כ לילי, בת-ים, 052-8539375 - סקס אדיר

לילי, בת-ים, 052-8539375

1
טלפון 052-8539375

תיאום עם הפקידה - תמציתי וענייני.
מיקום - בלפור בת-ים.

מגיע לדירה - לילי פותחת, מבט עמום - כבר היו בי טיפה חרטות אבל מה לעשות שלא חשבתי מהראש באותו רגע.
לילי בעלת פנים אסייתיות עם לחיים רחבות - ניראה לי ויאטנמית או משהו באזור. לא הכי יפה, אבל גם לא מכוערת.
דוברת רוסית בלבד, הידע שלה באנגלית שלה מסתכם בלספור עד 10 פחות או יותר (פלוס עוד משפט - אגיע באמשך)
מעביר לה 500 ש״ח והיא שולחת אותי למקלחת - המקלחת הכי פצפונת שראיתי בחיים שלי (אם אתם אנשים רחבים, יש מצב שלא תצליחו להיכנס, ברצינות), אבל לפחות נקי ויש מים חמים תוך שניה.
יוצא מהמקלחת - לילי שוכבת ערומה על המיטה, היא רזה, קעקוע קטן על הרגל, עור בהיר (רואים לה את הורידים ברגלים) חזה קטן ורך עם פטמות חומות ועבות יחסית, הכוס שלה במצב ״גילחתי לפני 5 ימים ואין לי כוח גם היום״ אך שאר הגוף חלק.

מנגב את עצמי, נשכב על המיטה, לילי מתחילה למצוץ תוך כדי שהיא עם הגב אליי, מסתירה את מה שהיא עושה, והרגשתי שמשהו חסר. מבקש ממנה להסתובב (עם הידיים), קולט שהיא בקושי מוצצת עד הסוף של הכיפה. לאחר כ3-4 דקות כבר פתחה קונדום אך אני כמובן עוצר בעדה, אני נעמד ליד המיטה ומבקש שתמצוץ לי כשהיא בישיבה אך לאחר כמה שניות גיליתי שהיא יודעת עוד משהו באנגלית - להצביע על הפה ולהגיד "no finish". המציצה גם ככה על הפנים אז אני מבקש קונדום ומתחיל לתת לה בדוגי שלאחר כמה דקות השתדרג ל prone bone. לילי גונחת בגבול הסביר אבל אין איזה שיתוף פעולה מיוחד מצידה ובקיצור לא עפתי.
לאחר כרבע שעה של פמפום אגרסיבי (הייתי עצבני על הנפילה) גמרתי בתוך הקונדום, מהרגלי אני ממתין שהבחורה תהיה נחמדה ותוריד אותו בעצמה מה שלא קרה, אז כשאני מוריד אותו בעצמי ושואל אותה בעזרת שפת הסימנים לאן לזרוק את זה, לילי המקסימה פותחת את פח הזבל הראשי במטבח שלה ומסמנת לי לזרוק לתוכו תוך כדי שאני רואה בפנים עוד עשרות קונדומים של הלקוחות הקודמים - אכן מחזה מלבב. חשוב לציין שלא היו לה גם מגבונים לחים להביא לי (או שאולי אני לא יודע להגיד ״מגבונים לחים״ עם הידיים)
אני נכנס להתקלח ועף משם במהירות. סה״כ כ-35 דק׳ כל ה״תענוג״.

עוד דבר - המזרון שלה ממש גבוה וחורק ולא נוח מה שפוגם מאוד בזיון ובקונטרות.

לסיכום:
פנים - 6
גוף - 7.5
מציצה - 2 ואני מפרגן
GFE - 0
גמירה בפה: לא
אנאלי: לא

מחיר: 500 ש״ח
שווי שוק בפועל: לא יותר מ-250

בקיצור להתרחק כמו מאש, ראו הוזהרתם.
מבחינתי זה הקש ששבר את גב הגמל מבחינת הבנות של התאגיד הבת ימי - לא הולך אליהן יותר. (כמובן שהפקידה אמרה שהיא ״עושה הכל״)

לילי, בת-ים, 052-8539375

4

דיווח נפלא, נפילה כואבת.

אז כשהיתה צעירה
טרפתי אותה בעיני,
ופעם אחת היא אמרה:
"ניראה כשתיגדל אז אולי"...
אהבתי אותה
וכל העולם פרח מול עיני.
"כשתיגדל אז אולי"
"כשתיגדל אז אולי"
"כשתיגדל אז אולי"

לילי שלי מה שהיתה בשבילי,
מה שהיתה בלי או עם, עם או בלי,
לילי שלי.
בגמילה

לילי, בת-ים, 052-8539375

7
[QUOTE=titan]מסכים עם הכותבים המוכשרים
"משהו רקוב בממלכת בת-ים" (פרפרזה על המלט)
אגב לשם ההשכלה מזה - " prone bone" ?
[/QUOTE]

תנוחה..
מעין דוגי בשכיבה

נדייק יותר
הבחורה שוכבת על הבטן עם רגליים סגורות והגבר מעליה בחדירה מאחור
אכן תנוחה טובה קריצה
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

לילי, בת-ים, 052-8539375

9
הכל טוב ויפה אך יש לי ספק על האמות של הדיווח כי לפי התמונה מדווח תיאר הכל נכון חוץ משאפשר ליראות שחזה שלה ממש רחוק מלהיות קטן. כמו כן והיא רחוקה מלהיות רזה. נירא לי או שתמונות לא אמתיות או מדווח עובד על מתחרים ומדווח לא נכון. כי הייתי עם כמה בנות בעבר עם דיווחים לא משהוא והיה תענוג באמת כלומר קיבלתי יחס טוב ו מילאו הזמן.

לילי, בת-ים, 052-8539375

10
מה זה השטויות האלה "עובד אצל המתחרים"?

כאילו מה?
כבר אסור לכתוב כאן דיווח על נפילה בתאגיד הבת ימי?

כאילו כל הזיונים שם זה אקסטזה אחת גדולה?

אז זהו,
שלא

מותר לכתוב על הנפילות
והנפילות כואבות מאד ב 300 ש"ח
ועל אחת כמה וכמה ב 500 ש"ח

אז מי שחושב שהמחיר הוא איזה שהיא הבטחה לשירות טוב, שיידע שנפילה מקומה חמישית הרבה יותר כואבת.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”