הפקידה מפנה לרחוב העצמאות בבת ים (רחוב ראשי עדיף לחפש חנייה ברחובות סמוכים)
הפקידה אמרה מראש שהיא לא עושה חריגים (אבל לפעמים יש הפתעות בחיים)
עולה גרם מדרגות ועוד חצי ואופס אני בדלת ...
דירה מאוד ישנה ומאוד גדולה אבל נעימה נקייה (לא מתכנן לגור שם )
מקלחת סבירה סבוןן ירוק של לייף לא היו מגבות התנגבתי עם סדין נקי )
פותחת את הדלת רינה (שם מוזר לרוסייה שם של מורה ללשון)
רינה הגיעה אלינו לפני שלושה ימים מאוקראינה שסועת הקרבות.
התמונות באתר אכן שלה .
500 ש"ח לשעה 400 ש"ח ל 40 דקות הפעם חרגתי ממנהגי ולקחתי את המסלול הקצר .
רינה בת 23 רזה בחורה מאוד נחמדה (לא לצפות לכוסית על )עיניים ירוק דבש .גובה לא יותר 153 ס"מ. קטנה וקומפקטית ללא טיפת שומן (ספורטאית לשעבר)
שיער שחור ארוך עגיל קטן באף קעקוע של קישוט בגב התחתון (שמה נעלי עקב של 15 ס"מ)
ביקשתי ממנה להישאר עם הנעליים כל הזיון (אני 183 ס"מ שיהיה לי יותר נוח וגם בגלל שזה אחד הפטישים שלי )
התחלתי להתנשק איתה לרינה שפתיים בשרנייות יפות ריח פה נעים (לצערי הרב לא יודעת להתנשק אבל השתדלה )
הורדתי לה את השמלה בחורה לבנה גוף חלק שדיים טבעיות פטמה גדולה (חזה קצת נפול אחרי לידה אבל לא מגעיל סביר היא אוהבת שמלקקים לה את הפטמה)
השכבתי אותה על המיטה כוס יפה ורדרד חור תחת חמוד ביותר התחלתי בליקוק של הכוס הורדרד מאוד טעים ...
הרטבתי את האצבע ברוק ושיחקתי לה בעדינות בפי הטבעת והתחלתי להחדיר את האצבע פנימה האצבע החליקה פנימה בקלילות.
רציתי להכניס עוד אצבע אבל לא רציתי להגעיל אף אחד אז הסתפקתי הפעם רק באצבע אחת)
התחלנו להזדיין יודעת להזדיין וזורמת לאן שאתה מוביל אותה ...
כשהתחלנו להזדיין בדוגי החדרתי לה שוב אצבע לתחת ואמרתי לה שאני רוצה לזיין לה את התחת
אמרה לי o.k ...
לא האמנתי למשמע אוזניי הוצאתי את הזיין מהכוס והכנסתי לתחת תענוג ......
לאחר כ 20 דקות נשכבתי וביקשתי שתמצוץ לי ללא גומי כמובן שזרמה (מציצה חלשה חבל היה יכול להיות עוד זיון מושלם) (לא עושה רימינג לא נותנת לגמור בפה)
הבחורה פשוט ללא הרבה ניסיון פעם ראשונה שעובדת במקצוע העתיק אפילו שילמתי לה רק לפני שעזבתי את המקום לא ביקשה תוספת עבור האנאלי .
בסה"כ לא רע אם הייתה מתנשקת טוב ומוצצת טוב הייתה יכולה להיות תגלית החודש .
האם אחזור ?
במחיר הזה אולי כן נקווה שלא תתקלקל ....