לפני שבוע הכרתי אתיופית בת 28. בחמישי האחרון כבר הייתי בדרכי אליה, לוגם את הג'ל הנפלא, שעוד כמה דקות יעמיד את הארובה לתפארת מדינת ישראל ויפלח את אחורי הנערה. בצעד קליל עולה את שלושת הקומות, נפתחת הדלת ובפתח
עומדת אותה צאצאית של מלכת שבא, יותר יפה ממה שזכרתי. חיבוק קצר,
הזין כבר עומד כמו טיל, נשיקה לוהטת והיד שלי מתחילה לפתוח לה
את הג'ינס הקצרצר. לפתע, ידה השחורה חפנה את הכלי בחיוך
נבוך ומפי הגברת יצא מילמול: "סורי, אני במחזור".
לזכותה יאמר שקיבלתי מציצה לא רעה. קצת פוצי מוצי, קצת ידה ידה
ועבדכם הנאמן נשאר חרמן טילים. אתמול בערב, בעודי גולש באטרף, צדה עיני
את הניק הבא:blondygirl*. אף פעם לא הייתי עם בחורה מאד גדולה. שלחתי לה
מסר, החזירה לי שמעוניינת בתמיכה של 300 ₪ . 12 בלילה התייצבתי אצלה .
דרך אגב, כל אותן 24 שעות, הזין עומד בדום. מה אגיד ומה אומר. לחובבי הג'ילה/בשר רוקד/קפלי ענק....זה כנראה גן העדן. הבחורה חביבה מאד. אומרת
בהתחלה לא לרדת ולא בתחת, אבל בסוף חדרתי לכל מקום. למטה יש קצת ריח של סרדינים/פנימית של אופניים עם ג'יפה....אבל יש לה יופי של מציצה והיא נדלקת די מהר. הכל היה טוב עד שנתתי לה לעלות עלי. היא איבדה לרגע את שיווי המשקל והתיישבה לי בבת אחת על האגן. כמעט הפסקתי לנשום, אבל מהר התאוששתי ונתתי לה לבצע מציצה טובה ומושקעת.
לסיכום: יש דברים וחוויות שצריך לעבור. אני לא מצטער לרגע, כי תיארתי לעצמי לאן אני הולך. דרך אגב, כבר לא עומד לי :-)
בברכת" חייבים להימעך"
ק.
הסקרנות מעכה את החתול...
4קרומבה, דיווח יפה ומצחיק,כל הכבוד.
"אלוהים אדירים מה אתה צוחק?
אנא אערף? העולם מצחיק אז צוחקים"
TD
אנא אערף? העולם מצחיק אז צוחקים"
TD
הסקרנות מעכה את החתול...
5דיווח חזק אחי!
הרגת אותי מצחוק שכתבת "ריח של פנימית אופניים" בדיוק היה לי פנצ'ר היום חחח
הרגת אותי מצחוק שכתבת "ריח של פנימית אופניים" בדיוק היה לי פנצ'ר היום חחח
הסקרנות מעכה את החתול...
6רב הנסתר על הגלוי
מה זה הג'ל המדובר? אפשר קצת פרטים על זה?
מי זו האתיופית? נשמע מעניין
מה זה הג'ל המדובר? אפשר קצת פרטים על זה?
מי זו האתיופית? נשמע מעניין
הסקרנות מעכה את החתול...
7אז ככה,
הג'ל הוא חומר שמגיע באריזה קטנה ודואג להעמיד את הזין לכמה שעות. כמו הויאגרה. ניתן להשיג חופשי בחנות הסקס בפסג' הוד, ברחוב דיזנגוף בתל-אביב.
בקשר לאתיופית, זו לא זונה, אלא מישהי שהיכרתי ונדלקה עלי. ילדה טובה . לא נראה לי שהיא מחפשת תמיכה או כמויות של גברים. אבל אם יהיה שינוי, אתם הראשונים שתדעו :-)
בברכת "חייבים לזיין"
ק.
הג'ל הוא חומר שמגיע באריזה קטנה ודואג להעמיד את הזין לכמה שעות. כמו הויאגרה. ניתן להשיג חופשי בחנות הסקס בפסג' הוד, ברחוב דיזנגוף בתל-אביב.
בקשר לאתיופית, זו לא זונה, אלא מישהי שהיכרתי ונדלקה עלי. ילדה טובה . לא נראה לי שהיא מחפשת תמיכה או כמויות של גברים. אבל אם יהיה שינוי, אתם הראשונים שתדעו :-)
בברכת "חייבים לזיין"
ק.
הסקרנות מעכה את החתול...
9בלונדיני גירל זו הבחורה הבלונדינית נכון? אפשר טלפון שלה?
Big booty כמה שיותר גדול