נמצאת כשבוע בארץ לדבריה , מתכוונת להישאר עוד כמה שבועות .
הבחורה העובדת הכי טובה שהייתי אצלה , דבר ראשון נכנסתי יש 2 דלתות ימינה למאשה (אני מניח כי זה אותו פקידה ) שמאלה למרינה.
אך שנכנסתי וראיתי אותה שמחתי , רזה יפה ציצים גדולים , פנים חמודות מאוד יושבת בחוטני וחזיה .
נכנסתי להתקלח מים קריםםםםם (האם היא מנסה לחסל אותי ?) הצלחתי בכל זאת להתקלח זריז בסבל 5 דקות .
יצאתי החוצה והיא אמרה שהיא מתנצלת על הקור והייתה מגבת שהיא שמה ליד תנור והיא כסתה וחממה אותי .
היא צפתה בMTV DANCE והיא בת 26 , התחלו באקט דבר ראשון הבחורה נשארת בחוטיני וחזיה בניגוד לשאר הזונות שישר מורידות , נותנת לך לשחק בגוף שלה משחקים נשיקות להנות לפני ששמה את הקונדום , לאחר כך שמה קונדום , ואז בום בום , במהלך האקט היא זורמת לפני התנועות שלך ולא מתלוננות שאני מחזיק לה את השער / ראש זורמות להכול ..
אחר כך היא רצתה ללכת להתקלח אמרתי לא אני רוצה לחבק אותך !
גופשוט שכבתי איתה מחובקים ניסיתי לדבר איתה והיא כול שניה מצחקקת ממש כמו חברה או מישהיא בבר לא מרגיש כיאלו הוא נראה עובדת גם בהיתי לה בפרצוף החמוד כל הזמן והיא כל הזמן צחקקה ולא היה לה נעים שאני בוהה בה כל הזמן "למה אתה בוהה בי למה" וניסיתי להסביר לה שזה שילוב שיש לה פרצוף ממש חמוד ואני ממש חרמן ###
יש לציין שהיא בקושי דוברת אנגלית שיחה ממש שבורה . חלק מהמצחיק שלה .
אחר כך היה עוד אקט אבל לא גמרתי בו ולא היה לי אפילו נעים להגיד לה שאני אגמור ביד כי המשכנו לשכב שהיא מחבקת אותי מנשקת נושכת וכנ"ל ... איתי התנשקה אם לשון
פרצוף 8
גוף 8 (רזה אבל לא חטובה של חד"כ יש טיפונת בטן תחתונה אבל אחת הבחורות העובדות הכי רזה שהייתי אצלה )
GFE 10
אגב אני יחסית צעיר 21 אז אני לא יודע עם כולם יקבלו את אותו יחס בכול אופן אני ממש נהנתי .