כ קארינה תל אביב - סקס אדיר

קארינה תל אביב

1
מקבלת באיזור דיזינגוף. התמונות די אמיתיות אך עושות איתה מעט חסד. היאקצת יותר מבוגרת אבל שירותית למדי. גוף טוב, מעט בטן. עוצמת עיניים בזמן הסקס, אבל בסביבות ה- 32-33. לדעתי שווה את ה- 400 שקל אבל יש טובות ממנה. עם זאת ביחס למתחרים בתל אביב, עיינו ערך אנג'י והחברות שלה, קארינה היא מלאכית. לא מתקתקת ושירותית.

קארינה תל אביב

2
טוב )))))))
אני הייתי עם בחורה הזאת.נראת לגיל 30-35.
מאוד נקייה ומבינה עניין.
זורמת ומשתדלת להגשים את כל ההחלומות .
דרך הגב הדירה מאוד נקייה ומסודרת שזה גם מוסיף.
ממליץ מאוד))))))

קארינה תל אביב

3
לפי השם, התיאור והמיקום אני מנחש שמדובר בקארינה מהמודעה הבאה:

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8716
הטלפון הוא 052-5546748.

היא מקבלת באותה דירה עם לילה מהדיווח הבא:

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=33333

התמונות של שתי הבחורות אמיתיות.

קארינה תל אביב

7
לפני כ 3 שבועות ניסיתי לפגוש את ליליה שהיתה עסוקה בחלון הזמן הרלוונטי
וקארין מאותה דירה היתה פנויה .הפקידה הנחמדה הבטיחה נשיקות ושאר ירקות
אין אנלי ורימינג והכל עם קונדום.
קארינה נראית להערכתי בת 35 יתכן שמעט יותר.ציצי מסולקן רך ונעים,
לא מדברת מלה לא בעברית ולא באנגלית תקשורת אפשרית רק ברוסית,באמצאות
טל' לפקידה הציעה אופציה למציצה חשופה +100 גמירה בפה +200 ,ויתרתי.
כיון שלדבר בלתי אפשרי התחבקתי עמה וניסיתי להתנשק וכאן הופתעתי,היא לא מתנשקת והראש מחוץ לתחום
החלטתי להמשיך ,הסברתי בשפת התנועות שאני יכול רק פעם אחת הציעה מיד מסז'
ויתרתי בשלב זה,אחרי מציצה די קצרה רצתה לגשת למנה העיקרית,בקשתי שתמשיך.
אח"כ מספר תנוחות וסיום בדוגי כשהיא מגלה רגישות יתר בחזה.
נותרה למעלה מחצי שעה ובקשתי את העיסוי שהובטח ,הגברת יודעת לעסות אבל לא מוכנה להשקיע למרות שניסיתי לכוון אותה.
כולל 3 מקלחות הייתי בדירה כ45-50 דקות.
לסיכום לא שווה יותר מ200 שקל.
למחרת התלוננתי אצל הפקידה שמסרה לי פרטים מוטעים.היא התנצלה ולטענתה היא עצמה הוטעתה
הציעה לי לקחת בפעם הבאה את ליליה שאצלה אין שום סיכוי שאתאכזב ואכן זה מה שקרה אבל על זה בדיווח הבא
ו
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

קארינה תל אביב

8
הייתי היום אצל קארינה.
היא מעל 30, אבל לא הרבה.
לקחתי שעה שלמה והוספתי 100 ש"ח עבור מציצה חשופה.
הבחורה אחת הטובות שהיו לי ב15 שנה של חיי מין בתשלום. נקודה.
שירותית, סובלנית, זורמת וכיפית.
בדיוק כמו שג'ני מבת ים הייתה לפני שנה.
אין זכר לתקתוק, הכל בכיף ועם רצון לרצות.
היא לא מדברת שום שפה פרט לרוסית. חודש וחצי בארץ.
בקיצור, חוויה מומלצת.

קארינה תל אביב

9
קארינה בעיקר יושבת מול המחשב, מטפחת את לילה ומתריעה בתום הזמן. יוצא שהיא עצמה פחות עובדת. אם יש להם שכל, הם ישנו את התעריף שלה. נאמר, לילה תישאר 400 לשעה, וקארינה 250, מקסימום 300.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

קארינה תל אביב

10
טוב אז ניסיתי להשיג את ליליה יומיים ברציפות אבל הבחורה מבוקשת מאד והחרמנות שלי לא ממש בקטע של סבלנות - אז עם דחיפה של יוליה הפקידה שהתחייבה שלא אתאכזב הלכתי על קארינה.
מבחינת מראה ראיתי אותה כמה פעמים בעבר והיא נראית סבבה בטח לכל חובבי המילפיות. מה שהרתיע אותי זה מה שהלך רוח (משתמש אמין) כתב ולכן היו לי התלבטויות.

אז לפני הדיווח אומר בכלליות שהופתעתי לטובה. קיבלתי יחס מאד טוב והשתדלות מאד גדולה שאצא מרוצה.

קארינה להערכתי בסביבות שנות ה-30 המאוחרות (35 ומעלה). יש לה מראה רוסי טיפוסי עם גוון עור בהיר ומבנה נשי ובעיניי מושך. בלי בגדים אהבתי מאד את החזה שלה. החזה טבעי לחלוטין עם פטמות בהירות ויפות. יש לה תחת עסיסי. טיפה בטן (לא משהו בולט). אני שם לב מאד לטיפוח והיא בהחלט מטופחת עם כפות רגליים נאות וציפורניים משוחות בלק אדום וסקסי.

מיד עם תחילת הטיפול קארינה שאלה אותי "נשיקה?" (אוצר המילים שלה מורכב כנראה ממספר מצומצם של מילים שאנו הגברים רוצים לשמוע). היות וזה לא הקטע שלי אז סירבתי בנימוס ואז היא עברה לליקוק יסודי של הפטמות שלי ועלתה במעלה הגוף עד לאוזניים בצורה מגרה. במסגרת המציצה אני לא מחפש מציצה בלי גומי אבל אני יודע שאפשר לקבל אותה ולפי דעתי גם עם קצת מיקוח אפשרי בחינם (שוב - אין אחריות לגבי המחיר - זו דעתי). אם לומר את האמת קארינה מלקקת את הביצים ומסביב לזין כך שלא נשאר הרבה שזה יחשב עם גומי.
קטע שהפתיע אותי ולא קל להפתיע אותי לאחר כל כך הרבה בנות הוא שקארינה לקחה כפית גלידה בפה (תהיתי מתחילת הטיפול מה הגלידה עושה שם) ומצצה לי עם הגלידה וזו היתה חוויה ממש כייפית.
הסקס היה נחמד וסטנדרטי עם קולות רקע של קארינה כאשר גמרתי בדוגי. שקמתי להתקלח קארינה הציעה לי מגבת חדשה (משהו שנהוג אצל קבוצת הבנות הזו - הן מקפידות מאד על ניקיון וזה מורגש).
לאחר החזרה למיטה הציעה לי קארינה מסאז והשקיעה משהו כמו 20 דקות במסאז עדין שכלל (בלי שביקשתי) ליקוקים לאורך הגב ועד לביציים.
באקט השני ביקשתי הרפייה ידנית . לבחורה טכניקה מיוחדת עם היד (קשה להסביר בכתב אבל היא מחזיקה את הכלי בצורה שונה ממה שאני רגיל. מרגיש מאד נעים עם אחיזה מלאה כמו שאני אוהב). היא שילבה גם ליקוקי ביציים לאורך השפשוף עד לגמירה המיוחלת. שוב מקלחת עם מגבת חדשה וריחנית והביתה.

לסיכום אני מאד נהנתי במיוחד מהתרגיל שלא הכרתי עם הגלידה. אולי זה בגלל שאני קבוע אצל הבנות אבל אני חושב שזו לא הסיבה היחידה ולדעתי קארינה הבינה את החשיבות של איכות השירות. צריך לזכור שקארינה נמצאת עם ליליה בדירה ואם ניתן אנלוגיה מעולם הכדורגל - ערן זהבי הוא אחלה שחקן אבל כאשר ישחק עם מסי אז רוב תשומת הלב תלך למסי. מה שאני מנסה לומר זה שקארינה נותנת שירות טוב מאד, נראית סבבה ותמורה טובה לכסף.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”