כ נדיה חדשה בבת ים - סקס אדיר

נדיה חדשה בבת ים

1
נדיה בת 25 מבת ים (סוף סוף כותבים את הגיל האמיתי של הבחורה)
הפקידה מפנה לארלוזורוב בבת ים
מגיע לארלוזורוב מתקשר הפקידה אומרת תמשיך ברגל לרוטשילד (מסבירה שיותר נוח ככה בגלל החניה מקובל עליי)
עולה לבניין במעלית מוזרה (קטנה יש מקום רק לשניים רזים )
עולה לקומה שלישית במעלית וממשיך עוד שתי קומות ברגל לעליית גג .
דירת חדר מאוד קטנה אבל נקייה עם שירותים נקיים מיים חמים וסבון של נקה 7
נדיה מאוד חביבה בחורה שמחה וסימפטית(מגיעה אלינו אתמול מרוסיה מהרי אורל הרחוקים והקפואים )
גובה 167 ס"מ (נהתמונות באתר אמיתיות )
שיער שחור עיניים כחולות מדהימות (גבות דקות ומקועקעות לא מבין מדוע אין עושות את זה לעצמן )
עגיל בטבור קעקוע בסינית על הישבןן הימני
חזה רך טבעי
לא רזה ולא שמנה
לא מלכת הכיתה ולא מלכת היופי בחורה רגילה (ברגע הראשון שראיתי אותה עןד שקלתי לבטל )
התחלתי להתנשק איתה מנשקת מצויין שפתיים בשרניות ונעימות ריח נעים בפה .
הורדתי לה את השמלה הייתה בלי חזייה ובלי תחתונים כוס יפה נקי חור תחת יפה ונקי חלקה כמו תינוק בן יומו
התחלתי ללקק לה את את הכוס טעם גן עדן .... (מאוד אהבה )
במקביל לליקוק הרטבתי את האצבע ברוק והחדרתי לה בעדינות לישבן
האצבע החליקה פנימה בנעימות (כמו מרגרינה על מחבת לוהט )
לאט לאט הכנסתי את כל האצבע פנימה בזמן שאני מלקק לה את הכוס
ראיתי כי טוב והוספתי עוד אצבע ולאחר מספר דקות כבר היו שלוש אצבעות בתוך החור תחת היפה והנקי שלה
אמרתי לה אני רוצה את התחת שלך אמרה לי עולה כסף נתתי לה עוד 100 שקלים בנוסף ל 400 שקיבלה בהתחלה
וקניתי את החור הזה לשעה הקרובה . (היא ביקשה 200 אבל נתתי לה 100 לא להרגיל אותה ל 200 היא אוהבת כסף )
זיינתי אותה בתחת תחת רך ונעים .
זיינתי אותה בכוס הבחורה אוהבת להזדיין ונהנית מהעניין (דבר נדיר שבחורות עובדות נהנות מסקס )
מרוב שהתלהבתי מהכוס ומהתחת שכחתי בכלל שיש לה פה ושהיא יכולה גם למצוץ ...
הורדתי את הקונדום ונתתי לה למצוץ מציצה טובה נעימה ועמוקה ללא גומי וללא מגע שיניים (המציצה כל כך נעימה שההרגשה היא שאין לה בכלל שיניים) (לא עושה רימינג אבל מכניסה את כל הביצים לפה ומשחקת עם הביצים בלשון )
הייתי איתה שעה מלאה זיון טוב אנאלי מעולה מציצה מצויינת וגמירה בפה (לא בולעת יורקת באסלה)
האם אחזור ?
ברור שכן למרות שהיא לא כוסית ולא הגוף הכי סקסי שיש אבל גם לא מכוערת נראית בסדר גמור יש בחורות יותר יפות ממנה אבל זה שירות שלא כל אחת נותנת
ולא כל אחת יודעת לתת.
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

נדיה חדשה בבת ים

5
דווח יפה

שאלה אלייך ולשאר חברי הפורום.
אתם לפעמים שהבחורה מוצצת את הביצים,בולעת אותם

האם אתם מגולחים למטה ? מאחר והייתי בתאגיד עם שתיים ושתיהן העירו לי על כך שאני לא מגולח למטה

נדיה חדשה בבת ים

9
תודה רבה על המחמאות
ובהזדמנות זאת אומר גם לכולכם תודה רבה על הדיווחים שלכם שעזרו לי להגיע עד הלום ....
וניגש לעניין כשהחלה העלייה הגדולה מרוסיה וראיתי את הנשים היפות האלה מגיעות לארץ הקדושה והמובטחת .
הדבר הראשון שעשיתי לקחתי קורס ברוסית .
ואני יכול להגיד לכם היום שזאת הייתה אחת ההשקעות הטובות בחיי ...
לגבי נדיה היא יכולה לתקשר באנגלית בסיסית
אבל לדעתי לא צריך לדבר איתה יותר מידי (יש לכם רק שעה לא חבל על הזמן )
והיא גם זורמת להכל .....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”