כ קריס (תל אביב) - סקס אדיר

קריס (תל אביב)

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9347
054-3578088

אחרי סוף שבוע ארוך בחיק המשפחה, הגיע זמן לפתוח שבוע חדש.
פותח את גוגל ומבין שהיום זה יום האב, מחליט לפנק את עצמי בפרגית חדשה.
פותח את המודעות בתמונות אמיתיות, חברים מה שקורה בתל אביב זה לא יאמן, יש מתקפת אוקראיניות/רוסיות על העיר, נראה לי שאם כחלון רוצה להוריד את מחירי השכירות בתל אביב מספיק שיחזיר את הזונות לבת ים, המחירים יפלו בחצי צחוק

מתקשר למטרה הראשונה, הבחורה תפוסה לשעתיים הקרובות ואני צריך משהו עכשיו. הפקידה אומרת שיש מישהי חדשה, הגיעה היום הישר מרוסיה. אין עדיין תמונות באתר, מתלבט, מתחבט ובסוף הולך על זה, נוסע לדירה של קריס.

הדירה מאוד קרובה לאלנבי ליד הים, חניה בדרך כלל אפשר למצוא ברחוב יונה הנביא או ברחוב מקביל אליו וללכת חמש דקות ברגל. יש גם חניון קרוב על בן יהודה. מקום דיסקרטי ברחוב צדדי.

קריסטינה היא פשוט מלאך קטן.
פתחה לי את הדלת ילדה מתוקה ויפה, שיער ארוך חלק גולש, עיניים חומות, שפתיים יפהפיות, רק שתתנשק אני אומר לעצמי.
1.62 של גוף שחום, מעוצב להפליא, בטן שטוחה, ישבן יפהפה, חזה בינוני מושלם עם פטמות במבה נפלאות שמזדקרות כשהיא נהנית.
פנים נאות, מאחר וזה עניין של טעם וריח אז חלק יחשבו שהיא יפה יותר וחלק פחות, הייתי מדרג אותה בין נאה ליפה, לא נראה לי שמישהו יתאכזב.

מקלחת מהירה, ולחדר.
יושב על המיטה כשהיא נצמדת אליי בעמידה, מנשק לה את הגוף, מוריד לה את החזיה ומתחיל למצוץ וללקק לה את הפטמות, איזה כיף להרגיש אותן מזדקרות בתוך הפה, מוריד לה את התחתון כדי לגלות כוס מגולח ומרהיב של ילדה בת 20, אני עוד אחזור אליו.
נשכב אחורה על המיטה והיא מתכופפת למציצה חשופה, ליקוקים לכיפה ולביצים, סה"כ לא רע, היו לי מציצות יותר טובות, אבל לראות את הילדה הזאת מוצצת ומלקקת את הזין חירפן אותי.
הילדה קומפקטית ורזה, הרמתי אותה באוויר והנחתי בעדינות על המיטה, הופתעה ופרצה בצחוק. מאחר וזה יומה הראשון בארץ החלטתי לעשות לה קבלת פנים, ירדתי אל הכוס הטעים שלה ופתחתי בליקוקים עדינים לדגדגן, התחילה להרטיב ואז הוספתי אצבע לכוס הצר שלה, המשכתי כך כמה דקות של ליקוקים ועיסוי נקודת הG כשהיא מתפתלת ונאנחת בצורה מושלמת, נהנית מאוד מירידה, התיישבה ואמרה שהיא חמה ורוצה את הזין שלי.
הולבש קונדום ופתחנו ברכיבה טובה שלה, יש לה חזה פשוט יפהפה, רק למצוץ לה את הפטמות תוך כדי רכיבה ולהרגיש אותן מזדקרות.

עברנו למסיונרית, זיון חזק שלי והיא מרטיבה טבעית, נשיקות צרפתיות תוך כדי זיון, לא יוזמת נשיקות אבל אחרי כמה התחמקויות קלות התמסרה כשאני יוזם אותן. מרימה רגליים באוויר תוך כדי זיון, עוטפת אתי עם הרגליים, מרימה אותם אליה, מרימה את האגן ומאוננת תוך כדי...
השכבתי אותה על הצד, העברתי לה את הרגל הצידה והתחלתי לזיין אותה כשאני על הברכיים, זיון של לפחות חצי שעה בלי תלונות, מתמסרת ונהנית.
שכחה להדליק את המזגן, הייתי כולי מים כבר, הילדה גמרה פעם שניה. הורדתי את הקונדום ובאתי אליה על הברכיים, התחילה במציצה משולבת עבודת יד כשהיא שוכבת על הצד, הרמתי לה את הראש הקטן שלה ותפסתי אותו בשני ידיים, פשוט זיינתי לה את הפה בשילוב עם היד שלה כשהיא פותחת אותו לרווחה ומקבלת את כל הזין חזק ועמוק.
השפרצה עצבנית על הגוף הנערי המדהים שלה כשחלק מגיע לה לפרצוף ולשפתיים.

אני כותב את הדיווח ונזכר בילדה היפה הזאת ושוב עומד לי הזין, הייתי חוזר עכשיו אם הייתי יכול.

מציצה חשופה
ליקוק ביצים
אין גמירה בפה
אפשר לרדת לה
אפשר לדחוף אצבעות(מעדיפה לשון)
אפשר לגמור עליה.
נשיקות צרפתיות.

לדבריה תהיה כאן רק עשרה ימים.
500 שקלים לשעה.
מדברת אנגלית סבירה, חמודה נעימה ושירותית.
לא זונה מקצועית אבל אפשר ללמד אותה.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

קריס (תל אביב)

5
[QUOTE=אוהב סבתות]פינוקיו הזיין כל הכבוד תמונות מגרות יש לה עם העקבים והסט היפה
של ויקטוריה סיקרט,שיקרת לה עם האף?Party
[/QUOTE]
היה גם אקט של 69 ששכחתי לציין, פשוט זיינתי אותה עם הלשון, אם הייתי יכול לשקר במצב הזה הישר לחור של התחת היה יכול להיות אחלה חדירה כפולה...צחוק
---

קריס (תל אביב)

6
דיווח מעולה !!!
נראה שאתה הולך למלא את הווקום שנוצר בלכתו של הרב רוני!!
אני קורא תדיווח ומתפעל ממך .ובו זמנית מתגעגע אל האיש ההוא!

לעולם אל תריב עם אדם שיש לו יותר זמן משלך..

yoos305x

קריס (תל אביב)

8
---

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”