כ שנצינו4 אזור המסגר - סקס אדיר

שנצינו4 אזור המסגר

1
שלום חברים
אתמול הייתי בעיר הגדולה,הסתובבתי באזור המיסגר,אותם מקומות ודירות אין משהו חדש.
אבל עמדתי ליד תחנת דלק ופתאום אני רואה שלט עם אורות כתוב עליה שונצינו4.

אמרתי לעצמי לבדוק מי יש,הלכתי לכיוון השלט קומה קרקע, דלת בצד ימין,והדלת היפתחת..
שואלת אותי הפקידה השאלה המוכרת לכולנו !! האם הייתה פעם כאן! פעם ראשונה אתה כאן?!
עניתי לה כן , אחרי זה הכניסה אותי לחדר ואמרה חכה יבואו הבנות עכשיו...

שאלתי אותה כאילו אני לא יודע מה יש כאן בודי או סקס!. ענתה לי בפירוש: כל בחורה יש לה את הפרטים שלה ויצאה.
ניכנסו לחדר שהיייתי בו 3 בחורות, שלושתם רוסיות,רואים את זה ישר.

תעריף: 200 ש''ח בודי + הרפייה. 300 ש''ח בודי+ סקס ( גמירה פעם אחת). שלושתם נתנו אותם פרטים.
שלוש הבחורות אם מישהו מכיר אותם :
מיישל (גבוה רוסיה עם שיער טלטלים)...
לין ( גבוה שיער שחור ארוך, רזה) חשבתי שמדובר בלין מקרליבך21 ברגע ששמעתי את השם הזה לין!!. קריצה
טל ( בחורה רזה,שמה משקפיים,חזה קטן,קטנטונת).

שלושת הבנות ניראות צעירות בגיל בין 25 -30 . מחיר : 300 ש''ח כולל סקס, אבל לא אומרים לך במפורש כן יש זיון,אלה אם אתה שואל האם אפשר לעשות סקס? אחריי זה עונה לך : כן כמובן בתוספת תשלום 100 ש''ח..
ראיתי הבנות ולא נימשכתי לאף אחת בקיצור.
מדובר בדירה קרובה דיסקרטית בלי מדרגות קומת קרקע,.עובדים 2 משמרות, בקר וערב. ( סגנון: תיקתוק מראש).
סוגרים מוקדם ב 02:00 בבקר.
טלפון: 054-3035121
עובדים 2 משמרות, כולל שישי +שבת (מפעל קטן).
הכי עיצבן אותי בכל העניין הוא: שבכל חדר יש רק מיטת מסאגיים קטנה!! אוף נמאס לי לראות המיטה המגעילה הזאת!!. לא נוח בכלל,קטנה,אין מקום מספיק בשביל סקס, אתה משלם סכום לא קטן!. 300 בשביל מיטת מסאגיים מסריחה שבקושי מספיקה לאחד.
מקווה שעזרתי לכם במסר שלי.
שבת שלום.

תמיד בשטח למען כולם.

שנצינו4 אזור המסגר

2
שלא יצא לי עכשיו מישהו כמו תמיד ויאשים אותי ביחצנות שאני ייחצן !.
אני רואה כאן כל אחד כותב דיווח, ישר נופלים עליו ומאשימים אותו ביחצנות!.
הדבר הזה הפך למשהו מגעיל מבחינתי.. וזה גרם לחלק גדול מהחברים להפסיק לכתוב!!.

תמיד בשטח למען כולם.

שנצינו4 אזור המסגר

5
[QUOTE=NeverNotEnough]החתיך הרומנטי

אתה מותיקי הפורום, אף אחד לא יחשוב שאתה יחצן.

[/QUOTE]
תודה רבה אחי...תהיה בריא.
לפחות טוב שיש אנשים שמכירים אותי ויודעים מי אני!!.
זאת הסיבה שגרמה לחלק גדול מהחברים להפסיק לכתוב.ישר נופלים עליו וחושבים שהוא מייחצן לבעלי הדירה.
NeverNotEnough מודה לך אחי, כל טוב באמת.
תמיד בשטח למען כולם.

שנצינו4 אזור המסגר

7
החתיך...ההתנפלות היא בגלל המצב שבו בעלי הדירות ויחצניהם (ולא חסר כאלה) פולשים למרחב הוירטואלי שלנו בצורה "מתוחכמת" (מריחים אותם ממטר ורטואלי) על מנת להפיל לפח התיקתוקי שלהם...אולי יש פחות לקוחות מבעבר בגלל המצב הכלכלי או אולי סיבה אחרת.

מה שכן חבר ותיק שדיווח ותרם לא מעט כמוך לא "יזכה" להתנפלות וביקורת..
ודבר נוסף שמאוד חשוב, אתה לא הגזמת ואפילו לא נכנסת בסופו של דבר לחלק מהדירות שאתה מדווח ונותן פירוט טכני מצויין.
אם תקרא דיווח של יחצן אתה תרגיש רטיבות באצבעות וריח לא נעים וזאת מרוב הריר שהיחצן השאיר בדיווח וריח של נבלה שלא מותיר ספק שמדובר ביחצן.

.You so need a Daddy, little girl

שנצינו4 אזור המסגר

8
[QUOTE=bigdady]
אם תקרא דיווח של יחצן אתה תרגיש רטיבות באצבעות וריח לא נעים וזאת מרוב הריר שהיחצן השאיר בדיווח וריח של נבלה שלא מותיר ספק שמדובר ביחצן.
[/QUOTE]
bigdady כל מה שאמרתה אחי נכון מאוד. צודק לחלוטין 100%.אצבע למעלה
מריחים את זה ישר בפוסט מקליומטר, ומרגישים את היחצנות במילים שלהם...
הם מנסים כל הזמן לכנס לעולם הווירטואלי שלנו,ולהפיל חלק מאיתנו בפח דרך המילים שלהם.

המנוסים והמומחים שלנו קולטים את זה ישר. מוחא כפייה

למה אני כתבתי את זה!.. כי כמעט כל פוסט שאני קורא אני רואה ישר נופילם על הכותב ...
אני לא אומר שכולם צודקים , אבל צריך להבדיל בין לבין!.. בין חבר תורם לקהילה כאן ובין אחד שמייחצן כל הזמן.

תמיד בשטח למען כולם.

שנצינו4 אזור המסגר

10
[QUOTE=החתיך הרומנטי]

[QUOTE=bigdady]
[/QUOTE] 

bigdady כל מה שאמרתה אחי נכון מאוד. צודק לחלוטין 100%.אצבע למעלה
מריחים את זה ישר בפוסט מקליומטר, ומרגישים את היחצנות במילים שלהם... 
הם מנסים כל הזמן לכנס לעולם הווירטואלי שלנו,ולהפיל חלק מאיתנו בפח דרך המילים שלהם. 
המנוסים והמומחים שלנו קולטים את זה ישר. מוחא כפייה  
למה אני כתבתי את זה!.. כי כמעט כל פוסט  שאני קורא אני רואה ישר נופילם על הכותב ...
אני לא אומר שכולם צודקים , אבל צריך להבדיל בין לבין!.. בין חבר תורם לקהילה כאן ובין אחד שמייחצן כל הזמן.

[/QUOTE]
צודק אחי. מסכים איתך!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”