התקשרתי ענתה לי פקידה שטענה שמדובר בבחורה ישראלית בת 26 ממוצא רוסי גבוהה עם גוף של דוגמנית, חזה גדול ופנים יפות, נמצאת באיזור בן יהודה - מנדלי מו"ס בתל אביב בדירה פרטית.
המחיר לשעה 500 ש"ח כשיש אופצייה לחצי שעה ב 300. שאלתי על נשיקות ומציצה חשופה ונעניתי בחיוב. ניסיתי לתאם מיידית והפקידה אמרה שהיא עסוקה ותתפנה עוד חצי שעה. לאחר חצי שעה התקשרתי שוב ונאמר לי שהבחור שאיתה החליט להישאר שעה נוספת, הרגשתי שזה סימן טוב.
הסקרנות הרגה אותי והחלטתי לגשת למקום ולו רק על מנת לראות על מה מדובר. תאמתי עם הפקידה שכיוונה אותי לדירה בקומת קרקע.
דפקתי על הדלת ונכנסתי. את הדלת פתחה לי עלמה צעירה וגבוהה בסביבות 1.80, פנים יפות, גוף תמיר ורזה וחזה גדול. עד כאן כפי שהובטח.
שוחחתי קלות על העלמה ותיאמנו ציפיות. ביקשתי את האופצייה של חצי שעה, היא הבהירה שהיא לא מתנשקת, אבל מציצה חשופה ניתן לקבל. למרות האכזבה הקלה המראה שלה והחיוך המזמין עשו את שלהם והחלטתי להיכנס, קיבלתי מגבת וחיוך נכנסתי להתקלח. כשיצאתי היא כבר חיכתה לי ערומה, לעיני נגלה גוף יפה מאוד, רגליים ארוכות ורזות, אגן בצורת גיטרה, תחת קצת רחב אבל בהחלט נאה למראה, וחזה משופץ גדול ועומד. אולי לא של גוף של דוגמנית אבל בעבר מאד יכול להיות שהייתה כזו.
התחבקנו ערומים בעמידה, יש לה עור רך ונעים וריח טוב של קרם גוף. היא הסתובבה והתחככה בי כשישבנה מתחכך באיברי. תפסתי אותה מאחור בחזה והתנועענו כאילו מזדיינים בעמידה. בחדר יש מראה והיא הסתכלה עליה כשהיא עושה פרצופים מגרים.
האיבר שלי עבר לדום מתוח, החלטתי שהגיע הזמן לפינוק אוראלי ונשכבתי על המיטה. היא נעמדה על ארבע מעלי והתחילה להתחכך בי עם החזה היפה על בטני וחזי תוך שהיא מלטפת את רגלי. התחלתי לכוון אותה למטה אבל היא המשיכה בהתחככות גוף אל גוף.
ניסיתי לגעת בדגדגן אבל היא הרחיקה את היד ואמרה אני מפנקת אותך עכשיו. כאן התחלתי להרגיש תקתוק קל כשהיא מכוונת אותי ולא זורמת באופן מלא.
לאחר מספר דקות היא אמרה, חירמנת אותי בא לי להרגיש אותך בתוכי. עניתי לה שאני רוצה פינוק אוראלי. היא התחילה לנשק את החזה וללקק לי את הפטמות ואז ירדה למציצה. המציצה הייתה יותר ליקוק מאשר מציצה. היא מצצה רק את חלקו העליון של האיבר וכשביקשתי עמוק יותר היא אמרה שהיא לא יכולה. לאחר מספר שניות היא הלבישה עם פיה גומי מבלי שאפילו הרגשתי. הבנתי שמציצה הגונה אני לא יקבל פה והחלטתי לוותר ולגשת לעניין עצמו. היא עלתה עלי כשהיא מכניסה אותו פנימה. הכוס רחב והזין החליק פנימה בקלות וללא מאמץ. הזדיינו כך במשך דקה כשהיא מצמידה את עצם האגן שלה לאגן שלי בעוצמה שהכאיבה לי
אז החלטתי לשנות תנוחה כדי להימנע מכך ולהגביר את החיכוך. ביקשתי ממנה לשכב על הצד כשאני מאחוריה ורגל אחת שלה מורמת באוויר. זיינתי אותה כך מאחור תוך שהיא שולחת יד לדגדגן ומאוננת לעצמה או עושה את עצמה וגונחת, כן תזיין אותי חזק. הגברתי קצב אבל בשל העובדה שהכוס קצת רחב הזין החליק החוצה מספר פעמים. החלטתי שלא נוח כך ושוב החלפנו תנוחה למיסיונרית.
המראה של החזה המלא והעומד הכוס היפה והחלק גירה אותי וחשבתי שאולי אם אני אעניק לגברת מין אוראלי משובח היא תיפתח יותר אז התחלתי לנשק וללקק את החזה היפה והפטמות ולרדת לאט לאט לכיוון הכוס. כאן היא עצרה אותי ואמרה שלא אוהבת שיורדים לה. ויתרתי והתחלתי לזיין אותה במסיונרית לא לפני שהחליפה קונדום בטענה שהוא התייבש ושנגעתי בו יותר מדי. לאחר ההחלפה הכנסתי את הזין פנימה והתחלתי לפמפם. היא החלה שוב לגנוח ולדבר מלוכלך וכאן הבנתי שהיא אוהבת מין חזק והגברתי את הקצב. הרגשתי איך היא מתחילה להירטב אבל ללאחר כשתי דקות לא יכולתי יותר וגמרתי. הוצאתי את הזין והיא הוציאה בעדינות את הגומי וניגבה במגבון.
התלבשתי נפרדתי לשלום והלכתי הבייתה.
לסיכום, מדובר בבחורה צעירה ונאה עם גוף יפה, לאוהבי הגבוהות והארוכות. מדברת עברית שוטפת וכנראה נולדה פה או עלתה בגיל צעיר. נראית אשת שיחה מעניינת אבל לא פיתחתי איתה יותר מדי נושאים. מציצה חלשה ביותר, זיון סביר, אולי אוהבת סקס אגרסיבי יותר ממה שנתתי לה, אולי שחקנית טובה. נראה שמנוסה בתחום, אולי עבדה בעבר בליווי. בסך הכל תמורה נחמדה ל 300 ש"ח. אולי מי שיקח אותה ליותר זמן יקבל יותר. אולי לא. אולי אחזור, אולי לא, תלוי במצב החרמנות שלי והאלטרנטיבות שיצוצו בסביבה.
054-9834002
054-9834002