגוף
רזה עם חזה קטן וטוסיק קטן.
נכנסתי לדירה עם הרגשה מעולה וידעתי שפה לא תיהיה נפילה.Embarrassed
התחלנו בשיחת סמול טוק, הבחורה מאוקראינה פליטת מלחמת האזרחים שהולכת שם, לטענתה סטודנטית
והתקבל רושם שאכן בחורה מאוד אינטלגנטית וחמודה, הבחורה מעשנת למי שזה מפריע לו.
הכסף החליף ידיים ועשינו מקלחת משותפת, היא ממש זורמת לכל מה שתבקש ועושה את זה בחיוך.
אחרי מקלחת קצרה, עברנו לחדר הפעולות, מחומם היטב במזגן ומוגן מפני החורף הקר שפקד אותנו בהפתעה.
מילנה התנפלה עלי בנשיקות מטריפות ועט עט ירדה למטה והתחילה במציצה עמוקה, אגרסיבית ומהירה... אבל ללא ואקום חזקOuch
אחרי שמצצה ומצצה ומצצה הייתי צריך להפסיק אותה ולבקש שתשים את הקונדום על החבר... מפעת תשישות מהשבוע הקודם
התקשתי להחזיק אותו עומד ואחרי שכבר התהפכנו למינסיונרית ביקשתי שוב שתמצוץ... חיש חש קמה והחלה במציצה ארוכה
והחבר נעמד כמו טיל ונכנס לנחיל האהבה של מילנה.
מילנה קצת רחבה למטה וקשה להרגיש אותה עם כל כמות הקרם שמרחה במיוחד עם הקונדום. לכן הייתה לי בעית זקפה איתה
אך היא לא התייאשה וכל פעם העמידה אותו מחדש.
עברנו לדוגי ומילנה משתפת פעולה נפלא ונותנת קונטרות מטורפות, חשבתי שהיא מזיינת אותי ולא אני אותה...
תפסתי פיקוד והתחלתי לזיין אותה במהירות שיא ומילנה התחילה לגנוח ולצרוח Shocked דבר שאותי מאוד חירמן.
אחרי שהחלפנו מספר תנוחות, קמתי מהר ומילנה התיישבה ליידי עם פה פתוח ורק חיכתה שאני יתיז עלייה מטח של
זרע חם לפה, מה שלא איחר לבוא וגמרתי לה בפה ועפו כמה שפריצונים לפנים.
שנינו הלכנו למקלחת בזריזות, מילנה שתפה את הפנים ושוב מקלחת משותפת, שיחת סמול טוק וסיגריה
ותוך כדי מילנה מתלבשת לה, שאלתי אותה למה היא מתלבשת והיא התבלבלה והתנצלה בחיוך מבוייש ומיד הורידה את בגדיה.
סיבוב שני היה דומה.... רק שהפעם מפעת חוסר הזמן היינו צריכים לקצר, ולמרות שרציתי לבלות עוד זמן בתוכה הייתי צריך
לגמור לה בפה וללכת לחורף הקר שמחכה בחוץ.Ouch
לסיכום:
התמונות אמיתיות וצולמו באותה דירה שהיא מקבלת.
דיסקרטיות: 0
מציצה: 7
ביצועים: 9
GFE: הייתי אומר 9 למילנה יש שפתיים בשרניות שכיף פשוט להתנשק איתם
חזה : 4 קטן וטיפה נפול
תחת : 7 קטן ועסיסי
גוף : 8
פנים: 8
מילנה בחורה מתוקה מאוד ושירותית מאוד. שווה את ה500 שקל.
קישור למודעה: מפתיע צעירה יפיפייה 19 חדשה בבת ים
טל :054-3591980

UMA2014-03-13 18:45:34

מילנה צעירונת מבת ים

6
הייתי אצלה אתמול. התחילה לעבוד לפני שלושה ימים. שילמתי 500 ש"ח. בחורה נחמדה וחייכנית. נותנת לעשות ככל שרוצים. מתנשקת חופשי. גוף נערי. פנים סבירות. מציצה מעולה. לא מדברת לא עברית ולא אנגלית אבל אפשר להסתדר איתה. בסה"כ די נהניתי.

מילנה צעירונת מבת ים

10
לאחר התגובות המפרגנות פה לא יכולתי לפסוח על מילנה והיום ביקרתי אצלה
תיאום עם הפקידה לשעה 18:00 בערב שהתעכב ל18:30 ולמותר לציין שזו הבעיה היחידה שהייתה ...
מילנה יפהיפיה צעירה כ1.7 בלונדינית/שטנית עניים ירוקות ופנים נאות ביותר לא הייתי נותן לה יותר מ23
גוף חטוב חלק ונעים למגע שדיים במידה בנונית מינוס אך כלל וכלל לא נפולים כמו שרשמו לעיל..להיפך נראות בוסריות אגסיות כמו שאני אוהב
קיבלה את פני עם חיוך רחב ובאנגלית עילגת אך ניתן לתקשר פחות או יותר..
שותים קפה עם סגריה סמול טולק קצר ונכנסים למקלחת משותפת.. המקלחון לכשעצמו קטן אך הסתדרנו יופי תוך שאננחנו מתנשקים בלהט..
עוברים לחדר מתחרמנים קלות ממש כמו חברים והיא יורדת בסקסיות מטרופת תוך נשיקות קטנות על גופי שהעבירו בי צמרמורת..
ועכשיו לגולת הכותרת ... מציצה אלוהית!! עמוקה רטובה ממש עד הסוף ... עד היום הייתי אצל מספר מדופלמות במציצה כולל את איב..מילנה ליגה אחרת לגמרי פשוט אין מה להשוות !! משהו כמו 20 דקות של תענוג צרוף עד הגמירה המיוחלת לתוך גרונה..
האבסורד שלאחר המציצה היא הביאה לי נייר שלא היה בו צורך.. פשוט הוא נשאר נקי לחלוטין ..תענוג!
יוצאים מעשנים סגריה ..רואה שקיבלתי טלפון דחוף מהעבודה ומבשר למילנה שעלי לעזוב ..היא הייתה פשוט מבואסת.. הבטחתי ששבוע הבא אקפוץ לביקור נוסף...
שווה כל פני ... אין מציצות כאלה ...
שורה תחתונה
GFE 10
מציצה 10
גוף 9
פנים 8.5
יחס 10
דיסקרטיות 6
פשוט מושלם ותודה לפות הפוסט שהפנה את תשומת ליבי...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”