כ סנדי ואלינה מתא. - סקס אדיר

סנדי ואלינה מתא.

1
בדרך כלל אני הולך לתאגיד הבת ימי, אבל הפעם חרמנותי הביאה אותי לתל אביב. בהבדל של 4 שעות פגשתי את שתי הבנות. שתיהן מדהימות אז יהיה לי להגיד מי יותר טובה אבל אני אנסה)
נתחיל מסנדי. התקשרות אם הפקידה הייתה נעימה להבדיל מהתאגיד הבת ימי. קבעתי שעה לפני וחיכיתי רבע שעה למטה. פתחה לי סנדי, תמונות אמיתיות לחולוטין, רזה, שער אדום, יפה, סקסית ביותר. בדיוק לטעמי. קיבלה אותי בנשיקה צרפטית ובחיבוק חם. ישבנו על הספה מתנשקים ומתחבקים... איזה שפתיים טעימות יש לה, פשוט לאכול אותה. הלכתי למקלחת, אחרי שיצאתי חיכתה לי מיטה עדיין בתחתון וחזייה, כמו מתנה שמחכה שיפתחו אותה. נשכבתי לידה, התחלנו להתמזמז ולאט לאט ירדה למטה למציצה, מציצה מעולה, לוקחת עד הסוף מלקקת לכל האורך וגם מלקקת ביצים. ביקשתי ממנה להתהפך ל69 וכך עשתה, השמיעה קולות של הנעה וגם לא התנגדה לאצבע בחור האחורי (אחרי זה התברר שלא רק לאצבע ) . החלתטי שבפעם הראשונה אני גומר לה בפה, קיבלה בלי בעיה ואפילו בלעה. מקלחת קצרה וישבנו לסמול טוק, בחורה סופר נחמדה ואפשר לדבר איתה על דברים, למרות שאני יודע רוסית אז אולי זה גם עזר. התחילה ללטף ולנשק את הפטמות, נעמד לי די מהר, ירדה שוב למציצה, חחח נראה לי אפילו יותר מושקעת מפעם הראשונה. אמרתי, זהו אני חייב לזיין אותה, לקחתי אותה למיטה, הלבישה קונדום, התחילה ברכיבה, יודעת לזוז, גונחת, צועקת, מזדיינת מעולה, פשוט אש. שם עברנו לדוגי, לא מתנגדת לספנקים, אחרי 10 דקות של זיון חזק היא ירדה מהזין וכיוונה אותי לאנאלי... תוך כמה דקות גמרתי לה לטוסיק היפה הזה. הורידה לי את הקונדום, נגבה אם מגבון, ושלחה למקלחת. אחרי המקלחת ישבנו עוד איזה 10 דק ודיברנו, המשיכה ללטף ולנשק, חחח רציתי להשאר עוד ))) סך הכל הייתי אצלה בסביבות שעה ועשרים דק. אבל היתי אחרון לאותו יום. האם אחזור? בהחלט. היא התקלחה בין האקטים ואחרי, מאוד חשוב לי הנקיון אז חייב לציין זאת.
נעבור לאלינה.
אצל אלינה היתי בצהריים. לא היתה שום בעיה לקבוע, הגעתי מתחת לבית ותוך 5 דק היתי אצלה. פתחה את הדלת בבייבידול לבן, קיבלה אותי בנשיקה והציעה לשתות. התמונות אמיתיות, בחורה מאוד יפה וסקסית אם טוסיק מגרה ביותר. הייתי אחרי עבודה אז הלכתי ישר למקלחת, אחרי המקלחת התיישבתי על הספה, היא ישבה עלי ואכלה אותי בנשיקות מטורפות. ובכלל היא מטורפת במיטה, חוויה מאוד כיפית. עברנו למיטה, התחילה במציצה טובה מאוד אם ליקוקי ביצים. אחרי כמה דקות הפסקתי אותי, והפכתי אותה על הבטן, עשיתי לה רימינג וגם ירדתי כמובן, הראתה סימנים שמאוד נהנת, אחרי איזה 5 דק, תפסה אותי בראש ובקשה שאזיין אותה, הולבש הגומי ואכן זיינתי אותה. יודעת לרכב, זזה מאוד סקסי, מתנשקת, גונחת ואוהבת להזדיין. אחרי הגמירה ניגבה את האזור אם מגבון , והתקלחנו. חזרנו למיטה, עשתה מסאג מאוד מגרה. ואז התיישבה עלי אם נשיקות חמות. עברה לפייסיטנג, ליקקתי אותה כמה דקות, וארחי זה הולבש הקונדום ועברנו למסיונרית, לא נתנה לי ישר להכנס לתוכה, עשתה לי טיזינג מטורף, שיחקה אם הזין בדגדגן, ורק אחרי כמה דקות נכנסתי, היתה מאוד חמה ורטובה, זינתי אות איזה 15 דקות, אך לא הצלחתחי לגמור למשהו, כנראה עייף אחרי עבודה. לא התיאשה, הורידה את הקונדום ומצצה עד לגמירה בפה. בחורה סופר נחמדה שאוהבת להזדיין, מאוד נהנתי איתה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”