דיווח ראשון שלי פה וחשבתי לנכון שמגיע לכם ממני "שכיבה על הגדר". אני לא דוסטויבסקי , אבל אנסה להתקרב 

תכלס , נחמד העניין הזה , זה לוקח את העניין של לזיין ולרוץ לספר לחברה לקטגוריה אחרת לגמרי...
לדעתי , ולפי מה שאמרה , אני הראשון שלה (פה בארץ - אין דם בסיפור הזה...).
הפקידה היתה נחמדה ויעילה. התלבטי בינה לבין "מלאני 21" - שימו לב הטלפונים כמעט זהים וזו אותה הפקידה , שאלתי.
הלכתי על נטלי בעיקר כי לא יצא לי מעולם להיות עם בחורה כלכך כך גבוה למרות שאני בעצמי מאוד גבוה.
הגעתי לזבוטינסקי 12. דירה נחמדה אבל לא למכירה.
הבחורה גבוה !
גוף יפה 8.5-9.
חזה טבעי בינוני קטן ויפה , פטמות ורודות רגילות.
פנים נאות 8 -7 לא נפלתי , אבל זה רק כי יש לי סטנדרטים גבוהים מאוד , לפחות כש500 ש"ח מעורבים בזה...
חייכנית ונחמדה , אנגלית בסיסית מינוס. קשה לתקשר איתה ללא רוסית , הערבית מהשירות הצבאי לא עזרה הפעם...
התקלחתי , כשיצאתי היא הייתה על המיטה עם תחתונים וחזיה. כוסית ענקית XXXL ! אבל ממש כוסית. באופן מוחלט ממש לא מדובר בגודזילה.
ביקשתי ממנה לעמוד כדי שנתנשק כי הייתי חייב להעצים את חווית ה XXXL... לשם כך התכנסנו , זוכרים ?
לא כל כך הבינה מה אני רוצה ממנה אבל לבסוף הצלחנו.
הבחורה מתנשקת אחלה. לשון , יוזמה, תשוקה - באופן כללי נראה שהיא נהנת מהעניין.
תקשיבו , זה מוזר להתנשק עם בחורה כל כך גבוה גם כשאתה גבוה מאוד בעצמך...
התחלתי במעיין מחקר עם אוריאנטציה מדעית עליה , היא הייתה מעט נבוכה אבל בד"כ לא הפסיקה אותי. מבחינתי שילמתי , מותר לי !
הורדתי אותה לישיבה על המיטה כדי שתרד לי ופה נפל חשש גדול שהשרות שלי לציבור עשוי להפוך מ"שכיבה על הגדר" ל"קפיצה על הרימון" נעזוב את המונחים מהמורק"ים של גולני - הבחורה לא מוצצת ללא קונדום ! מינוס ענקי מבחינתי.
התחילה שם הרצאה קצרה ועילגת באנגלית שבורה על ההיבטים הבריאותיים של העניין - גברתי , הגעתי לזונה זוכרת? כנראה שאיפה שהוא בדרך אלייך החרמנות נתנה בראש להמלצות של קופת חולים.
לא רציתי שהאווירה תתקלקל וירדתי מזה כשהבנתי שהיא נעולה - שתמצוץ עם קונדום - אני כבר אנקום בא פה...
לא יודע איך לדרג מציצה עם קונדום - מבחינתי , עם קונדום אין מציצה טובה.
נסתי להחדיר אצבע לחור השחור, עד כמה שאני יודע המלצות קופת חולים לא מביעות מורת רוח מהעניין , אבל נהדפתי. אין החדרת אצבעות לטוסיק וכמובן שעל אנאלי אין מה לדבר (הפקידה אמרה שאין כששאלתי - אני סבבה עם זה).
מבחינת החור הוורוד - אין בעיה - זורמת. הרשתה להכניס עד המרפק. טוב לא ממש , אבל שלוש אצבעות נכנסו עמוק ולמען האמת נשאר לא מעט מקום - (מחקר, זוכרים?) . הבחורה רחבה רחבה. לא נורא, גם אני רחב. נראה שנהנתה מעניין האצבעות.
היא זורמת לכל התנוחות שרציתי ורציתי.
ירדתי לה , לא סגור אם נהנתה אז כנראה שלא... בכל אופן , לא נהדפתי והיה נחמד. הבחורה נקיה והתפאורה מגולחת למשעי.
בסה"כ חוץ מהקונדום במציצה אני לא רואה בעיות מהותיות אז למי שלא מפריע לו , אין בעיה אמיתית. היא נחמדה וחיכנית מאוד, רק שקשה להעמיד שוב אחרי הגמירה כי, שוב, היא לא מצצת ללא קונדום. לבסוף הצלחנו להעיר את השד, פמפמתי אותה שוב התקלחתי והלכתי.
אגב , היא אומרת שהיא בת 25 (במודעה כתוב 21) והיא נראית 25.
סגרתי לעצמי את הפינה עם גבוהות. זה נחמד כ"קטע"אבל זה לא הדבר שעושה לי את זה באופן קבוע.
היה בסדר , אבל ב500 ש"ח מגיע לי לקבל כוח אמפרז' . אני לא אחזור , אבל גם לא אומר אל תלכו על זה. בקיצור , לחובבי הז'אנר.