כ לנה תאגיד בת ימי - סקס אדיר

לנה תאגיד בת ימי

2
הרבה זמן שלא דיווחתי
ביקרתי את לנה שבוע שעבר
מחיר - 500 ₪

תיאום קליל עם הפקידה(מאד נחמדה) הגעתי להרצל בבת ים. יצא לי לחכות מספר דק' בטענה שהבחורה מתארגנת לקראתי(איזה כיף!).
נכנסתי לדירה פתחה לי את הדלת בחורה גבוהה, רזה עם פנים נחמדות. אכן הבחורה מהתמונות.
חייכנית הציעה לשתות הסכמתי. דיברנו קליל והעברתי לה את המזומנים. מקלחת ולמיטה. מציצה חשופה די חלשה , מתנשקת חופשי. דפקתי אותה במסיונרי דוגי וכשהיא רכבה עלי , הבחורה יודעת את העבודה יופי. גמרתי בדוגי אחרי שכל הסיפור לקח 35דק'(אוהב למשוך כמה שיותר).
התקלחנו , עישנו ביחד סיגריה ונפרדנו לשלום(לא היה לי כוח וגם מבחינת הזמן לעוד מספר).

לסיכום בחורה נחמדה מאד אחלה גוף חזה קטן ועושה את העבודה יופי, אפשר לומר שדי שווה את המחיר(היו לי מלא נפילות מהתאגיד במחיר הזה וגם בפחות).

לא שאלתי לגבי אנאלי.

תהנו

לנה תאגיד בת ימי

4
האמת שהסיפור של לנה, הוא די עצוב. בעבר הייתה דיכוטומיה בין הבחורות בתאגיד, הכוסיות שוות 500 "והבסדר" עולות 400. היום היוצרות התהפכו וכולן קיבלו פיקס פרייס אסטרונומי של 500. לנה היא בחורה קלאסית בעלת תג מחיר של ה-400, היא נאה לא יותר מכך, נותנת שירות בינוני ואין בה שום דבר חריג או שאמור לעלות את המחיר.

במילים אחרות עושים עלינו תרגיל מבריק, לוקחים בחורה שאינה שווה את המחיר שהצמידו לה ומעלים אותו באופן חד. לנה היא לא בחורה גרועה, אבל היא בינונית בכל מובן אפשרי: שירות, סקס מציצה ומראה. אני ברמה האישית יפסיק ללכת לתאגיד אין סיבה לתג מחיר כה גבוה עבור לנה.

לנה תאגיד בת ימי

5
אוקי. אני חושב שהגעתי לשלב ההחלטה. אני החלטתי שיותר אני לא הולך לאף אחת שמחירה מעל 400 ש״ח. וגם זה רק אם זה לשעה מלאה. שאה בארהע מאות זה כבר הרבה מאד. אז אם יש עוד כאלה שחושבים כמוני- בואו נעשה מעשה. כשאף אחד לא יגיע לבנות האלה- המחיר יירד. הבעיה היא שכולנו חסרי חוט שדרה. כמו שממשיכים ללכת לטייל בטורקיה- ימשיכו ללכת.
do good and live good

לנה תאגיד בת ימי

6
מסכים לגמריי וכנראה שגם הם הבינו את זה כי היא לוקחת 400 , וגם את זה היא לא ממש שווה ,
מדובר בבחורה יפה וזהו ,ממש לא יותר ,וגוף חטוב , משתדלת כן לתת שירות ,וגם לא מלחיצה בזמן , אבל אני איש של פנים וכימיה ,ושניהם לא היו שם ,
לכן הציון שלי הוא 6.

לנה תאגיד בת ימי

7
אני כבר מזמן יצאתי נגד המגמה החוצפנית לבקש 500 זוז על בחורות נחמדות אבל מפונקות.
אני לא אשלם את המחיר הזה. נקודה. (למרות שיש לי אפשרות פיננסית - זה עיקרון עבורי שלא לשלם מעל למה ששווה)

אם יביאו כוסית-על דוגמנית, אנאלית, מוצצת חשוף עד הסוף - אשקול.

אבל כשמביאים בחורות יפות באופן סביר שיודעות להגיד לא זה ולא זה ואת זה אני לא עושה (ועוד כותבות במודעה ליברליות מאוד) לא מתאים לי להשאיר שם את ה-400 ש שלי ועל אחת כמה וכמה שלא אשלם 500.

אם כולנו ננקוט את אותה גישה תרוויח פעמיים - מחיר יותר שפוי ושרות יותר טוב.

לשיקולכם...
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

לנה תאגיד בת ימי

10
נחמד לראות ולקרוא שיש עוד שמסכימים איתי שהעניין של המחירים יצא מכל פרופורציה. זה לא שאי אפשר לשלם באופן יוצא דופן על מישהי חריגה באיכות או בשרות סכום גבוה, העניין הוא שזה הפך למצב רגיל לחלוטין במצבים לא יוצאי דופן.
בואו ונחזיר את המחירים לסבירים. יקר יותר- לא הולכים. (אלא אם כן ישנה המלצה חריגה ממישהו אמין ולא יחצן)
מקווה שנצליח
do good and live good
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”