כ אלונה בת ים - סקס אדיר

אלונה בת ים

6
אז ככה: אתמול, לאחר דיווחים כה רבים ומחרמנים שקראתי פה, החלטתי לנסות את התאגיד הבת ימי. התקשרתי לאלונה, וענתה לי פקידה שנשמעת בדיכאון- טרן אוף רציני (מצד שני, לפחות היא ענתה...). אבל המודעה נראתה מבטיחה (במקור נכתב שיש לה גוף כמו של בר רפאלי!). השעה היתה רבע לשמונה, וקבעתי אתה לתשע. היא אמרה שאתקשר כשאני יוצא לבת ים. עניתי לה שאני יוצא עכשיו- אז היא ניאותה למסור כתובת. שעה ורבע נסיעה. כמעט הגעתי, והתקשרתי לעדכן שאגיע עוד חמש דקות. הדיכאונית אומרת לי לא להגיע, כי היא לא התפנתה. כעסתי ואמרתי שלכן קבעתי - שעה ורבע מראש!!! היא ענתה שמי שהגיע לפניי דיבר אתה שלוש שעות לפני, והחליט להאריך בעוד שעה וחצי. ואז היא האשימה אותי שהתקשרתי מלא מזוהה! אז אחרי שנתתי לה מספר (לפקידה הדיכאונית, לא לאלונה)- היא שלחה הודעה תוך חצי שעה - שהיא לא תתפנה. עד כאן החוויה שלי מהתאגיד הבת ימי.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

אלונה בת ים

8
אז כך התקשרתי בשבת בצהריים לשם שינוי הפקידה היתה נחמדה מאוד קבעתי איתה בצהריים והגעתי עליתי לקומה 7 נפתחה הדלת הבחורה מבחינתי פשוט היתה ניראת רע פצעים בשפתים לא היה לה חזה בכלל חלק ממש ובאופן כללי ניראת לא טוב התקשרתי לפקידה ואמרתי לה תודה על הכל אבל היא פשוט לא מוצאת חן בעיני ואני הולך בכך הסתיים הטיול שלי של יום שבת

אלונה בת ים

9
גם אני ביקרתי את אלונה

אלונה מאוקריאנה בחורה חמודה ושקטה (שקטה מידי), נראה כאילו התגלגלה לפה מאילוצי החיים הקשים, לא באמת מתאימה למקצוע, למרות זאת נהנתי מחברתה

GFE - עדינה, נשיקות מקומצות 7
מציצה - בלי (עדינה) 7
אין אנאלי, אין רימינג (כפי שהמזכירה הצהירה)

יש מצב שאחזור אם לא תצוץ מישהי ששווה דגימה.

אלונה בת ים

10
[QUOTE=פורטובלו] גם אני ביקרתי את אלונהאלונה מאוקריאנה בחורה חמודה ושקטה (שקטה מידי), נראה כאילו התגלגלה לפה מאילוצי החיים הקשים, לא באמת מתאימה למקצוע,
נו, לפחות היא מתאימה לפקידה...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”