מפרסמת באתר אחר. בפרסום קוראת לעצמה לינדה מרחוב ארלוזורוב 158 בתל אביב. אני מרשה לעצמי לציין את הנתונים האלו מאחר והם מפורסמים באינטרנט. אם תעשו חיפוש עם הנתונים האלו - בטוח תוכלו למצוא את הפרסום. מקווה שההנהלה לא תתנגד. אם כן - אני מתנצל מראש.
ולגברת:
עונה בעצמה לטלפון וקל מאד לקבוע איתה. בפרסום נראית תמונה אמיתית שרחוקה ככל האפשר מהמציאות. הגברת מלאה, חזה בינוני ושוקיים של מתעמל בריצה... נראית כפולניה מבוגרת מהסרטים - קושניר ויצפן...
מחיר הוא 250 לעד 40 דקות אולם לא הרגשתי כל תקתוק והייתי במקום קרוב לארבעים דקות.
מציצה ללא (לאחר אזהרה והבטחה לא לגמור בפנים). מקלחת לפני ואחרי. לצערי לא הטעם שלי אבל כשנכנסתי פשוט התביישתי לצאת... אז גם זה עבר.
מומלץ לאוהבי המלאות.
טלפון: 054-2978321
פרטית בארלוזורוב
2כמובן שהיא לא נמצאת בכתובת המצויינת אלא ליד. אין כזאת כתובת כפי שהיא מפרסמת. כשאתה מגיע ומצלצל אתה מקבל את הכתובת הנכונה
do good and live good
פרטית בארלוזורוב
4תודה על הדיווח
יש מצב ליותר פרטים של העלמה
גיל, שער, בהירה או שחומה?
מאיפה ההורים שלה הגיעו לארץ?

פרטית בארלוזורוב
6גיל כ 35-40
שער קצר בלונדיני
עור בהיר מאד - לבן
היא מאוקראינה והיא בגיל של ״הורים״ כבר מזמן... היא בארץ לפי דבריה כ12 שנים
מדברת עברית טוב מאד למעט קצת מבטא
מצטער אבל לא שמתי לב לפיטמות גדולות ובולטות...
שער קצר בלונדיני
עור בהיר מאד - לבן
היא מאוקראינה והיא בגיל של ״הורים״ כבר מזמן... היא בארץ לפי דבריה כ12 שנים
מדברת עברית טוב מאד למעט קצת מבטא
מצטער אבל לא שמתי לב לפיטמות גדולות ובולטות...

do good and live good
פרטית בארלוזורוב
7יכול להיות שאני מבלבל אבל היתה לינדה ברחוב ארלוזורוב בתל אביב שמפרסמת ביד 2 עם תמונה אמיתית כבר המון שנים ויש לה חזה יפה עם פטמות גדולות ויפות. כל השאר לא.
אולי זו לא היא...לא יודע
פרטית בארלוזורוב
8כל הפרטים הזכירו לי לינדה מן העבר - את לינדה מרחוב יוחנן הגדי. יכול להיות שזו היא ?
פרטית בארלוזורוב
9היא לא עושה מסג׳ים ולא מפרסמת את זה.
לגבי הלינדה השניה - יכול להיות. המיקום הוא אכן בין ויצמן לאבן גבירול
לגבי פרסום - מצאתי רק מקום אחד ומשם יצרתי קשר איתה. לצערי, כפי שציינתי, לא היתה שווה את העניין לטעמי.
למרות שהיא בהחלט ניסתה לרצות. היא פשוט מלאה וזה לא כל כך הטעם שלי.
לגבי הלינדה השניה - יכול להיות. המיקום הוא אכן בין ויצמן לאבן גבירול
לגבי פרסום - מצאתי רק מקום אחד ומשם יצרתי קשר איתה. לצערי, כפי שציינתי, לא היתה שווה את העניין לטעמי.
למרות שהיא בהחלט ניסתה לרצות. היא פשוט מלאה וזה לא כל כך הטעם שלי.
do good and live good