כ נינה הלוהטת כבר לא לוהטת - סקס אדיר

נינה הלוהטת כבר לא לוהטת

1
היי שלום לך..

לאחר קריאה מושכת אחרי רוני גולן , החלטתי לדגום את "נינה הלוהטת".

שמתי פעמיי לכיוון בת ים 45 דקות מהבית. לאחר תיאום עם הפקידה הדיכאונית/חוסר תקשורת אנושית. יצאתי לדרך.

כניסה לא דיסקרטי בכלל, קשה גם למצוא את מספר הבניין לאחר שהוא נמצא בסמוך לקפה קפה בפינה..
עולה במעלית מגיע לדירה , שתי נקישות קלות והופ. נינה פותחת את הדלת. לבושה בחלוק כזה נחמד לא יותר מזה לא מאופרת ולא כלום.

קודם כל דירה ממש זוועה. קטנה ביותר חדר וחצי . מתוך זה רבע מקלחת שאתה מתקלח כל המים יוצאים החוצה.
אמרתי נוו טוב מה כבר יכול להיות.. מסיים להתקלח וניגש לחדר העבודה עם נינה.
נשכב על המיטה נינה מתחילה ונשיקות לאורך כל הגוף, עד שרוצה לנשק צרפתית. עכשיו אני לא בעד צרפתיות עד לאחר פעם שניה או שלישית שאני אצל הבחורה. אמרתי נו טוב מה כבר יכול להיות. חוץ מריח וטעם של וודקה בכל הפה שלה שממש נגעלתי. אמרתי לא שלא אוהב להתנשק והבינה.
מציצה מאוד רטובה וחשופה כמובן הייתה משו כמו רבע שעה למטה.
אחר כך עוברים לסקס:
היא מעלי וחשוב לציין שלא עושה קולות וחיקויים מה שמרגישה זה מה שיוצא.
אחר כך מיסיונרית ראיתי שאהבה אז הרשתי לעצמי לגמור בתנוחה הזאת.
מקלחת זריזה ושוב עוד פעם מוצא את עצמי שוכב על המיטה ומנסה לנשק אותי.
מציצה בשביל להעמיד את חבריקו, והפעם שואל אם בא לה ואפשרי אנאלי,(סהכ נשמע מענייין) בקושי מצליחה לתקשר בגלל המחסום בשפה אז וויתרתי.
ממשיכים בדוגי ואחר כך בעמידה הבחורה מאוד נעימה למגע אבל שאלוהים יעזור לי ניראה לי שהייתה אפילו שיכורה.
אני לא מבין רוסית אבל אמרה כל מיני קללות על הדרך ניראה לי.

בקיצור סיכום :
מבחינת מציצה מאוד טובה ומושקעת. יכול להיות שעם פחות ריח של וודקה היה יותר נחמד.
זיון טוב לא יותר מזה ..
מקלחת על הפנים.
דיסקרטיות לא כך כך.
חניה לך תמצא חניה על הטיילת .
וזהו אני לשם לא אחזור...

נינה הלוהטת כבר לא לוהטת

2
הייתי גם עם נינה והיה לה קטע מוזר עם אמירות תמוהות על חומרים אסורים והרבה וודקה. היא מעשנת המון ובגלל זה אי אפשר באמת להתנשק איתה. כנותנת שירות היא טובה, אין לי מה להוסיף על כבר מה שנכתב עליה.
אבל אני יכול להבין את הבחורה, כמעט ואי אפשר להשיג אותה היא עובדת משעות הבוקר ועד השעות הקטנות של הלילה, שמאחוריה תור עצום של גברים. אני חושב שהיא תישחק מהר מאוד, זה עניין של ימים עד שהיא תשתנה לחלוטין וגם רסיסי השירות ייעלמו להם.

נינה הלוהטת כבר לא לוהטת

4
אני מאוד מצטער לשמוע שנינה מתחילה להתדרדר אל התהום !!!! מבולבל
במיוחד ולאור העובדה,שמחכה לה ילדה מקסימה עם צמות יפות בביתה שבאוקראינה ...
הייתי עם נינה שלוש פעמים...
ובכל פעם ההתמסרות שלה הייתה חזקה יותר !!!
כפי שכתבתי בעבר...לא בחורה יפה ...אך אחת מנותנות השירות הטובות,שהגיעו לעיר בת ים !!!!
ובהזדמנות הראשונה אלך לבקר אותה ...
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

נינה הלוהטת כבר לא לוהטת

6
כדי לתקן את הטעם המר שנשאר לי מאלינה נסעתי עד בת ים כדי לפגוש את נינה, עושה הכל ומחליטה על האנאלי במקום (ציטוט הפקידה).

אקדים ואומר שהבחורה אוהבת לבלות ולכן גם לשתות ועל כן סביר ביותר שאחרי לילה של שיכרון חושים עם המשקה האהוב עליה, הוודקה, היא תהיה שיכורה ולא תתפקד לעניין.

בכל אופן אצלי היא היתה אומנם קצת עייפה מהבילוי אבל לא שיכורה.

הבחורה לא יפיפיה, לא מתקרבת אפילו ליופי הנקי של הבחורות האחרות שהיו כאן לא מזמן, אני יכול להגיד שהיא אפילו נראת פצועה, אבל ויש כאן אבל גדול , הבחורה היא שחקן נשמה, תתן הכל מהכל עד שגיצי הנאה יצאו ממך ולא תצליח לרדת במדרגות בחזרה לרחוב.

אציין שהיה לנו קליק מיידי, במיוחד אחרי שהבאתי שוקולד שאפילו לא נפתח, מצאתי חן בעיניה ועל כן קיבלתי זיון של 60 דקות רצופות שרק הופרעה על ידי הפקידה העצבנית.

היו נשיקות,מציצה בינונית עם ליקוקים של המוט וההילוכים וירידה מטריפה עד לאגזוז כאשר אנחנו בתנוחת 69 ואני מתיישב על פרצופה ומקבל ליקוק חודרני שרק הזכיר לי שיופי לא קובעה.
זיון בשלל תנוחות כאשר היא גומרת וגומרת ונראה שרוצה להמשיך אך כל הזמן נזכרת שהיא זונה וזו עבודה וצריך לסיים מתישהו..Ouch.
האקט כלל גם אנאלי שביקשתי, כי מאוד רציתי לזיין לה את החור, אבל כמו עם סבטה לאחר מספר דקות הרגשתי שכואב לה יותר מדי והפסקתי.
הבחורה הרגישה לי כאילו היא אצן אולימפי אירופאי הרץ בסיבוב האחרון ואחריו נמצאים שני איתיופים בקלה וגברסילאסי שלא מרפים ממנו, היא נתנה הכל, הרגשתי שסחטתי ממנה את הכל וכך גם אני,יצאתי ממנה מותש ומרוצה.

את הפיניש אמרתי לה אני רוצה על הפנים ולאחר רימינג עצבני ומציצה אינטנסיבית היא קיבלה שפריץ אדיר לפנים ולשיער שלא הותיר מקום יבש על פניה, והיא בתמורה ינקה את השאריות עד שחזר אלי הדופק ולחץ הדם ויכולתי ללכת בביטחה למקלחת, והיא בפה חצי מלא עוד ניסתה להסביר לפקידה למה התעקבנו.

לגבי איך היא נראת מספיק לקרוא את הדיווח של רוני ואפשר לקבל את התמונה, רק שהיא שזופה היום שלא כמו בתמונות.
הבחורה היא מותק, באמת שחקן נשמה, במצב הנכון תתן הכל ותוסיף.
האם אחזור, אני מקווה לפני שתעזוב.

.You so need a Daddy, little girl

נינה הלוהטת כבר לא לוהטת

8
אז מה היה לנו שם?

דירה זוועה.
בחורה מכוערת.
שיכורה.
מסריחה מסיגריות.
פצועה, שחוקה, מקללת, לא בקוו הבריאות.....
באמת צריך להוסיף.

big baby אני מכיר הרבה מכוערות גזורות שיתנו לך לזיין בחינם. אז לשלם 400 שקל בשביל פח...
לא הייתי ממליץ ללכת אליה, במיוחד בגלל שלדעתי היא דיי מוחזקת שם בכח.

אדמין, איזה באסה להיות חדש, רוב התגובות שלי לא מתפרסמות!
...................

Boom Boom Chuck

נינה הלוהטת כבר לא לוהטת

9
[QUOTE=bigdady]

הבחורה הרגישה לי כאילו היא אצן אולימפי אירופאי הרץ בסיבוב האחרון ואחריו נמצאים שני איתיופים בקלה וגברסילאסי שלא מרפים ממנו, היא נתנה הכל, הרגשתי שסחטתי ממנה את הכל וכך גם אני,יצאתי ממנה מותש ומרוצה.
את הפיניש אמרתי לה אני רוצה על הפנים ולאחר רימינג עצבני ומציצה אינטנסיבית היא קיבלה שפריץ אדיר לפנים ולשיער שלא הותיר מקום יבש על פניה, והיא בתמורה ינקה את השאריות עד שחזר אלי הדופק ולחץ הדם ויכולתי ללכת בביטחה למקלחת, והיא בפה חצי מלא עוד ניסתה להסביר לפקידה למה התעקבנו.
הבחורה היא מותק, באמת שחקן נשמה, במצב הנכון תתן הכל ותוסיף.
האם אחזור, אני מקווה לפני שתעזוב.

[/QUOTE]
בוקר טוב ביג דדי ...מוחא כפייה
התגעגענו לדיווחים שלך ....
ולתיאורים מעולם הספורט ....
ברוך שובך ...
חפוז מכני לאן נעלמת ....
תחזור הביתה מיד .......
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

נינה הלוהטת כבר לא לוהטת

10
[QUOTE=צ׳אק נוריס]אז מה היה לנו שם?

דירה זוועה.
בחורה מכוערת.
שיכורה.
מסריחה מסיגריות.
פצועה, שחוקה, מקללת, לא בקוו הבריאות.....
באמת צריך להוסיף.

big baby אני מכיר הרבה מכוערות גזורות שיתנו לך לזיין בחינם. אז לשלם 400 שקל בשביל פח...
לא הייתי ממליץ ללכת אליה, במיוחד בגלל שלדעתי היא דיי מוחזקת שם בכח.

אדמין, איזה באסה להיות חדש, רוב התגובות שלי לא מתפרסמות!
[/QUOTE]

צ'אק, אני מאוד אוהב את הסרטים שלך עוד מילדותי, למרות שאת ברוס לי לא נצחת, ובשנים האחרונות די התדרדרת...לכבוד הוא לי שאני מתכתב עם דמות כל כך משפיעה על ילדותי...

לגופו של עניין,הבחורה לא בLevel היפות אבל היא לא נכה או פצועה או לא בריאה..לגבי היופי ניתן להתווכח.
אם יש לך מכוערות לזיון חינם שהן גם גזורות, אשמח גם אשמח לקבל פרטים בפרטי,נעמיס אותן בקילו, אין אצלי איפה ואיפה
כשמדובר על גזורות הנותנות את מה שנינה נותנת,אני מוכן לגזור בהן עוד...בכיף.

דרך אגב, כמו השם שלי אני שלם ואחיד בלי רווחים ומרווחים, לא תראה אותי מתפצל לשניים, צ'אק (רווח) נוריס קריצה

.You so need a Daddy, little girl

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”