ביקרתי את נטלי בצהריי היום המאוחרות החמות...
הפקידה מאוד אנטיפטית, עושה טובה שעונה.
כשנשאלה מה עושה, הפקידה אמרה הכל חוץ מאנאלי....
תיאמנו לשעה X עוד בתחילת היום, וביקשה שאתקשר שעה לפני השעה הייעודה כדי לאשר הגעה.
כשצלצלתי שעה לפני הפקידה אומרת לי שהזיזו לי את התור בחצי שעה, כשנשאלה למה התחילה לדבר בגסות ועצבים
"אנשים מאחרים, לא מגיעים". התעצבנתי ואמרתי טוב נבלע את זה בשקט ונחכה לדגום את נטלי.
נטלי מקבלת ברחוב השלושה בבת ים, בשעה הייעודה הפקידה כיוונה אותי לנטלי, איזור שקט ודיסקרטי למדי.
פתחה לי את הדלת, נטלי בערך בגובה 1.60 נמוכה חטובה ומאוד לבבית.
מסרתי לה את הכסף, והלכתי להתקלח.
נכנסתי לחדר נטלי כבר חיכתה לי עם חזיה ותחתונים שירדו מהר מאוד, עור נעים וחלק, שדיים קטנות ופרופורציונליות לגופה, ואין לה תחת ברזילאי כמו שכתוב בפרסום, תחת חמוד ויפה זה כן.
רציתיי לקבל מציצה מקונדמת, נטלי מוצצת באגרסיביות עם שיניים וזה לא היה הכי נעים ורק את הכובעון....
אחרי כמה דקות ביקשתי להיכנס לתוכה, שמה חומר סיכה והופ עלתה עלי והתחילה לרכב במהירות וחוזקה.
כמה דברים לגבי נטלי במיטה, הרגשתי שעלה ריח חריף של משהו לא מובן מאיזור החלציים, החריץ של התחת נראה מאוד מוזר...
וכמו כן היא מאוד שטלנית במיטה, כל אלה הורידו לי מההנאה של הסקס ולמרות הלבביות והרצון הטוב של נטלי, התאכזבתי ולא נהנתי כל כך.
החלפנו מס' תנוחות, וגמרתי לתוך החליפה כשאני טוחן אותה בדוגי.
מקלחת שלי (יש לציין שלא התקלחה לפני ואחרי המס' הראשון) ונטלי חיכתה לי ערומה במיטה...
היא אשת שיחה אינטילגנטית אמרה, אמרה לי שהיא יודעת אנגלית ברמה גבוה(דיברנו ברוסית), ואמרתי לה יאללה למס' השני..
המספר השני דיי חזר על עצמו אבל אחרי טחינה ממושכת, הרגשתי שאני רוצה לנוח ולגמור במציצה....
המציצה כמו שכתבתי הייתה אגרסיבית והעדפתי לנסות להביא ביד ולגמור לה על הטוסיק... אבל כנראה בגלל שלא התחברתי לנטלי
לא הצלחתי לגמור, הלכתי להתקלח (הפעם נטלי התקלחה אחרי) והתלבשתי נפרדנו בנשיקה על הלחי ויצאתי לדרכי.
סיכום:
נטלי חמודה מאוד, לגבי המראה יש לה גוף נאה, אבל לפנים פחות התחברתי.
לגבי ריח כמו שאמרתי עלה ריח מוזר וחריף מאיזור החלציים.
GFE לא ניסיתי שמתי לעצמי נוהל לא להתנשק עם בחורות עובדות אבל היא כן ניסתה כמה פעמים לנשק אותי.
נטלי אינטלגנטית ואחלה אשת שיחה, אבל מאוד שתלטנית במיטה.
אישית התאכזבתי למרות החבילה המובטחת, אולי מישהו אחר יתחבר אליה יותר..
בסולם שושואבי שווה 350 שקל.

0528174197
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8020