כ אנה מסעדיה גאון - אפשר לוותר - סקס אדיר

אנה מסעדיה גאון - אפשר לוותר

1
אני מודע שרוב הדעות לגבי המקום הן שליליות. חוץ משלי הכוסית ומורן, שהייתה הפייבוריטית שלי (ובינתיים עזבה) אין שם יותר מדי בשורות. אבל המקום די קרוב אלי ולמרות שזאת תקתוקיה, אני לפעמים מגיע ומקווה להיות מופתע לטובה מבנות שלא ניסיתי עדיין. הלכתי הפעם על אנה, כבת 40+ גוף רזה יחסית שעבר כנראה לידות, עם קצת בטן, צלוליטיס בתחת וציצים בינוניים, טבעיים ומלאים בנמשים ונקודות חן. הפנים גם לא להיט וריח מעט של זיעה. בקיצור לא להיט אבל החרמנות גברה, אז זרמתי.
התמזמזנו קצת בעמידה לעברנו למיטה. המציצה חשופה ודווקא לא רעה. אחר כך התחלתי לפנק לה קצת ידנית את הדגדגן. היא כנראה התלהבה כי היא שמה לי את החומר סיכה של הכוס על האצבעות וככה המשכתי לעשות לה ביד עם חדירות קלות פנימה. הא זזה והתמתחה והתנשפה וגנחה עד שגמרה מאושר. זיינתי אותה בכמה תנוחות, רק שהדפיקה בדלת הגיעה כמובן כיאה לתקתוקיה. לא הצלחתי לגמור אז היא הסכימה למצוץ שוב וביקשה להגיד לה לפני שאני גומר וככה היה. נגעלתי להתנשק, אבל נראה לי שהיא הייתה זורמת.
מקלחת והביתה, לא לפני ששמעתי אותה מספרת בחדר בכניסה לחברות שלה שהיא גמרה בטירוף.
אין סיכוי שאחזור אליה, אבל לדירה כנראה שכן, רק בגלל שלי וההפתעות שיש שם מדי פעם. תהנו.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”