כ קריסטינה, בת-ים, 052-5817346 - סקס אדיר

קריסטינה, בת-ים, 052-5817346

1

תמונות אמיתיות.
תעריף: 500 לשעה מלאה.
הפקידה: טובה ותכליתית.
המיקום: רח' כצנלסון.

יש ביקוש לבחורה למרות שאך זה הגיעה לארץ.

מראה: פנים נאות, עיניים כחולות גדולות. גוף גיטרה עם פרופורציות טובות, חזה גדול יחסית, טבעי.
התנהגות כללית: בחורה נחמדה, דוברת אנגלית סבירה, עליזה ובעלת חוש הומור, אסרטיבית.
במיטה: רוב הזמן מחזיקה ויברטור קטן צמוד למפשעתה, די מכתיבה את התנוחות והביצועים - אבל קשובה לבקשות המתארח ונענית להם. די נהנית מכל העסק, מנחה את הגבר להביאה לגמירה. אוהבת גם זיון שדיים.
אין נשיקות, אין אנאלי. אפשר לגמור עליה, או בפה.
בסוף יזמה מקלחת משותפת, ואחריה הזמינה לשבת לידה על הספה ולפטפט.

שווה ביקור נוסף.

052-5817346

המגביה עוף - ירחיק ראות

4
להלן ״דיווח״:
קובע עם הפקידה כ3-4 שעות מראש לשעת ערב כלשהי.
מגיע למקום בשעה שנקבעה - הפקידה אומרת שיש חצי שעה איחור, ושהיא תחזור אליי עוד חצי שעה - סבבה.
חולפות להן 40 דקות, אני מתקשר לפקידה - וזו מתחילה לכעוס עליי מדוע התקשרתי אליה.
בקיצור לאחר שעה וכמה דקות של המתנה מהשעה שנקבעה - אין קול ואין עונה מהפקידה והפגישה כמובן לא יצאה לפועל.

קחו זאת בחשבון לפני שאתם קובעים איתה.

6
גם אני הגעתי עד לכתובת שהפקידה אמרה לי בבת ים, עוד לקחתי מונית כדי להגיע בזמן ובסוף היא אומרת לי שלא התקשרתי להודיע לה שאני מגיע כאשר תיאמתי מולה רק לפני *3 שעות*
כנראה צריך להתקשר כל שעה עגולה ולהגיד שאני מגיע.

חוץ מזה הייתי אצלם פעמיים ובשתי הפעמים נפלתי על בחורות שלא שוות את ה-500 על בטוח.

9
פעם
בעידן אחר
הייתי לקוח נאמן של התאגיד
השארתי אצלם אלפי שקלים בתמורה לשעות קסומות
בשנה האחרונה קרה משהו לא טוב
ואלפי השקלים שלי הפסיקו לזרום לתאגיד ומחפשים בית טוב
עד שיתקנו דרכם ויביאו בנות שרותיות, ליברליות באמת
(לידיעת מפרסמי התאגיד : כש אומרים "ליברלית" זה אומר שהמציצה חשופה ואפשר לגמור בפה, כשאומרים "ליברלית מאוד" זה אומר שהבחורה עושה אנאלי)
ולא כאלו שלא עושות ככה ולא עושות ככה
אני לא מוציא אצלם כסף בטח לא את חמש מאות השקלים השערורייתיים (כאילו יש פה פריחה כלכלית)

אני מאמין שכל מי שעיניו בראשו ויודא לקרוא את חוות הדעת כאן ישכיל ויפסיק לפקוד את התאגיד רק ככה נביא אותם לשיפור המצאי
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”