כ ניקי - זבוטינסקי 90 רמת גן - התמכרות - סקס אדיר

ניקי - זבוטינסקי 90 רמת גן - התמכרות

1
שלום חברים.

ברצוני לדווח על ניקי שמהווה עבורי סוג של התמכרות. אני מכיר אותה כבר המון זמן ועוקב אחריה לכל מקום שהיא הולכת מכמה סיבות שאני אזכיר בדיווח הזה (דיווחתי עליה אם אני לא טועה בתור ורוניקה מהרצל אבל היות ויש חידושים גם בשירות וגם במקום אז אפרט שוב).

מקום - מדובר במכון ליווי לכל דבר (שנים לא הייתי באחד כזה מהרבה סיבות אבל החיבה שלי לניקי הובילה אותי לשם). לזכותו של המקום אומר קודם כל כי המקום חדש דנדש ומפואר. הוא עבר שיפוץ עכשיו (אפשרי שעדיין בתהליכי שיפוץ) ומכיל מקלחות חדשות, מזגנים חדשים והכל מתוקתק. הבעלים של המקום הוא אותם בעלים של הרצל 66 ודיזנגוף 98 עם אמילי ואלכס הידועות (ועוד... :) ) והסיבה שאני מזכיר אותו היא שבעבר לפחות אני יודע שקרא את הפורום וגם הקשיב לרצונות הלקוחות - דבר שאני אוהב. אני זוכר למשל שמעל מכון המסאז בדיזנגוף היה שלט שפגע בדיסקרטיות ואחרי שחברי הפורום התלוננו בכמה דיווחים הוא הסיר את השלט. יש פה פוטנציאל להעיר הערות ומההסטוריה רואים שהוא מקשיב שזה יתרון גדול.
המקום בנוי עם סלון פנימי אבל הכניסו אותי מיד לחדר ולכן אני מניח שהדיסקרטיות טובה. גם יש בחוץ פרגוד מעץ שמסתיר את הפתח למקום ואין שכנים כי זה לא בית משותף.
המחיר סביר ביחס להיכרות שלי עם מכונים - 250 לארבעים דקות או חצי שעה (לא סגור על זה). באופן כללי נראה שלמקום יש פוטנציאל אם לא יחטאו במקום שהרבה מכונים שביקרתי בהם בעבר חטאו וזה בעניין הזמנים. אני אנצל את הדיווח לכתוב (אם בטעות הבעלים קורא) שאמנם קיבלתי את מלוא הזמן אבל זה כלל דפיקות לפני הסוף ואני באופן אישי ממליץ לומר ולחנך את הפקידות שיתנו את הזמן המלא בלי להפריע כי זה מה שמביא לקוחות לחזור ויבדיל את המקום מכל מיני תקתוקיות.

ניקי - בחורה רוסיה באמצע שנות העשרים. עסיסית לבנבנה עם פנים נאות. לא ניתן לומר שהיא מלאה אפילו אבל גם לא רזונת. גולת הכותרת היא חזה גדול מאד עם פטמות ורודות ובולטות - גם העטרה וגם הפיטמה. הפיטמות שלה רגישות ביותר למגע (לא מתה על זה אבל אני לא יכול להתאפק מלהעמיד אותן). המידה היא D או DD וההיקף 80 למיטב הבנתי המקצועית :). ניקי חלקה בכל הגוף פרט לפס נחיתה למטה. איבר מין ורדרד ומזמין.

ביצועים - החידוש הגדול מבחינתי הוא שניקי מקיימת יחסים מלאים (מכון ליווי בכל זאת) - זה לא משהו שעשתה במקום הקודם שהזכרתי אותה והאמת שהתגעגעתי. לא שהיא ביצועיסטית גדולה פשוט אני מאד אוהב את הגוף שלה במיוחד בדוגי. שמתי לב לזה שלא הרבה בנות יודעות לקמר את האגן בצורה חתולית שהתחת יהיה מזמין אבל יש לה את זה וגם התנוחה שבה היא שוכבת על הבטן ואני חודר מאחורה היא תנוחה מועדפת איתה. באופן כללי ניקי לא ליברלית מידי (כנראה בגלל הרקע ממסאזים) אבל מצד שני יש לה יתרון אחד ענק! - היא מגמרת אותי ביד בצורה נדירה. ציינתי התמכרות אליה וזו מהות ההתמכרות. היא יודעת לעשות ביד כמו שאני אוהב - עוטפת אותו בצורה מאד מורגשת ומצד שני לא אגרסיבית. 5 דקות אחרי שגמרתי בסקס היא עשתה לי ביד וגמרתי שוב.
סביר שהתחושה סובייקטיבית אבל זו מהות הפורום - לשתף את החוויה שלי ואולי עוד כמה יאהבו.

סה"כ - מקום נקי וחדש עם פוטנציאל שאם הבעלים ישכיל לשים דגש על שירות לדעתי יכול מאד להצליח כאלטרנטיבה לתקתוקיות שקיימות היות בשוק ושהכרתי בעבר. לגבי ניקי - התמכרות אישית שלי ואולי תגרום לעוד כמה שיאהבו להתמכר גם :)

ניקי - זבוטינסקי 90 רמת גן - התמכרות

10
נסיך שחור, אני שמח עבורך שמצאת ונהנית ממה שמצאת. האמת היא שאני הייתי במקום עם מישהי אחרת שאפילו אינני זוכר את שמה והיא חיפפה אותי במהירות שיא. מכניסה ליציאה עברו אולי 15 דקות... וגם זה עם דפיקות פעם אחת בדלת. אולי לך היה מזל בגלל שהבחורה הכירה אותך והכינה את הפקידה ואולי לי היה סתם יום גרוע אצלם. אני בכל מקרה לא אחזור לשם למרות השיפוצים וכו׳
do good and live good
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”