כ דיאנה - סקס אדיר

דיאנה

1
היי חברה,

זאת המטרה שלי לסופ"ש הקרוב -http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8217

קוראים לה דיאנה,לפי הפרסום שלה מדובר בבחורה צעירה(25) ליברלית וסבלנית(מה שרשום בכל המודעות של הבחורות חחח).

אני מאמין שהתמונות הן אמיתיות כי הן נראות תמונה שנלקחה בחדר עם מצלמת פלאפון אז החלטתי שאני אנסה ללכת אליה בסופ"ש הקרוב.

אם למישהו יש משהו עליה אני אשמח לשמוע כי חיפשתי את המספר,שמופיע במודעה,בפורום ולא מצאתי דיווח עליו.

תודה רבה לכםחיוך גדול

052-8604416
מי ששואל הוא טיפש לחמש דקות,מי שלא שואל,נשאר טיפש לנצח

דיאנה

6
לא הצלחתי לתפוס אותה בסופ"ש האחרון..בכי

אנסה בסופ"ש הקרוב..אם מישהו יקדים אותי אשמח אם יעדכן פה
מי ששואל הוא טיפש לחמש דקות,מי שלא שואל,נשאר טיפש לנצח

דיאנה

7
לא ללכת לא ללכת לא ללכת

לשנן את דברי כמו מנטרה!

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8225

זה הלינק

לא מוצצת מעבר לכיפה, לא נותנת לגעת, ישר מנסה לשים קונדום

אי אפשר לגעת פה ולא זה. בקיצור לא!

שיקרה בפרטים במספר דברים

לא שווה יריקה!!!

בטח שלא 400 שקל!

כל כך עצבנה אותי שפירקתי לה את הצורה בסקס ( אני לא כזה!)

בשניה שגמרתי פשוט קמתי והלכתי רציתי לירוק לה בפרצוף! ( אני לא אלים!)

"קדימה לעשות לה יום הולדת 1, 2 , 3 חזרי לרוסיה! "

דיאנה

9
לא קראתי את הדיווח הזה אם כן אז לא הייתי הולך אז ככה הייתי אצלה היום אומנם קצת חלוד אחרי שלושה חודשים בלי לזיין הייתי חייב לחזור למשחק,קבעתי עם הפקידה הכווינה אותי יפה,נכנסתי ראיתי בחורה יפה אין לי טענות זאת היא מהתמונות אפילו מאותו החדר.הלכתי למקלחת והיא אחרי כבר סימן טוב קריצההייתה רחנית ונקייה עשתה קצת ליקוקים רצתה להתחיל מציצה בלי אבל אני רציתי חליפה הלבישה מצצה טוב מאוד נתתי לה בדוגי חזק השמיעה קולות עידוד ניזרקתי על המיטה תשוש אבל חרמן הכוונתי אותה למציצה ראיתי שהיא מהססת אמרתי לה את רוצה שאני ישטוף אמרה לי דה אין בעיה יש בחורות שנגעלות זה מובן יש כאלה שלא,עשינו לשמוליק רחיצת מגבונים בסך הכול אם לה נעים אז גם לי חליפה שנייה מצצה טוב כולל משחקי לשון וגיוונים הצליחה לגרום לי לגמור במציצה עם קונדם.קצת חיוכים וקירבולים לא היתה הרגשת תיקתוק להפך גם שאלה אם אני רוצה לשתות הגישה לי עד המיטה בסך הכול חוייה חיובית.אולי הדיווח של אלמוני החזיר אותה למסלול אני לא יודע

לסיכום:

דיאנה

10
מצטרף ל qwe. שם מעניין מאד בחרת.. (-:
כנראה שמעדכנים אותן בתגובות שלנו משום שגם השירות שאני קיבלתי היה בהחלט סביר ואולי אפילו טוב מסביר. היא היתה סבלנית והמציצה היתה טובה. הזיון לקח קצת זמן והיה ללא הרגשת תיקתוק. סה״כ מכניסה ליציאה- 25 דקות. לא היה צורך ביותר ולא נתנה לי להרגיש לחוץ
do good and live good
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”