כ אמילי שנקר 8 - סקס אדיר

אמילי שנקר 8

1

היי שבווע טוב

אני רוצה לדווח על שנקר 8 בפעם השנייה שאני מגיע לשם שהחוויה הקודמת שלי הייתה בשם לינוי

נכנסתי שהדלת שהיא פתחה לי בדלת, פגשתי בחורה קצת מבוגרת לא לטעמי וביקשתי לראות עוד בחורות

ניגשה אלי בחורה בשם אמילי נראת יפהפייה עלמת חן, פנים יפות ,מאמין שהיא צרפתייה והיא לא שמנה ולא רזה

התקלחנו במים חמים היא יודעת לחרמן ממש טוב במקלחת, נהנתי כול כך שפחדתי אפילו לגמור

עברנו לחדר והיא נתנה לי מציצה אם קונדום ואז ביקשתי ממנה לעשות דוג סטייל והיא הסכימה

היה דוגי סטייל והיא לא הפסיקה לנגוח ואני מזיין ומזיין ומתעיייף ונח וממשיך עד שגמרת

י וזה היה חווויה נעימה

מחיר - 250

גוף - 7

שירות - 10

סקס -9

אמילי שנקר 8

4
המקום הוא מבנה תעשייתי רעוע, חשוך, מלוכלך.
רק נרות מאירים את המקום. הייתי שם ביום. מפחיד לחשוב איך המקום נראה בלילה.

הגעתי למקום כי רציתי עיסוי - זה מה שמופיע בפרסום שלהם. לאחר שסיון לא ענתה לי, הלכתי על זה.

נכנסתי למקום - הובילה אותי לחדר מישהי שמגבת בלבד הייתה סביב מותניה - היא חייכה אליי בתוך החדר ובאה סוג של לחבק אותי.
מבעד לחשכה ראיתי שמדובר בבחורה גדולה מאוד מבחינת מבנה גוף והרחקתי עצמי ממנה.

עוד שאלה שלי מתוך נימוס ואמרתי לה שאני הולך כי לא נראה לי.

אז היא התחילה להתעצבן ולשאול למה, מה קרה?
חכה פה חברה שלי תבוא אליך אמרה לי וטרקה אחריה את הדלת. כאילו כלאה אותי.
כמה שניות של הלם (כבר עבר לי בראש מה היא הולכת להביא איתה אולי אקדח ולדרוש את הכסף- המקום מבודד רצח)
חיכיתי חצי דקה כי עברה בי המחשבה אולי חברה שלה יותר נחמדה, אבל השילוב של היחס עם איך שהמקום נראה גרם לי לפתוח את הדלת, לצאת ל"סלון" ולהגיד לה אני הלכתי חמודה. מאחורי עוד שמעתי אותה צועקת למישהו "הוא הולך!".

טסתי משם כל עוד נפשי בי.Ouch

אמילי שנקר 8

9
הגרועים הם באמת המקומות בהם הבחורות או הפקידה לא יכולות להכיל את זה שלקוח לא מעוניין כי משהו לא הסתדר לו ואז מתחילות לרדוף אחריו בצעקות של אל תחזור לכאן יותר, זה קרה לי באחת התיקתוקיות בתל אביב לאחרונה, תיקתוקיה שבעבר הייתי בה מספר פעמים וכן נכנסתי.
מובן שאחרי שאתה נתקל ברמת ביבים כזו אתה בטוח לא חוזר לשם.

מי שמאונן לא מזיין
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”