תיאום דרך הwhatsapp, עונה לי שהיא בים ותוכל להפגש ב14.00.
שלחה את הכתובת ו התעריף, 400 לשעה, אמרה שהיום אין אנאלי, עניתי שמתאים לי, דרך אגב אני עדיין בתול אנאלית
חשבתי שהיום תהיה הפעם הראשונה אבל לא הסתייע, בכל מקרה לא כל כך מושך אותי...

שולח הודעה ב14.00 שאני במקום, ביקשה שאתקשר אליה וכיוונה אותי לדירה, פעם ראשונה שהשתמשתי בwhstsapp עבור שיחה, עבד לא רע.
כמו שתיארו אותה, בלה היא בחורה גדולה, 1.82 חזה גדול, אבל גדוללל ועומד לא נפול. עיניים כחולות ירוקות, שילוב מעניין, ישבן גדול, בחורה גדולה, אני אהבתי. היא מסוג הגדולות שאם יעשו דיאטה יהיו ממש פצצות, משהו שרואים ישר, בכל מקרה הרגשתי שיש קליק מה שאומר שיהיה סבבה.
נכנסה למקלחת כדי להוריד את המלח של הים, אני בינתיים פתחתי לנו בקבוק יין ומזגתי שתי כוסות. ישבנו לשולחן במטבח, דיברנו קצת באנגלית מאוד בסיסית, היא הגיעה לכאן לפני 7 חודשים ומתכוונת להשאר פה.
היין עשה את שלו, משפיע עליה דיי מהר, נעמדנו באיזור המטבח, מתנשקים בתאווה כשאני חופן את שני שדיה הענקיים. נשיקות ממש טובות עם טיזינג מדי פעם כשהיא מתקרבת לנשיקה ונסוגה בדיוק לפני שהלשונות שלנו נפגשות.
משם עברנו לחדר שינה קטן בו המיטה תופסת כמעט את כל המקום,
השכיבה אותי על הגב כשהיא יושבת עליי ושוב נשיקות צרפתיות עם המון לשון, gfe מעולה, היא מאוד נהנית ומראה את זה, תענוג להרגיש את השדיים הגדולים שלה נמחצים לי על החזה. ירדה לכיוון הפטמות כשהיא מלקקת את הפיטמה הימנית שלי ומשחקת בפטמה השניה עם היד כשהיא דואגת להרטיב אותה מדי פעם. מזגנו עוד כוס של יין כשהיא דואגת להשקות אותי ישירות מהפה שלה, ירדה למציצה מושקעת, מצליחה להכניס את כולו פנימה, ממש הרגשתי את הגרון שלה. משלבת ליקוקי ביצים תוך כדי ומלקקת את הזין לכל האורך, הנאה צרופה.
השכבתי אותה על הגב ו התחלתי לינוק משדיה הענקיים, ירדתי לה לכיוון הכוס כשאני מפסק לה את השפתיים ומלקק לה בעדינות את הדגדגן, התחילה לרעוד ולהאנח " עוד .. עוד .. עוד .." דחפתי לה אצבע ו התחלתי לפמפם אותה תוך כדי ליקוק הדגדגן, התמסרה לגמרי עד שהגיעה לגמירה עוצמתית אחרי כעשר דקות.
עליתי אליה שוב, נשכב לצידה ומתנשקים בתאווה.
הלבישה לי קונדום והתישבה עלי, משהו כמו עשר פמפומים בהם אני מרגיש את הכוס שלה סוגר לי על הזין והופ גמרה שוב מעליי, כולה רועדת באקסטזה, אף פעם לא קרה לי, פעמיים כל כך מהר...
נתתי לה לנוח ואז עברנו לזיון שדיים משולב מציצה, שדיים מושלמות לזיון, עטפו לי את הזין מכל הכיוונים כשאני מפמפם אותם ואת הפה שלה ביחד. השכבתי אותה לצידי והתחלנו באוננות הדדית, היא מביאה לי ביד ו אני דוחף לה את היד לכוס, מתנשקים בולעים אחת את השניה תוך כדי, ולהפתעתי גמרה שוב, כולה רועדת לי בידיים כשהפה שלה דבוק לשלי ושואבת אותי, אמרתי לה לא להפסיק וחלבה אותי עד שגמרתי לה על השדיים...
וואו, אחת החוויות הגדולות שהיו לי, תרתי משמע!
בלה היא אשה אמיתית, ויש המון ממנה. חווית gfe מהמשובחות שהיו לי. יש לציין שהיא אשה גדולה, הן בגוף והן בנפש אז תתנהגו אליה יפה.
ממליץ בחום.
אני בטוח אחזור לפחות לעוד פעם אחת, צריך להוציא את האנאלי מהסיסטם...
פרטי התקשרות אפשר למצוא בפוסט עליה: