כ סשה בת 22 בת ים 175 סמ - סקס אדיר

סשה בת 22 בת ים 175 סמ

1
"את האישה יצר אלוהים בקסמי דמיונו,את הגבר יצר בפטיש על הסדן"(רבינדרנת טאגור)
מתקשר למודעה סשה בת 22 בת ים
הפקידה מפנה למלון,ברחוב בן גוריון על טיילת בת ים (מלון קטן)
אחלה מלון,נקי,מסודר,מגבות נקיות,סבונים ריחניים,(מקווה ששאר המשרדים יאמצו את את הרעיון עם המלון)
פותחת את החדר סשה בת 23 175 ס"מ יודעת אנגלית מצויין
הופתעתי לטובה בחורה גבוהה ונאה !!! (התמונות אמיתיות לחלוטין )
שיער ארוך שחור,חלק וטבעי, עד הישבן
עיניים חומות
גבות טבעיות
שפתיים יפות, שיניים יפות ונקיות ...
רגליים ארוכות,רזות ויפות,גוף יפה וסקסי
חזה מדהים וטבעי !!! אחד היפים שראיתי לאחרונה ...
קעקוע מאוד יפה על אמה של יד שמאל,ועוד אחד על כתף ימין.
בחורה נקייה,ומריחה טוב
ראיון קצר:500 לשעה 400 ל40 דקות
מתנשקת צרפתית (בערבון מוגבל)
מציצה בלי גומי
מלקקת ביצים
ניתן לגמור בפה(וגם בולעת)
אין רימינג,אין אנאלי,לא ניתן לרדת לה,ולא ניתן להכניס אצבעות לכוס,או לתחת.
לעניין ...מוצצת טוב,רק לא יכולה להכניס עמוק (מאוד חבל)
מוצצת ומכניסה לפה את הביצים,
זיון טוב יודעת ואוהבת להזדיין
זורמת לתנוחות לפי בקשת הלקוח
גמירה בפה+בליעה של הזרע
לסיכום :
בחורה יפה.נראית טוב.גוף מאוד יפה.
היה לי טוב אתה ...
אך משום מה,אני לא אחזור...
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

סשה בת 22 בת ים 175 סמ

4
אכן התאור מדוייק, היא נראת טוב אבל לא מדהים.
הבעיה היא, שהיא נותנת הרגשה של מוכר מכוניות, יש לה את המבט בעיניי של"יאלה כבר, תן את הכסף וקח את הסחורה", אין שום דבר עדיין בהתנהגות שלה ,ממש קונטרסט למראה העדיין שלה.
אין לה זמן לשאלות ושיחת היכרות כי היא "אשת מקצוע" תרתי משמע.
כל דבר הנשאל אצלה מתקבל בחשדנות כאילו יש לה מה להסתיר, וכל שאלה על מה ניתן לעשות איתה או לא מתקבלת בחוסר סבלנות, של יאלה מה הבעיה שלך, רוצה תקח לא רוצה תלך, רק אלא תבלבל לי את הביצים"

ממש יורשת של הפקידה, הגנרל, ורב הזונות, והסרסור הכל יכול.
כן את "הזונה" שאומנם לא מוכרת את הגוף שלך אבל מוכרת את קולך המעצבן עד מאוד.
אישה קטנונית המנהלת ביד רמה (כך לפחות היא חושבת) את המפעל התאגיד הבת ימי, אישה נקמנית המייצרת רשימות שחורות של טלפונים על מנת לסנן לקוחות שנראים לה לא טובים, וכל שאר "הכבשים" (לפי דעתך) חייבים לבקר את הזונה התורנית, חייבים להישמעה לקול "הכלבה" המנתבת אותם ברחובות בת ים, אחרת היא תנשך או תנבח בטלפון ותנתק.

אולי מה שכתבתי גס מדי, אבל מתאר אותך בדיוק רב ואף אולי מחמיאה לך קלות.

אני יודע שה"ניתנים" שלך בממלכת בת ים קוראים את הנכתב במרחב וירטואלי זה, ואף מוספים דברי יחצנות ריקים המפארים את הבנות שטופות המוח איך חסרות הבררה לעזוב, כסף מושך אותן להמשיך למרות הרס הבריאות ותופעות הלווי שכל בחורה בריאה הייתה כבר מאושפזת בגללם, או לפחות סוגרת את הרגליים לתקופה הקצרה.
אין לך אמפתיה לא לבחורות הצעירות הללו ושום רגש ואחריות ללקוחות שמבקרים בחוסר ידע, בחורה שאין לה מה לפתוח את הרגליים לפחות לתקופה הקרובה.
את המנטורית שלהם בהגעה לכאן, ואת האחראית לדאוג להן, אבל את מפקירה אותן בתאוות הבצע שלך ל"חיות השטח" ו"כרישי הים" .

אני לא אבקר אצל הבנות הללו סשהקטיה שהגיעו לכאן לעשות מכה ולנסוע הביתה, ולא בגלל שהבנות לא טובות אלה בגלל שהפקידה,התאגיד, הפירמה או כל שם אחר, לא מבין שבריאות הלקוחות והבנות קודמת לכל, גם במחיר של הפסד.

אנחנו חרמנים אבל, לא פריירים, לא ניתן לך יד להרוס לשני הצדדים את הבריאות.
אינני מבקש לעשות חרם על התאגיד אבל אני כן מבקש לנתב את הכסף שלנו בחוכמה, לא כול יהלום דמים שווה את הכסף, לפעמים צריך לעצור ולחשוב רגע, פשוט ללכת לאחרות, אם רק בגלל הסולדריות מול הפקידה המנוולת.

.You so need a Daddy, little girl

סשה בת 22 בת ים 175 סמ

8
[QUOTE=bigdady]
הפירמה או כל שם אחר, לא מבין שבריאות הלקוחות והבנות קודמת לכל, גם במחיר של הפסד.

אנחנו חרמנים אבל, לא פריירים, לא ניתן לך יד להרוס לשני הצדדים את הבריאות.

[/QUOTE]

מה הכוונה ב"בריאות הלקוחות והבנות קודמת לכל" ?

אם אכן יש פה עניין שנוגע לבריאות הציבור יותר מנשמח לשמוע

סשה בת 22 בת ים 175 סמ

9
רוני כתב על הבחורה. הדיון התפתח לפקידה. אוי אוי אוי.
לבחורה לא הייתי הולך - יותר מדי לאוים. ככל שהן גבוהות יותר ו/או נאות יותר, כך גם הן אומרות יותר לאוים.
באשר לפקידה - זה כמו אוכל. גם העיניים צריכים להינות. במקרה הזה - אתה שומע פקידה נעימה, בא לך להמשיך. אתה שומע פקידה מעצבנת - אתה עובר הלאה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”