כ נסטיה, לארה ודיאנה: התרשמות - סקס אדיר

נסטיה, לארה ודיאנה: התרשמות

1
בשעה טובה ומוצלחת (ומי יודע, אולי לפרנויה של הפקידה נלווית גם שכחה... ) פגשתי את נסטיה. רבות דובר עליה, ולא רק טובות. נסטיה היא בחורה צעירה (רוני, למה "לאוהבי המבוגרות"?!). לא ילדה בת 20, אבל צעירה. אולי נושקת ל30. אבל היא לא הכי יפה. ללא ספק, לא מספיק בשביל 500. והיא אכן התחילה בתאגיד ה400 שנסגר לא מכבר. שם מקומה - 400 לשעה לכל היותר (לתשומת לב התאגיד עם הפקידה הפרנואידית ). בכל מקרה, כשניסיתי לראיין אותה נוצר קצר מסוים בתקשורת. אם היא אכן הייתה נראית מספיק טוב - הייתי מתקן את הקצר ועובר לשפה הבינלאומית הקדמונית, הלא היא הגורם להיותנו כאן.
הלאה ללארה. רוני האינספקטור, יבדל"א, הקדים אותי, אז אתאר בקצרה: בחורה נאה. לא "יופי של זונה", אלא יופי עדין. בחורה חיננית (ובעלת נקודות חן). כבחורה שכזאת, חששתי שהשירותים שלה ילקו בחסר - "סקס קלאסי". היא גם נרתעה מנשיקות עם לשון, והסכימה במעין כניעה וחוסר רצון (כפי שדיווח רוני). לא רוצה - לא צריך
הגעתי לדיאנה. וואו! כוסית על! יפהפייה, סקסית משגעת. שיער ארוך חלק גולש. פצצה! לגבי היחס עליו התלוננו: ממה שהתרשמתי בהתחלה - ההפך הוא הנכון! לאחר ששאלה לשמי הושיטה יד ללחיצה, והתקרבה לנשיקה. מיוזמתה! שלב הראיון: מתנשקת - אך לא עם הלשון. לבי נחמץ! על זה היא נפלה. שם היא נכשלה. והיא הייתה כל כך קרובה... מלבד זה, כאמור: נערת זוהר. מי שלא מפריע לו עניין הנשיקות, זאת יידע: אין אף אחת בתעריף הזה שמתקרבת אליה (500 לשעה). וואו!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

2
ואתגר שאפתני שאני מוכן לקחת על עצמי: בזמנו, רוני טען ש"תאוריית התאגידים קורסת", עקב צירופה של נסטיה לתאגיד של הפקידה הפרנואידית. ולא כך היא! נסטיה הינה שחקנית ספסל, שפשוט הצליחה להיחלץ בעור שיניה בשעה שהתאגיד המקורי שלה נסגר (זה של ה400 לשעה עם הפקידה הצבאית)!
אז ככה: אמור לי מי הפקידה - אומר לך איך הבחורה.

4
חפוז,
אם הייתי פקידה גם אני הייתי מסנן אותךקריצה
מבחינתה אתה בא לזיין אבל בשכל ולא איפה שהיא רוצה.
אני מקווה שאתה מתקשר מחסום אחרת אל תתפלא, תחשוב על הצד שלה, דפקת לה סלוט של 3 קליינטים.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

5
[QUOTE=pinnochio] חפוז, 
אם הייתי פקידה גם אני הייתי מסנן אותךקריצה
מבחינתה אתה בא לזיין אבל בשכל ולא איפה שהיא רוצה.
אני מקווה שאתה מתקשר מחסום אחרת אל תתפלא, תחשוב על הצד שלה, דפקת לה סלוט של 3 קליינטים.
[/QUOTE]
קודם כל, אין סינון.
אתה צודק: אני לא "בא לזיין", אני בא ליהנות מזיון. לזיין אפשר גם בובת מין, ואכן יש בחורות שמקנות תחושה כזאת. כיוון שאני בא ליהנות - ואני משלם על זה ממיטב כספי!!! - אני נוהג לבדוק מה טיב השירות ומי שמספקת אותו (אחרי שבעבר לא עשיתי את זה והבנתי שבאותה מידה יכולתי לזרוק את הכסף לפח); "ראיון" כמו שקורא לזה רוני.
אני גם לא בא לדפוק לה "סלוט" (??) - אבל גם לא בא להיות פראייר שזורק כסף לפח. ואם התנסית בתחום, אתה יודע שגם כאן הקזינו אף פעם לא מפסיד. למשל: לפני שאני נכנס אני ממתין דקות ארוכות עם הפקידה בטלפון, או מתקשר "עוד 5 דקות" שמתבררות לפעמים כחצי שעה - על מנת לוודא שלא נדפק "סלוט". אם מי שאיתו היא קבעה נשאר - אני נאלץ להמתין שעה (כפי שאכן המתנתי). אם הוא לא נכנס - אני נכנס. וכפי שהיא השאירה אותי על אש נמוכה - היא משאירה את הבא שמתקשר (אולי זה אתה?).
בקיצור, אין צורך לדאוג לתאגידים (ואכן תאגידים: עם פקידה, פרסום ויח"צנים) ולעשות להם את החישובים - אם אתה הלקוח שלהם.

6
אני מתעלם מדיווחי ראיונות, אלא אם כן הם חד משמעיים.
עד שלא היית עם הבחורה, לעולם לא תדע, אומנם יש סימנים אבל זה סיכוי של 50 50 שאתה צודק.
לדעתי, אם אני מבין מה אתה מחפש, אם היית דוגם את נסטיה, לא היית מצטער, אבל שוב לעולם לא תדע.
כמו שלדעתך הראיון מקטין את הסיכוי לנפילה, הוא גם מקטין את הסיכוי למצוא את מה שאתה רוצה.

חלק מהזיונים הטובים שהיו לי היו עם בנות שלא עברו ראיונות
ראה מקרה מלאני/איזבל.
---

7
נו, ואני כמעט נפלתי חזק עם איזבל ורק בדקה 90 הצלחתי להיחלץ. חלק מהזיונים הגרועים שהיו לי היו עם בנות שלא עברו ראיונות.
איך הראיון מקטין את הסיכוי למצוא מה שאני רוצה - אם אני מתאם ציפיות עם הנערה לפני כן?
בנוגע לנסטיה: לא הייתי אומר ש"לעולם לא" - כל מה שנדרש ממני הוא המחיר המופקע שאותו אני לא מוכן לשלם. ברגע שהיא תשוב לתעריף הראוי לה (כמו שקרה למשל עם טינה) - דגום אדגום...

8
[QUOTE=A.D.V] עניינת אותי עם התיאור של דיאנה... אבל מה לגבי טלפון או לינק לפרסום?
תודהקריצה
[/QUOTE]
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9295
ADV (advocate?),x
נשמח אם תדווח במידה ותחליט לדגום, ונוכל להצליב מידע עם הדיווחים הנ"ל:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=34617&title=20

9
נדלקת עליה, לא מאשים אותך.
אני לא מבין איך אפשר להיות שם, לראות אותה, ולצאת. מוריד בפניך את הכובע.מוחא כפייה

דגמתי אותה כבר, ויותר מפעם אחת. יש לי חולשה לבנות כאלה.
אני נהניתי, לא בטוח שכל אחד יהנה, אני מאמין שזה מאוד תלוי בכימיה ובלזהות מה היא אוהבתקריצה.
בגלל כל הדיווחים עליה לא טרחתי לכתוב דיווח משלי כי החוויה שלי היתה שונה אבל כנראה לא משקפת.
---

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”