כ התהליך בכותרות - סקס אדיר

התהליך בכותרות

2
Mordeavi יקר,
אני מניח, על פי השאלות שאתה "בתול" בתחום הדירות והנערות.
ממליץ לך בחום להישאר כזה.
לפעמים אני (ואני מניח שאני לא לבד פה), מרגיש כמו סוג של מסומם שחייב להשיג את המנה שלו.
מוציא סכומי כסף לא במוטלים ולצערי הרב בד"כ די מתאכזב מ"הסחורה".
ממליץ לך לקיים מערכת זוגית אמיתית, עם עליות וירידות (בעיקר ירידות) ולנסות להימנע מהסם הזה שנקרא דירות ונערות.
פין חס - מזיין ולא חס

התהליך בכותרות

3

בחלק מהמקרים התקשורת הינה דרך פקידה (וכך יכולה הבחורה לעבוד ללא הפרעות טלפונים).
בחלק מהמקרים - הבחורה העובדת עונה בעצמה (ואז, באמצע המציצה, היא מפסיקה כדי לענות לעוד לקוח בטלפון...).
אפשר לקבוע רבע שעה לפני - ובמידה והבחורה פנויה תקבל OK להגיע.
אפשר לקבוע מראש - אבל אז אתה לוקח סיכון שאם מישהו יתקשר רבע שעה לפני הזמן שקבעת - הוא יקבל עדיפות, כי הוא כבר שם...
צריך לדעת מראש עם מי ניתן לקבוע ועם מי לא.
התשלום תמיד מתבצע לבחורה, ומראש.
מקלחת - רובן מעדיפות שתתקלח לפני המעשה. לבדך. אתה יכול לנסות להזמין אותה למקלחת משותפת, שתהיה חלק מקדים (ונחמד) לפגישה. מקלחת נוספת - בסוף, אבל זה לשיקולך.
המפגש הוא 40 דקות או שעה, והמחיר משתנה לפי הזמן. צריך לברר את הזמן מראש ולבדוק את השעון מידי פעם. הזמן, תמיד, כולל את הכניסה, המקלחת בהתחלה והמקלחת בסוף. כך שמ- 40 דקות, נותרות לך 20-25 דקות נטו (תלמד להתרחץ 'בקיצור'....)

המלצות לא תקבל כאן. צריך לקרוא ולהחליט לבד.

ההמלצה שקיבלת מפין-חס אינה נכונה, לדעתי.
גבר בנוי ע"י הטבע כיצור מרביע. הפטנט הזה של לחיות עם אישה אחת במשך 30 שנה - לא נכון ולא עובד. זו המצאה של הנשים, כי ככה בנה אותן הטבע.
אתה תמצא לך 'אהובה' וזוגיות, אבל ברבות השנים, אם יהיו לך (עדיין) ביצים - תמצא מאהבות או תלך לזונות.
גם בפורום הזה, הדיעה המקובלת היא שעם מאהבות המצב הולך ומסתבך, הולך ונעשה דומה למצב עם האישה החוקית, או אף גרוע מכך (שלא לדבר על כמה זה יעלה לך בשקלים....).
לכן עדיף להשתעשע עם זונות. מגוון, מהיר, זול. בדיוק מה שגבר נורמלי רוצה.
הקונץ - כמו כל דבר בחיים - זה לא להגזים, לשמור על איזון, ולהנות מכל העולמות.
המגביה עוף - ירחיק ראות

התהליך בכותרות

4
תחפש בנות מבת ים לא ישראליות כי ישראליות תמיד מתקתקו מחירים לגבי מחירים תלך על הבנות בדירות הדסקרטיות 400-500 שקל לא יותר ולא פחות ככה גדל הסיכוי שלא יתקתקו אותך וכך גם גודל הסיכוי שתהנה מהחוויה זו היא הטיפ שלי אלייך יכול להיות שאנשים פה יגידו לך אחרת זה הניסיון ואני דיי בטוח במה שאני אומר ...
בהצלחה.

התהליך בכותרות

7
מציע לך לא להתחיל עם זה במיוחד אם הסתדרת עד עכשיו בלי. אם זה גחמה עוברת וסתם רצון לבדוק ולהשתעשע
תשתחרר מזה. מצד שני אם אתה לא מצליח להשיג סקס באופן קבוע בצורה ה"מקובלת" או שמה שאתה משיג לא מספק ולא ממלא אותך כמו שאתה צריך לך על זה. אני בפעם ראשונה עם זונה היה לי פשוט סוף הדרך ולכן נשאבתי לזה. מצד שני זה מרפה את ידך בכל מה שקשור להשגת קשרי סקס כי אתה משווה את זה לזונה ואומר לעצמך מה אני צריך את החפירה הזאת ומעדיף לשלם ישר לתוצאה.
ואם החלטת שאתה הולך אל תלך לתקתוקיה ואל תלך לזונה ב 800+מלון. לך לאחת ב 400-500
סקס מוריד עול מלבך

התהליך בכותרות

8
[QUOTE=צעיר לנצח]מציע לך בפעם הראשונה ללכת להכי גרוע שיכול להיות

אולי כגודל הנפילה תציל את העתיד שלך![/QUOTE]

מציע לך בפעם הראשונה ללכת להכי גרוע שיכול להיות - כדי שמשם רק תוכל לעלות.....
המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”