שלום
זו פעם ראשונה שאני מדווח, חוויתי נפילות בעבר אבל לא הה לי כוח לכתוב על זה, הפעם זה עלה לי על העצבים אז הנה
להלן המודעה:
טלפון למחפשים משובים לפי מספר - 052-7292241, ולפי שם - תתרחקו מ- מישל , צרפתיה
בקיצור - בטלפון נשמע נחמדה .. שתי בחורות יפות חטובות עושות הכל, כולל אנאלי (ביררתי לפני).. נשיקות, שעה תגמור כמה שאתה רוצה.. זה התיאום בשיחה. הודעתי שאני מגיע מחיפה ושאגיע ב- 22:00
הגעתי ב- 22:00, עונה מישל (צרפתיה, נראה לי שיש לה גם מודעה משלה, אל תתקרבו) מבקשת שאני אחכה כמה דקות כי בעל הדירה בא לקחת כסף.. עוד כמה דקות ועוד כמה דקות, והבטחות על טיפול ארוך ומיוחד בהמשך וכו'... סה"כ חיכיתי 50 דקות וכוסאומו יש לי עוד לחזור לחיפה ועבודה בבוקר.. סופסוף הגעתי לדירה
מישל - גוף טוב, סביבות 40, פנים לא משהו אבל גם החדר די חשוך ואין אופציה לאור למרות כל הפאר, אני דווקא אהב לראות מה אני עושה אבל שיהיה.
בחורה שניה - גם לא צעירונת.. יש לה בטן עגולה, ממש לא חטובה, פנים גם לא משהו..
בקיצור עולים לחדר, משאירות אותי לבד קצת, אח"כ חוזרות מישל מתפשטת בלי להוריד חזיה, השניה נשארה כל האקט עם תחתונים וחולצה כאילו לא באה לעבוד אלא רק לעודד, אולי גם מתביישת בבטן, לא יודע
התנשקה איתי בערך עם השיערות שלה בתוך הפה .. לא ברור לי מה נסגר עם הנשיקות שלה וגם הריחה מסיגריות, אולי 5 שניות של נשיקות ועברה הלאה
מישל ישר התיישבה לי על הפרצוף כאילו ביקשתי, באתי לעשות עם האצבעות, לא אוהב לרדת לבחורות עובדות, אבל היא דורשת בלי אצבעות (נעזוב את זה שאי תמיד דואג שלא יהיו ציפורניים ושהעור יהיה חלק בדיוק בשביל זה), מזיזה לי את היד ומתיישבת על הפרצוף שלי כאילו אני הזונה שלה.. בת זונה.. זרמתי .. באתי ברוח טובה.. ליקקתי אפילו עשית לה רימינג לכלבה.. בנתיים השנייה במציצה בינונית הלבישה קונדום תוך כדי או לפני לא שמתי לב, מישל מסתובבת וישר "תזיין אותי".. הצגות כן זה טוב וכו'.. כשהרגשתי אחרי כמה דקות שזה מגיע רציתי להאט קצת אבל היא דחקה בי תמשיך חזק אני גומרת.. חשבתי לעצמי טוב יש עוד שעה יאללה נזרום ונגמור בהמשך סיבוב שני יותר ארוך... בנתיים השנייה נשענת עלי יענו מלטפת.. נשארה לבושה באה להסתכל
אחרי שגמרתי נעלמות שתיהן מהחדר אומרות אם אני רוצה מקלחת.. שטפתי את עצמי קצת וחיכיתי שיחזרו.. אחרי כמה זמן חוזרות לבושות ואומרות זהו.. הסברתי שאמרה שעה ושאגמור כמה שאני רוצה .. הזונות הזמינו אוכל והוא בדיוק הגיע.. כלומר ידעו שיהיה קצר .. יצאתי בהרגשה הכי מסריחה שיש.. קיללתי את המישל הזו והשנייה כל הנסיעה חזרה.. 600 ש"ח על 10 דקות זיון בקושי ולא עם דוגמנית...
בקיצור גם להיות זונה יש דרך והמישל הצרפתיה הזו חתיכת זונה במובן הרע של המילה..
מבחינתי, לאחר כל ההתכתבויות על כוחו של הפורום אני מקווה לייבש את הדירה הזו ואת המישל הזו...שתלמד להיות הוגנת עם הלקוחות שלה
ולקח ברמה האישית - כשבחורה אומרת שהגיע בעל הדירה לקחת כסף, אין למה לחכות
ודבר שני לחזור על תיאום הציפיות בדירה מול הבחורה, אפלו שזו אותה אחת שדיברתי איתה בטלפון
מקווה שאף אחד לא יפול שוב בדירה הזו