נתקלתי בתחילת השבןע בדירה נוספת שלא הצלחתי למצוא כאן. מקווה שאינני חוזר על מקום שכבר ידוע.
ֿהדירה נמצאת בבוגרשוב 27 פינת חובבי ציון אם אינני טועה. היא מתחזה למכון מסג׳ים אבל הם עושים מסג׳ כמו שאני יודע לטוס לחלל על ווספה....
כמובן שזה הכיסוי למקרה של ביקורת אולם כשאתה נכנס אפשר לראות 3-4 בחורות שונות בצבע, מבנה וכו׳ למרות שרובן רוסיות.
המחיר הינו 200 ש״ח למסג׳ שכולל ״שחרור״ אולם עם כולן אפשר להגיע להסדר תמורת 50 ש״ח על פעילות מלאה הכוללת כמובן סקס. הדבר נעשה כמובן לפני התשלום כדי לוודא לגבי השרות
הבחורות שראיתי שם אינן כוכבות בשום מובן, אולם סקס רגיל ללא שום דבר מיוחד ניתן לבצע במחיר סביר.
אני לא ניסיתי משום לשאחר בירור השרותים לא יכולתי למצוא מישהי שתמצא חן בעיני.
יש חדר עם מיטת מסג׳ ויש שני חדרים בהם שמו מזרון כפול על מנת לאפםשר ״מסג׳״ נוח יותר
(-:
בבוגרשוב נכנסים לתוך חיבת ציון בבנין הראשון מצד שמאל (בוגרשוב27 בחזית) יש מצד ימין של הבנין מדרגות שיורדות למטה בסיבוב. חלק מהמסג׳יסטיות יושבות בחוץ בגינה ומעשנות
200 ש״ח חצי שעה
דירה בבוגרשוב
2הייתי שם לפני כשלוש-ארבע שנים , מסג' עם לבוש מלא ...ולהוסיף אם אני רוצה שתהיה עם תחתונים ... בבעע!!
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה
דירה בבוגרשוב
3דווקא במקרה שלי גם אני וגם היא היינו בעירום מלא. אולי המצב השתנה מאז ועד היום. בכל מקרה כשהייתי שם שמעתי ויכוח בין אחת ה״מסג׳יסטיות״ ללקוח ובסוף הויכוח היא פשוט הודיעה לו שאינה מוכנה לשרת אותו והוא יצא מהמקום. הבנתי מהבחורה שייתה איתה שב״הנהלה״ נותנים להן את האופציה להחליט בעצמן מה הן מוכנות לעשות ומה לא ותמורת איזה מחיר תוספת למסג׳
do good and live good