כ קרן, מילפית פרטית רוסיה מרמת גן לימי ששי... - סקס אדיר

קרן, מילפית פרטית רוסיה מרמת גן לימי ששי...

1
החרמנות קפצה עלי ביום ששי פנוי... אז כמובן שבדקתי את הפרסומות שיש כאן בפורום.
חיפשתי משהו ברמת גן וצדה את עיני מודעה מעניינת
התקשרתי וענתה לי מישהו במחמדות רבה עם מבטא רוסי וטוענת שהיא בת 28, ומספקת בחצי שעה פינוק מלא ב 200 ש"ח. נמצאת באזור ג'בוטינסקי בשכנות לאוה והבית הישן של נינה.
עליתי על האוטו ושמתי פעמי לרמת גן.
הגעתי לדירה ומייד נתקלתי בחיוך כובש, עם הושתת יד להכרות ואומרת לי "רקן, נעים מאד". אז ברור לכם שהיא היתה בת 28 לפחות לפני עשור וחצי, אבל למרות הכל החיוך עשה את שלו, כמובן לא לפני שביררתי את האופציה למציצה חשופה, אופציה שנענתה מייד באופן חיובי.
הבחורה די גבוהה, בסביבות 180 (כולל המגפיים ), שיער קארה שחור ופנים רוסיות מהצד האסיאתי שלו. הבחורה שמורה לא רע, חיוך נחמד והגוף סבבה לגמרי. לא רזונת אך בוודאי לא שמנה. מה שבטוח זה שאין לה שומנים בגוף.
השאירה אותי להתפשט בחדר והלכה לשים את המזומנים במקום אחר. בזמן הזה היא הספיקה גם להתלבת בהלבשה תחתונה אדומה וסקסית עם מגפיים מנומרים.
התחלנו בהתלטפויות הדדיות והבחורה פשוט אוהבת לעשות הצגות. כל ליטוף היא כמעט גומרת... תוך כדי התלטפויות הבחורה מורידה חזיה ומורידה תחתונים.. אבל כמובן שנשארת עם המגפיים. הושבתי אותה על המיטה והצבתי לה את השרביט מול החיוך שלה, והיא מייד הבינה את הרמז והכניסה אותו לפה.
הבחורה יודעת למצוץ. משלבת עבודת יד עם תנועת פה ולשון לא רעים. אם הייתי טיפה רגיש הייתי כראה גומר מייד. מה שכן, כל פעם שהיא הוציאה את הזין מהפה ועברה לעבודת יד, היא המשיכה לעשות קולות כאילו שהיא עומדת לגמור.. אתם מבינים שבאיזה שלב זה הפך להיות הזוי כל העניין של הקולות האלה.
עוד דבר הזוי קרה כאשר ניסיתי להחליף פוזה לענייני המיטה.. היא לקחה מגבונים והתחילה לנקות את הפה באובססיות..
מפה לשם קצת התחיל לרדת לי בגלל כל ההצגות שלה וכל האובססיות שלה, למרות שהיא המשיכה לחייך והמשיכה עם הנסיונות לגרות אותי עם דיברור מלוכלך כגון.. איזה זין יפה יש לך, איזה כייף להחזיק את הזין שלך וכו'..
ניסיתי רצת לקרב את הזין לאזור המסוכן על מנת לשפשף אותו קצת אצלה, אבל היא ברחה כאילו שיש לי צרעת...
הלבשנו חליפה אבל הזין שלי כבר לא הצליח לעמוד שוב..
הוצאתי את החליפה, ביקשתי ממנה לאונן מולי, דבר שהיא עשתה בהתלהבות רבה ובקולות שלא היו מביישים סרט פורנו גרמני משנות השבעים... שפשפתי עד לגמירה המיוחלת על הבטן שלה.
מקלחת, חיבוק, נשיקה על הלחי והמשכנו הלאה.
היא לא מקומית ומגיעה לדירה רק בימי ששי 03-6720220
האם אחזור?
אני כמעט משוכנע שלא. למרות שהשתדלה מאד, בסוף הזין אמר את דברו בחוסר ההתלהבות שלו.
בכל מקרה, מדובר במשהו חדש אז אני מעדכן.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

4
בבת ים זה לא היה קורה......

ומה זה השם הזה רקן, נגמרו השמות הרוסים....רק בגלל השטות הזאת הייתי עושה פרסה.

עכשיו ברצינות,צעיר כל הכבוד ששכבת על הגדר הדי נוושק לתחילת גיל ההבלות, רק חסר קישור להשלמת המידע.

.You so need a Daddy, little girl

8
חברה,
את הקישור הישן לא הכרתי, אבל קלעו בול.
הכל מתאים.
הקעקוע, הדיבורים, הגובה, העיניים...
הקיצר...
לא חדשה ולא נעליים, אבל לי היא אמרה שהיא עובדת רק בימי ששי,
לא שאלתי לסיבה, אבל אם היא כזאת ותיקה ועובדת רק בימי ששי.. כנראה שחל איזה שינוי אצלה...
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

9
מאד מאד ותיקה, התחילה את דרכה אצל אוה בז'בוטנסקי ליד שמש , היו שטענו שהיא אחותה של אוה, אבל פעם כשהייתי אצלה היא אמרה שזה שטויות ולא נכון.
מאז אוה עברה בכמה דירות ואז התמקמה בשלוש שנים האחרונות בדירה שממול תחנת דלק פז בה אתה היית מן הסתם.

מי שמאונן לא מזיין

10
קרן היא ותיקה מאוד. אכן הייתה ליד תחנת הדלק בזבוטינסקי. היא ממוצא פולני בת 40+. גוף לא רע לגילה והחזה טבעי לחלוטין. דגמתי אותה הרבה עד שעברו למיקום הנוכחי כי לא מתאים לי בשישי, אבל מגיע אליה כשאפשר. לי כנראה יש כימיה טובה איתה...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”