כ יוליה מהתאגיד הבת ימי - סקס אדיר

יוליה מהתאגיד הבת ימי

1
היי חברה,

בשבועיים האחרונים אמרתי לעצמי שאני אדגום את יוליה מהמודעה הנ"ל-http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8230

052-3968246

לא היה עליה דיווחים בפורום והיא נראתה סבבה + בתמונות.

אז אתמול קבעתי עם הפקידה הנחמדה שעה ומקום והגעתי בזמן.
יוליה נראית בדיוק כמו בתמונות צעירה עם גוף סבבה

אבל מכאן מתחיל כל הבלאגן.. מהרגע שנכנסתי לדירה היא הייתה עסוקה בלי הפסקה בפלאפון שלה!! ואפילו כשניסיתי לדבר איתה היא לא יודעת אנגלית בגרוש אז גם זה לא הלך מה שנוצר זה שקט מביך ומשעמם... אבל בקטנה לא בשביל זה באתי..

אוקי במיטה יוליה מראה יכולות של ילדה בת שמונה אני אפילו לא יודע אם לקרוא לזה מציצה מה שקיבלתי..במציצה הייתה לה רוטינה קבועה שהם שתי שכטות מהכיפה (בכלל אבל בכלל לא מרגישים את זה) ועוצרת לשניה וממשיכה בקיצור המציצה הכי גרועה שקיבלתי...
בזיון היא הייתי ממש אבל ממש כמו גופה לא זזה מסתכלת לצדדים וכמובן שGFE אין על מה לדבר היא בכלל לא מגיבה כמעט כי היא רצה לפלאפון!

עוד משהו, נראה לי שיש לה איזה טראומה או משהו כזה כי היא לא הייתה נראית לי בסדר... כי אילו משהו לא בסדר אצלה..

הדירה קטנה כרגיל היא מעשנת שם אז יש רק חזק של סיגריות(בתור מעשן אפילו אני הרגשתי את זה)
ובחדר מיטה היה ריח חמוץ שלא הפסיק לשגע אותי...

בקיצור לא להתקרב!!!!

שלא תבינו אותי לא נכון אולי איתי היא הייתה גרועה ואולי עם אחר היא תהיה מצוינת... ואני חולה על התאגיד הבת ימי(חוץ מהמחירים)תמיד כשבאתי אליהם התמונות היו אמיתיות והבנות היו נחמדות ואני עדיין אמשיך ללכת אליהם אז אין לי משהו נגדם או משהו כזה... פשוט הבחורה לא יודעת לעבוד!!

לסיכום מה שהכי נהנתי ממנו היה הנחמדות של הפקידה שהייתה סבלנית וצחקה איתי ..

פשוט לא ללכת אליה לכו לכל אחת אחרת ולא היא!
מי ששואל הוא טיפש לחמש דקות,מי שלא שואל,נשאר טיפש לנצח
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”