אולגה בת 23 חדשה בבת ים
הפקידה מפנה לרחוב הרב עוזיאל בבת ים(אם כבוד הרב היה יודע איזה שימוש אנו עושים כאן בשמו...
)

דירה ישנה מקלחת ישנה (אמבטיה) הכל ישן (חוץ מאולגה)אבל נקי סביר לא מסריח
פותחת את הדלת אולגה 165 ס"מ רזה וסקסית עם חזה בינוני בת 23 (מגיעה אלינו מאוקראינה) דוברת אנגלית
מראה של בת השכן נראית מאוד צעירה לגילה.(ילדה כוסית ישר ידעתי שאני הולך לפרק אותה)
תחתון וחזייה בצבע ורוד תואם נעלי עקב שחורות.
חזה מסולקן יפה פטמה עומדת בהקשב.
עיניים כחול אפור(עיניים מדהימות)
פנים קטנות וחמודות
שיער שחור ארוך מבריק וטבעי .
גוף יפה תחת מתוק בטן שטוחה ללא סימנים .
בחורה עם עור לבן ויפה (מלבד קעקוע של פיל הודי על אמה של יד שמאל).
ריח נעים ילדה נקייה (עדיין לא דבק בה ריח הזרע)
ראיון קצר:
עושה הכל מלבד אנאלי 500 ש"ח לשעה 2 גמירות (קניתי אלה מה !!!)
הרמתי אותה לחדר שינה בשתי ידיי והתחלתי להתנשק איתה מתנשקת בסדר
השכבתי אותה על המיטה ליקקתי את הכוס הורוד שלה כוס יפה מגולח וטעים...
החדרתי חצי אצבע אחת בעדינות לפי הטבעת שלה בזמן שאני מלקק לה את הדגדגן
נתתי לה למצוץ... מציצה חלשה...(חבל מאוד) קשה לה להכניס את כולו פנימה אבל חייב לציין שהשתדלה מאוד (כמובן שעודדתי אותה ברוסית וגם באנגלית)
נשכבתי על הגב הורדתי את הציפה מהכרית והכנסתי את שתי כפות רגליי ומשכתי את הציפה לכיווני
כך שהתחת שלי עולה כלפי מעלה ונתתי לה ללקק את הביצים ואת פי הטבעת (רימינג טוב !!!ליקוקי ביצים +הכנסה של הביצים לתוך הפה ). כשהתעייפתי עמדתי ונשענתי על הקיר והוצאתי את הישבן החוצה בזמן שהיא מלקקת לי את פי הטבעת ...
התחתלי לזיין בקונטרה דוגי ממול למיטה הישנה יש מראה ישנה וגדולה (ממש נהנתי להסתכל על הגוף שלה )
זיון טוב ללא תלונות וללא טענות בזמן שזיינתי אותה בתנוחה המיסיונרית קלטתי שיש לה כפות רגליים קטנות יפות ולבנות (מידה 35)
אז אכלתי לה את הרגליים .... (היא מאוד אהבה)
לאחר כ50 דקות של זיון השכבתי אותה על הגב כשרק הראש שלה מחוץ למיטה נתתי לה למצוץ וללקק לי את הביצים והשפכתי לה לתוך הפה הילדה המתוקה בלעה הכל !!!!
ביקשתי שתפתח את הפה לראות שבלעה הכל ...אכן בלעה ילדה טובה !!!
האם אחזור?
כן בטוח שאחזור .. (מאוד נהנתי איתה )
הילדה לא זונה מקצועית פעם ראשונה במקצוע וגם המראה שלה לא זנותי היא היא נראית ילדה טובה
ועוד טיפ קטן להוביל אותה למקומות שאתם רוצים ... אם תשכבו על המיטה ולא תובילו אותה בסוף תקבלו זיון קלאסי

מומלצת !!!!