בחורה בת 24-27 בערך עם גוף מעולה ופנים יפות אבל שירות לא טוב
מאוד אהבתי איך שהיא נראית . גובה 165-168, רזה אבל לא מאוד רזה (סביב 50 קילו), חזה קטן-בינוני מינוס צעיר ומאוד יפה. פנים מאוד לטעמי ותחת משגע בולט עור מתוח. בכלל עור יפה וחלק בכל הגוף , בטן שטוחה
דבר ראשון הודיעה לי שלא עושה מציצה בלי גומי ונתנה לי הרצאה בנושא מין לא מוגן וסכנותיו. התעניינה אם הפקידה אמרה אחרת. למען האמת לא שאלתי את הפקידה שום פרטים חוץ מכתובת כי אני רגיל שהן מדקלמות את אותו התיאור על כל הבנות. סה"כ לא היתה לי בעיה כי תכלס גם אני מפחד ממין לא מוגן (במיוחד אחרי ההרצאה שלה שכללה שמות של כמה מחלות).
אבל גם המציצה המקונדמת היתה לא טובה - קצרה ולא מושקעת. גם עשתה את זה בתנוחה כזאת שלא אוכל לגעת לה בכוס. אחרי דקה שתיים כשראתה שהזין עומד התיישבה עליו. גם כשהיתה מעליי לא זזה יותר מדי ועשתה סתם סיבובים בלי לקום במקום פימפומים. הבנתי שצריך להחליף תנוחה...ואחרי 10 דקות גמרתי.
הלכנו לעשן ואז הבנתי שהבחורה די ממורמרת -לא אעלה אותכם בכל מה שסיפרה לי אבל היא לא אוהבת את המקצוע שלה - הגברים בישראל רוצים יותר מדי - יש כאלה שמבקשים אפילו נשיקות צרפיות ויש כאלה שאפילו רוצים לרדת לבחורה ויש כאלה שמבקשים ללקק להם את האשכים ובכלל היא לא אוהבת את ישראל כי הכל יקר פה והגברים חצופים.והיא בכלל לא יכולה ככה להזדיין עם כל אחד כי היא דואגת לניקיון ובריאות.
שמעתי עוד הרבה דברים אחרים ... אח"כ ביקשה לעשן עוד סיגריה (הזמן מתקתק) והלכתי להתקלח. יצאתי והיא המשיכה למשוך זמן - חיכיתי עוד 5 דקות עד שהועילה לקום. שוב מציצה 2 דקות וביקשה לעבור לדוגי. זיינתי אותה כ-10 דקות בקצב והיא עשתה קולות של נהנית (90% בטוח שאמיתי) אבל לא גמרה. אחרי 10 דקות התעייפתי והבנתי שלא בא לי יותר עליה. מה גם עברו כבר 50 דקות. מקלחת ויצאתי.
סה"כ
מחיר - 500 ש"ח
נראית - 8 = כוסית
שירות - לא טוב
לא ממליץ ללכת
052-6556691
052-6556691