שלום לכולם, החלטתי להרים את הכפפה ולדגום את הדירה שמפורסמת בעיתון שבע (מספר שמסתיים ב2705)
לאחר מספר ניסיונות להתקשר ללא תשובה הגעתי למסקנה שהיא לא עונה לחסויים אז סטיתי ממנהגי והתקשרתי ממספר גלוי.
כיוונה אותי לכתובת בשכונה יא וביקשה שאתקשר, הגעתי למקום התקשרתי והיא אמרה שהם נורא דיסקרטים וביקשה לדעת את שמי וצבע החולצה שאני לובש. כיוונה אותי למרחק של כמה בניינים מהמקום לדלת קרקע צדדית (לא הכי דיסקרטי)
הגעתי למקום פתחה לי את הדלת בחורה צעירה (עד כמה שהתאורה במקום איפשרה לי לראות) עם חזיה ומכנס קצר, לדעתי נראית מצוין, כיוונה אותי לחדר וביקשה שאמתין יש לציין שהיא הייתה נחמדה ואביבה במיוחד.
נכנסתי לחדר התפשטתי וחיכיתי לה, נכנסה עם חוטיני וחזייה וביקשה שאגש אליה, החלה לגעת בי בעמידה ולשים את היד שלי על הגוף שלה.
התפשטה והחלה במציצה מקונדמת (נחמדה אבל טעונה שיפור) נשכבה על המיטה ביקשה שאשאר לעמוד והחלה למצוץ כאשר הראש מתחת לזין (שוכבת על הגב) מרשה ואף מעודדת לגעת בה באופן חופשי (גם במטמון)
לאחר כמה דקות של מציצה עברה לדודי והכניסה אותו, זיון טוב למדי
לאחר כמה דקות ביקשתי לעבור למיסיונרית, המשכנו עוד מספר דקות את למגירה המיוחלת.
בחורה סקסית ביותר, מקועקעת (לא מוגזם, סקסי)
בחורה נחמדה מאוד וכל הזמן צחקה איתי וניסתה לשחרר אותי יותר למרות שהייתי די משוחרר
לדעתי גם זורמת בנשיקות אבל לא ניסיתי
לאחר האקט הלכה להתקלח (הציעה גם לי) וביקשה שאמתין בחדר
חזרה ודיברנו מעט סיפרה לי שהיא נמצאת פעם בשבוע ובשאר הזמן עובדת בתל אביב (בהחלט רמה של תל אביב)
אמרה שעד כמה שידוע לה בשאר הימים יש בחורות אחרות
בהחלט מומלץ חוויה מרעננת ביחס למה שקורה בבאר שבע
דרך אגב גובה 250 שקל
חוויה מרעננת בבאר שבע
2כול הכבוד באר שבעי 26 ! נחמד לשמוע שיש דירה חדשה בעיר אני אשמח אם תפרסם את המספר שלה
ומתי היית אצלה יום או לילה כדי שנדע מתי להתקשר .
אחלה דיווח 

חוויה מרעננת בבאר שבע
5תודה על הדיווח נשמע ששווה לקפוץ לשם , באיזה ימים בדיוק הבחורה עובדת ובאיזה שעות ?
חוויה מרעננת בבאר שבע
6תודה על הדיווח. ניסיתי בעבר להתקשר אבל לא ענו כנראה בגלל שחסמתי את המספר שלי. למי שמתעניין, המספר מופיע ב"שבע" במדור הכרויות. את העיתון ניתן למצוא אוליין בכתובת הבאה
חוויה מרעננת בבאר שבע
7אני הייתי אתמול בשעות הצהריים (יום ראשון) אני לא יודע באיזה ימים בדיוק היא עובדת אבל היא אמרה פעם בשבוע אז סביר להניח ביום ראשון אבל לדעתי שווה לדגום גם בנות אחרות שם
חוויה מרעננת בבאר שבע
8היום הלכתי במטרה לדגום אך לא דגמתי בסוף לא אהבתי את הבחורה שהייתה שמה רק לידע כללי שהם מתחילים לעבוד מ11 בבוקר בערך.