כ קטי מקרליבך 12 - סקס אדיר

קטי מקרליבך 12

1
האמת שהתלבטתי אם לכתוב בפורום עיסוי, אבל לא חסרות שם בנות שמעניקות ב-300 פינוק מלא (השלישית שלי כבר שם).
אז דגמתי פעמיים תוך שבוע את קטי הכוסית. מדובר ברוסיה עם גוף חלומי, למי שאין בעיה עם סיליקון. יש לה פשוט תחת מושלם, מותניים צרות, גובה 170 (על עקבים) והיא בת 30 פלוס מינוס. הפנים גם לא רעות, בפעם הראשונה ממש התלהבתי מהפנים ובפעם השנייה, אולי בגלל התאורה, טיפה פחות, אבל היא עדיין יפה מאוד (פרצוף רוסי קלאסי).
המחיר כאמור 200 לעיסוי ו-300 לפינוק מושלם. לקחתי פעמיים את הטיפול המלא. בפעם הראשונה היא הציעה לי מסאג', בהתחלה לא רציתי, כי לא לשם כך באתי, אבל היא אמרה שאני מפסיד, אז זרמתי ולא התאכזבתי. עיסוי לא רע בכלל ואחר כך קצת בודי, מציצה מקונדמת וזיון, בהתחלה בדוגי בעמידה ואחר כך בשכיבה על מיטת המסאג'ים (אני דווקא אוהב כי אפשר לראות ככה את הגוף המושלם שלה). היא לא נתנה לי בשום אופן לגעת לה בכוס. בפעם השנייה היא זכרה אותי ויותר נפתחה (תרתי משמע). התחלנו במסאג' שהענקתי להכשהיא על הבטן ואחר על הגב. כשרציתי לעשות לה ביד היא בהתחלה התנגדה בגלל השמן, אבל שטפתי את היד והיא זרמה. אחר כך גם ירדתי לה וההמשך כמו בפעם הראשונה, זיון בדוגי ואחר כך על המיטה.
לסיכום, גם בקרליבך 12 יש לפעמים מציאות ולא רק מסאג'ים. תבררו אם קטי פנויה (נמצאת לדבריה כל יום ב-א' עד ה' מתשע עד שש) ותהנו.

קטי מקרליבך 12

4
הייתי איתה. התיאור של 30+ די מדויק, למעט זה שהיא צברית ולא רוסיה. פנים נאות וגף מעולה, עם טוסיק קטן שדרש (וקיבל) כמה כאפות לעידוד המורל. גישה חיובית ללקוח, סה"כ באה לרצות ולתת עבודה. אופציה לא רעה בקטגוריית תקתוקיות.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”