כ יוליה מתל אביב - סקס אדיר

יוליה מתל אביב

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8189

יוליה זו הבחורה שמצולמת עם הכובע הורוד. נמצאת בדירה באיזור מרכז תל אביב, באיזור בו מקבלות מריה אלונהיאנה, ולדעתי מדובר כאן על קונגלומראט חדש באיזור המרכז. הדירה נמצאת קרוב לחניון פרישמן אז יש חניה.

יוליה דוברת עברית. מחלקת את זמנה בין ישראל לניכר. היא קטנה. כ- 1.55, שירותית, חמודה מאוד, פנים יפות מאוד, חיובית, גוף טוב. שירות= 400 לשעה. אין מציצה בלי גומי, והדירה מאוד יפה ומטופחת.

יוליה ירדה למטה לקדם את פניי, דבר שנראה לי מעט חריג. חוצמזה יש איתה בדירה עוד בחורה שלא ראיתי בלייב. הדבר היחידי שמבעס זה החזה שלה שהוא נפול מאוד. להערכתי היא בתחילת אמצע שנות ה- 30 שלה.

בהצלחה לכולם.

052-7377997

יוליה מתל אביב

7
תודה על הדיווח
די כבר אם הקטע של היחצנות!
איזה יחצן ירשום "חזה נפול מאוד" ???
מה היחצנות פה????
הבנות פרטיות ואכן יורדות למטה לכבל את פני הלקוח והתמונות שלהן אמתיות.

Be the best you can be

יוליה מתל אביב

10
אמנם מריה לא נמאסה עליי ולא תימאס אף פעם רציתי בכל זאת קצת לגוון ודגמתי את יוליה
ובכן יוליה בחורה רזה וקומפקטית בת 26-27 לערך, גובהה בסיבות 160-165.בחורה חמודה,מנומסת,בעלת תודעת שירות גבוהה (נשמע כמו עבודה בטלמרקטינג) נקייה (ביקרה במקלחת כל פעם אחריי) .בעלת שיער שחור ועיניים כחולות.ניתן לתקשר איתה גם בעברית למי שמעוניין בכך.
התחלנו בנשיקות ומזמוזים בכל הגוף כאשר יוליה לאט אבל בטוח יורדת מטה עש אשר היא הגיעה למטרה העיקרית שלה.המטרה הולבשה במעיל גומי (הבנתי שניתן גם בלי אבל אני לא חסיד של זה) והיא התחילה במציצה כולל ליטופים וליקוקים מסביב.כל זה נמשך הרבה זמן כך שאני התחלתי לדאוג לשרירי הפה שלה (אם ייתפס לה איזה שריר במהלך המציצה מי יודע מה עלול לקרות לי?) אך זה עבר ללא אירועים מיוחדים וללא אבידות.)))
מציצה זה דבר בהחלט נחמד אבל בשביל התחלה ולא כמנה העיקרית.יוליה שאלה אותי איך אני מעדיף ואני העדפתי אותה מעליי.התחלנו לדהור בקצב לא מסחרר אך בהחלט סביר.בשלב מסוים לקחתי את המושכות לידי וקבעתי קצב האופטימלי עבורי.כך הגעתי על המטרה
ואז מקלחת, שיחה אישית, סיבוב שני הפעם בדוגי ושוב השגתי את מבוקשי.
לסיכום.שווה.האם אבקר שוב?אכן כן אך לא מחר.צריך לאגור כוחות (גם פיזיים וגם כספיים)
400 ₪ לשעה
נ.ב גם אני יחצ"ן?
גבר נברא כדי לזיין.מי שיכול-מזיין בחורות, מי שכבר לא יכול-מזיין ת'שכל
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”