כ צריך עזרה בבקשה ,ייעוץ ! - סקס אדיר

צריך עזרה בבקשה ,ייעוץ !

1
שלום אני גבר בשנות ה20 לחיי.. בחיים לא התנסיתי בסקס בתשלום או מסז'ים וכו' , תמיד היו לי נשים ,ולא היה חסר לי מתיי שאני רוצה וכמה שאני רוצה בלי להשתחצן חס וחלילה .

מה שקורה היום שלצערי נתקלתי במצב רפואי לא טוב ומה שהתפקוד שלי הדרדר לאט לאט . ואני חשבתי על זה הרבה ואמרתי שאין לי כוח לעקרונות שלי ולזה שהייתי מזיין כמה שאני וכו'. אני רוצה להתנסות בזה . גע צ/אמת אני זקוק לזה ועכשיו להשקיע אנרגיות בלהתחיל בחורה וכו' וגם שהתפקוד שלי לא בשמיים.

עכשיו לי כמה חששות :
קודם כל אם ללכת למכון או לדירות פרטיות ולאיזה מהניסיון שלכם ?
כל הנושא של מחלות וכו' ממש מפחיד אותי ...
וכל הנושא של מספרים האם יש בחורה שמקבלת בלי מספרים ז"א לפי זמן .

אני צריך את הייעוץ שלכם מהניסיון שלכם איפה יש מקמות באיזור הצפון נניח נהריה עד לחיפה ,מקומות טובים ,דירות דסקרטיות שיהיוו אמינות וכו' .

תודה רבה לכם .

צריך עזרה בבקשה ,ייעוץ !

2
1. אין מה לפחד ממחלות, הפחד העיקרי שיש לרבים מHIV, לא מוצדק. אין אפשרות לקבל ממציצה עם או בלי קונדום. ואין אפשרות לקבל מסקס עם קונדום. גם אם לבחורה יש ועשית בלי קונדום הסיכוי של גבר נימול אחד ל-2000. שתבין שיש לי 10 חברים שהיו כל אחד עם 50+ נערות עובדות בישראל וחו"ל ואף אחד לא חטף משהו לא HIV ולא שום דבר אחר.

2. אני לא מהצפון, אבל תחפש אחת נחמדה בפורום! רצוי אחת שמתנשקת - מניסיון למתנשקות יש אופי טוב. (גם אם לא תרצה להתנשק איתה).

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

צריך עזרה בבקשה ,ייעוץ !

4
אני חושב עדיף שתלך לעיסוי ארוטי אצל פרטית .
ואחרי זה תראה אך אתה מרגיש .
הכל טוב אז תמשיך לדירה פרטית לשעה בלי לחץ זה עולה או 400 או 500.
אני יכול להמליץ לך בחורות באזור תל אביב (שלח לי הודעה פרטית )
או חפש באזור הצפון .
לא משלם יותר מ 400 לשעה .

צריך עזרה בבקשה ,ייעוץ !

6

Gambling is addicted to Chuck Norris because he always wins.

העצה הכי טובה שיכולים לתת לך, אל תתחיל!!
זה עולם ממכר, עדיף לך לא להכיר אותו.
אם הכל זאת תחליט להכנס לעולם הזה, תכין הרבה מזומנים, תהיה מוכן לוותר על התמימות והערכים .
אם תרצה מתישהו להפסיק, זה לא יהיה קל.
יקח לך קצת זמן להבין מה אתה אוהב ורוצה, כך שתתייחס להמלצות בערבון מוגבל.
פשוט תנסה כמה מהממולצות בפורום, אין כמו נסיון מעשי כדי להחליט.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה בכל דרך שלא תבחר.
עוד נקודה, זה בהחלט יכול להרוס לך את הסקס עם בנות רגילות, שלא תתרגל לסטנדרטים גבוהים מדי.

...................

Boom Boom Chuck
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”