איי איי איי ... הרבה זמן שלא יצאתי כל כך מבסוט מדירה בבת ים .
אני בכנות יכול להגיד שאחרי כל כך הרבה נפילות בעיר הזאת סוף סוף הגיע מישהי ששווה ללכת אליה.
הפרטים רגילים מחייגים למספר במודעה עונה פקידה מפנה לרחוב בן גוריון בבת ים דירה חמודה ושקטה עם נוף לים
500 שח לשעה לשני מספרים מצמיצה חשופה וכו׳ אבל ההבדל העיקרי זה היחס וההתלהבות של הבחורה, בחורה עם אנרגיות כמו שהרבה זמן לא חוויתי , בסגנון של לילה מתל אביב, עושה הכל בכיף ובסבלנות, קונטרות מדהימות בזמן הסקס רוכבת כמו שצריך וגורמת לסיפוק מלא.
אני יודע שציפיתם לפרטים מלאים יותר עם כזאת הקדמה אז הנה:
מגיע לדירה אחרי תיאום עם הפקידה בלי ציפיות גבוהות, פותחת את הדלת בחורה חמודה מאוד מטר שישים עם חזה בינוני ותחת לא מהעולם הזה לבושה בשמלה צמודה ומגרה אני אומר לה שלום לוחץ יד נשיקה קטנה סמול טוק ומעביר את האתנן (500 לשעה כמו שאמרתי אבל היא שאלה אם אני מעוניין בשעה מלאה אז כנראה שאפשר גם 40 דקות ב400) נכנס למקלחת יוצא והנה היא מחכה לי עירומה על הצד של הספה עם רגל אחת למעלה ( אחת הפוזות המגרות לדעתי) נותנת לע מבט סקסי ואני מבלי לחשוב פעמיים בא וחופן לה את הישבן העסיסי שלה תוך כדי נשיקה עצבנית... מתחרמנים כל הדרך למיטה וגונסון כבר בתשעים מעלות ... דוחפת אותי על המיטה וקופצת בדיוק בין הרגליים וכאילו כמו קסם שואבת אותו באותה נשימה... כמה דקות של מציצה לא רעה בכלל ואפילו טובה ( היו לי טובות יותר לא אשקר) נותן לה שתי פליקים על הטוסיק והיא שולפת קונדום כאילו משום מקום ומלבישה אותו במימנות עם השפתיים... עולה עליי ומתחילה לרכב כמה דקות ואז משום מקום עושה מהלך שראיתי רק בסרטי פורנו מרימה את רגל שמאל ומסתובבת עליו נאה שמונים מעלות לתנוחת רכיבה כאשר התחת שלה מול הפנים שלי. .. ממשיכים כמה דקות הופך אותה לדוגי ושופך את כל היוגורט על הגב שלה... מקלחת סיכריה ותוך כדי כבר מכינה אותי למספר שני בנגיעת מחרמנות בכל הגוף וכמבון שגונסון לא יכול להיאר אדיש לדבר כזה אז מכבה את הסיגריה והיא כבר גוררת אותי לסרט המשך .... ואת השאר אתם כבר יודעים .
בקיצור חברים הרבה זמן לא היה דבר כל כך טוב באזרינו
גוף 8
פנים 7 לא מלכת יופי אבל יותר מבסדר
תחת 10 מושלם
שירות 😎😎😎11
מקווה שתהי ו כמו שאני נהנתי😆😆😆😆😋😋😋
קארינה מהתאגיד
2בוקר טוב ליוסי הבוחן ...אני מת על השמות שלכם בפורום ... 
תודה רבה על הדיווח

על זה נאמר "אב בחכמה רך בשנים"
יוסי האם מדובר בדירה בקומה השנייה,הדירה המחולקת ללא הדלת כניסה ראשית?
ואם כן. על איזו מספר דירה מדובר 6.7.8
ולך אדמין
תודה רבה על שיחרור ההודעות המהיר של החברים החדשים
יישר כוח !!!!
שמח להיות חלק ממקום שמנהלו חותם ב"עבדכם הנאמן"

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
קארינה מהתאגיד
4תודה על הדיווח
נודה לך על הכוונה למודעה או פרסום הטלפון
שכן, רבות הבחורות העונות לשם קארינה באזורנה
שמה ניפול על איזו קארינה אחרת......
:)
קארינה מהתאגיד
5דיווחתי עליה לפני 5 ימים אבל משום מה הדיווח עדיין לא פורסם (מוזר - דווקא היה חיובי)
ביקרתי אצל קארינה
בת 25 בערך גובה 160 קומפקטית עם גוף פצצהללא שומן, חזה קטן. מאוד מאוד גמישה ספורטיבית ושזופה . לא כוסית אבל נראית בסדר.
היא מאוד תיאטרלית כזאת ואמוציונלית. זה 50% מזויף אבל לא מעצבן.
מציצה מעולה ואנרגטית, בלי ליקוקי ביצים אבל גם לא ביקשתי.
סקס - אהבתי כי היא לא התעייפה במשך 20 דקות אגרסיביות ביותר ותוך כדי היא עוד עושה שפגט.
אין לה מגבות יבשות! קיבלתי מגבת חצי רטובה - מתלוננת על לחות שמקשה על ייבוש הכביסה
דירה קטנה מחולקת בבן גוריון. שלשום הייתי שם אצל ביאנקה בדירה ליד.
400 ל-40
ממליץ למי שאוהב קומפקטיות
רוני לשאלתך - אכן זה המקום - דירה מספר 8 אם אני לא טועה (היתי שם אצל ביאנקה יום לפני אז אני יכול להתבלבל אבל אז זה היה 6 לדעתי)
קארינה מהתאגיד
7תודה על הפרגון רוני...
אכן אותה דירה מחולקת בקומה השנייה ... לגבי המספר אני לא כל כך זוכר
אכן אותה דירה מחולקת בקומה השנייה ... לגבי המספר אני לא כל כך זוכר
Good pussy = good day
קארינה מהתאגיד
8דיווחתי עליה לפני שבוע אבל משום מה הדיווח עדיין לא פורסם . עכשיו כשיש לי 100 הודעות זה יותר קל.
ביקרתי אצל קארינה
בת 25 בערך גובה 160 קומפקטית עם גוף פצצה ללא שומן, חזה קטן. מאוד מאוד גמישה ספורטיבית ושזופה . לא כוסית אבל נראית בסדר.
היא מאוד תיאטרלית כזאת ואמוציונלית. זה 50% מזויף אבל לא מעצבן.
מציצה מעולה ואנרגטית, בלי ליקוקי ביצים אבל גם לא ביקשתי.
סקס - אהבתי כי היא לא התעייפה במשך 20 דקות אגרסיביות ביותר ותוך כדי היא עוד עושה שפגט.
אין לה מגבות יבשות! קיבלתי מגבת חצי רטובה - מתלוננת על לחות שמקשה על ייבוש הכביסה
דירה קטנה מחולקת בבן גוריון. שלשום הייתי שם אצל ביאנקה בדירה ליד.
400 ל-40
ממליץ למי שאוהב קומפקטיות
רוני לשאלתך - אכן זה המקום - דירה מספר 8 אם אני לא טועה (היתי שם אצל ביאנקה יום לפני אז אני יכול להתבלבל אבל אז זה היה 6 לדעתי)