כ אוי חולון חולון - סקס אדיר

אוי חולון חולון

1
דיווחתי לפני כחצי שנה על דירה נחמדה בה היתה נערה שירותית בחולון באיזור חנקין. מאז עברה הנערה עם מספר הטלפון לרמת-גן.
היום החלטתי לבדוק את מספר הטלפון שוב, ומתברר שהמקום שוב פועל בחולון. ענתה לי גברת מכובדת (?) שטענה שהיא פרטית לגמרי בבית באותה הכתובת. קבעתי איתה לחצי שעה מאוחר יותר. כשהגעתי למקום הרמתי טלפון שוב והיא הודיעה לי שאוכל להתכנס רק בעוד 10 דקות ושאתקשר שוב. כעבור עשר דקות סיפרה לי שייקח לפחות חצי שעה נוספת ואיפה בכלל הייתי. כעבור 3 דקות ראיתי מישהו יוצא מהדירה והחלטתי לנסות להתקשר. נאמר לי שאפשר כרגע להכנס. בשביל הבחנתי בעוד שני אנשים - אחד ברכב ואחד מעבר לכביש. התחיל להיות סואן... נכנסתי ופתחה לי את הדלת גברת שנראתה כזאת מלאונת, פרצוף חמוץ והתנהגות של ״מה אתה עושה כאן״. ״למה הגעת בלי לתאם? תקפה אותי. ניסיתי לגמגם שקבעתי ארבע פעמים. ״אתה לא התקשרת בכלל״ הודיעה לי בנחרצות. פתאום יצאה סבתא נוספת בעלת מראה זהה. תזיזי אותו הצידה - יש עוד אנשים בחוץ שצריכים להכנס. בשלב הזה החלטתי שאני יוצא מהמקום. בהיסטריה היא מנעה ממני לצאת כדי לא לראות את מי שנמצא בחוץ. עניתי לה שכבר ראיתי אותו והוא ראה אותי. זה לא עניין אותה. הכניסה אותי לחדר צדדי ולאחר שהבחור נכנס נתנה לי לצאת. בשלב הזה נסתה השניה לשכנע אותי להשאר. אני כבר ממש לא הייתי במצב רוח להשאר. זו רמת השרות. בחוץ מחלקים מספרים ובפנים תוקפים... מבחינת מראה: שתיהן נראו בנות כ30-35 לא גבוהות ולא סקסיות. אולי עם התנהגות אחרת היה יכול להיות נחמד... לא נשארתי לבדוק. טלפון: 054-3561277
do good and live good

אוי חולון חולון

5
הכתובת נמצאת ברחוב חנקין בחולון בין הככר של ג׳בוטינסקי לבין רחוב מקווה ישראל. העניין הוא שהייתי במקום גם לפני כחצי שנה ונהנתי מאד. הפעם היה צוות איום ונורא. הצוות הקודם עבר למקום כלשהו ברמת גן
do good and live good
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”