כרגיל דווחים שלי ותגובות לא מתפרסמות ( אולי ככה יותר נוח לאדמין )
אז נביא תדיווח כאן ושוב בתקווה להבנה !
ורוני תודה לך על הדיווחים ועל התגובות גם כן הגבתי בזמן אמת וכמו שפתחתי זה לא מתפרסם וחבל לנו .ולשאר החברים תודה מראש אוהב אותכם.
אז הנה הדיווח..
ברשותך הוסיף דיווח מפורט ומלא בחרוזים
אך לפני הכל אומר תודה ל ironmen שהביא דיווח מפורט לפני כחודש בפוסט על אולגה מחולון ואפילו העביר לי את המספר בפרטי אלה שאז המחיר עמד על 600 שקל והיה לא רלוונטי מבחנתי .ומאז עברו הרבה מים בנהר הפורום ובהתחלה לא קישרתי שמדובר באותה הגברת עד לקבלת המספר ממנה וראתי שהמספר כבר קיים בטלפון שלי.
אז קבלו תדיווח ..
הגעתי אליה ביום ראשון לאחר שיטוט באתר דייט 69 התכתבות קצרה שלחה לי מס טלפון שלה מתקשר למחורת בבוקר
שואלת מספר שאלות בן כמה אני ומה אני מצפה מהמפגש איתה משיב שסקס טוב שעה שתי אקטים וכ'ל אומרת לי שבכיף עלות של 300 שקלים
מחיר סביר ושווה לכל נפש חרמן הומיה.
ממוקמת בחולון . תגיע לשדרות דוב הוז 18 ומשם אני יכוון אותך
מגיע לדירתה בניין מגורים רגיל דירת מרתף כפי שציין האלוף אחים של גברות
פותחת את הדלת אולגה ,גברת בסוף שנות הארבעים לחייה גוף יחסית שמור בהתאם לגילה המתקדם ,עם חיוך רחב .מזמינה אותי לשבת קצת בחדר סלון שלה ומביאה לי כוס מים קרים קצת דיבורים ושולחת אותי למקלחת. אמבטיה סבירה תוך כדי שאני במקלחת מביאה לי ספוג רחצה חד פעמי ( כנראה שנשאר לה סטוק מעבודתה הקודמת כ קוסמטיקאית )אהבתי תרעיון
מתפשטת לוקחת את הספוג עם סבון ומסבנת את כול כולי כתינוק בן יומו
תוך כדי התפעלות מיצידה והרעפת מחמאות של כמה אני יפה וכ''ל.
מנגבת אותי טוב טוב ומביאה לי נעלי בית מבד סטייל בתי מלון .עוד פלוס נחמד.
ומשם לחדר השינה שמסודר יפה עם מזגן המכוון על 18 מעלות קור
נשכב על הגב והיא מגיע שמה קצת מוזיקה ספרדית לדינו אם אני זיהתי נכון אז הזמרת הנפלאה יסמין לוי הנעימה לנו תמפגש .
שואלת אותי איך אני רוצה תפינוק אומר לה תחליטי את אני זורם.אומרת שכב על הבטן ואז היא מתחילה במסאז לוחצת על הגב לחיצות נחמדות לא יותר ונשכבת עלי ומתחילה להתגופף ולנוע עלי דיי מחרמן .
ונשכב שוב על הגב מנשקת את גופי ויורדת לכיוון הזין שנעמד כטיל בלסטי לפני שיגור, ובמשחקי לשון מיומנת עולה ויורדת תוך כדי ריפרופים על הכיפה ועד הבסיס יורדת לליקוקי ביצים תוך כדי שליקתם אחד אחד ,עולה חזרה לזין ומוצצת אותו בתאבה רבה ( השתמשנו רבות בדימוי על הילד והארטיק אבל במקרה הנ'ל הוא יושב בול על הגברת )שגם אומרת לי שטעים לה כמו גלידת וניל. ולאחר כרבע שעה שהיתענגתי עליה מתענגת על הזין שלי, ולאחר התיעצות קלה עם הזין הוחלט פה אחד שהגיע הזמן להיכנס להיכלה של הגברת .
מאותת לה שאני מוכן.והיא לוקחת קונדום שמה בפיה
ואז כבאורך פלא יורדת על הזין ועולה והוא עטוף באריזת מתנה ומוכן לפעולה, והיא עולה עליי לרכיבה כשרגליה על המיטה, ומתנועעת קדימה ואחורה במהירות ובחוזקה כשכל הזין בתוכה, וכמעט גם הביצים נכנסו למעונה. נאנחת ומתייפחת ומגלגלת עניים וגומרת ואני מרגיש באזור חלציי רטיבות חמימה ונעימה אכן כן זו גברת שמשפריצה.
( יצא לי חרוזים של ספרי ילדים חח)
ואז אני עולה אליה כשהזין עדיין בתוכה משכיב אותה על הגב ומרים את רגליה כמעט עד צווארה ( הגברת די גמישה) ומפמפם במהירות במשך 10 דקות כשמיצינו היא עולה על ארבע וממשיך בדוגי עצבני על לגמירה החזקה שלי.
נופל על גבי למיטה תשוש כח כאצן המסיים במקום הראשון ריצת מרתון.
מסדיר נשימותיי כשהיא מנקה אותי במגבון לח מחייכת לה חיוך רחב
ונשכבת לצידי.. מנוחה של כ5 דקות ואצבעותיה מטיילות על גופי מנשקת פטמותיי ויורדת שוב לאזור הדרומי ושוב מוצצת בלהט ומוסיפה עבודת ידיים משובחת וגרון עמוק לאחר כ20 דקות כשאני מרגיש שהפיצוץ מגיע אוחז בשתי ידי את ראשה ומשפריץ לה בתוך גרונה והיא ממשיכה למצוץ ולשאובדקה ארוכה אחרי שגמרתי עד שהזין נהיה קטן... קטן מאוד..
מקלחת קצרה יוצא לחדר סלון ובזמן שאני מתלבש מדברים ...
ושואל אותה אם יש לה הרבה עבודה ?
משיבה לי שלא ממש כי היום כולם רוצים רק בחורות צעירות ולמבוגרות לא נשאר .
אומר לה שהיא ממש טובה ומאוד נהנתי ואם היא רוצה אני יכול להמליץ עליה לחברים .
וכשניצוץ בעניה אומרת לי שבכיף והיא תשמח שיבואו אליה !
אומר תודה יפה נשיקה ויוצא לי לדרכי שחיוך על פניי...
ונסיים בבדיחה שנזכרתי במכונית בדרכי לבירה,
כששיחזרתי את שארע לי בביתה של העלמה כשעלתה לרכיבה וכל הזין בתוכה וכמעט גם הבצים נכנסו והצטרפו לחגיגה.
פרסי חרמן מגיע לזונה ושואל אותה כמה יעלה לי לשעה ? משיבה לו הזונה 600 שח ! אומר לה הפרסי אוקיי.. אני רבע שעה קופץ לבית וחוזר. כעבור רבע שעה הפרסי מגיע לזונה וכפית בידו .שואלת אותו הזונה למה הבאת כפית ? אומר לה הפרסי במבטא כבד, חמודה ב600 שקל אני מכניס גם תביצים .

לסיכום: אולגה גברת חמודה חייכנית, ושירותית מאד .שתעשה הכל בכדי שתצא מרוצה וגולת הכותרת אוהבת למצוץ ולא יודעת שובע מהו.
וכרגיל טלפון ימסר בהדרגה לכל דורש.
תהיו אנשים טובים ושאו ברכה בעמלכם..
נ.ב
שאלה למומחי הפורום איך אני שולח לינק לפוסט או להודעה פרטית מטלפון נייד ( גלקסי נוט 3 )?
תודה מראש אם התגובות שלי לא יפרסמו.