לפני מספר ימים הייתי אצל נדיה:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9431
הופנתי ע"י הפקידה הנעימה לרחוב הרצל בבת ים, לאותה דירה שעד לא מכבר היתה בה סוניה הכוסית.
פתחה את הדלת נדיה. נערת פרחים, לבושה שימלה קלילה ופירחינית.
פנים נאות+, מבנה גוף מעט גדול, גובה בערך 1.70, מנומשת. נערונת חמודה.
התשלום ניתן 500 ש"ח.
נכנסתי להתקלח.
נפגשנו בחדר, שם חיכתה לי עירומה.
התמונות אמיתיות...
לנדיה חזה בינוני-גדול יפה, טיבעי, עומד ודורש מגע.
ישבן סביר.
מבנה גוף מעט גדול.
לא דוגמנית, אבל בהחלט עוברת כמו משהי מהשכונה שבה לך לתת לה בראש.
מפה החלה התדרדרות....
נדיה מוצצת סביר-, לא אוהבת שנוגעים בה למטה אבל מאפשרת רק מגע עם הידיים, לא ניתן לרדת לה.
יש גמירה בפה, אבל היא מדגישה רק קצת בהתחלה, אחרי זה ביד...הבעיה שהמציצה לא משהו מיוחד אז קשה להגיע לגמירה ממנה.
עברנו לסקס...
לא אוהבת להיות למעלה, אז עברנו לדוגי. גנחה באופן דרמתי ולא משכנע, אבל קצת מחרמן.
גמירה ראשונה!
מקלחת, שוחחנו קצת באנגלית שבורה. היא סטודנטית מרוסיה שבה להרוויח כסף. ילדה טובה בסביבה לא טיבעית...
חזרנו לסיבוב שני...
נראתה עייפה, לא בא לה טוב פעם שנייה.
פה המציצה הייתה עוד פחות טובה, ואני איש של מציצות...
העברתי אותה למסיונרית לכמה דקות, כשהתעייפתי העברתי אותה לדוגי ופימפמתי חזק עד לגמירה השנייה.
לסיכום:
לא משהו מיוחד בכלל.
מראה כללי: 6
פנים: 8
חזה: 9.
ישבן: 7.
במילה אחת- נפילה.
נקודת אור- אחלה ציצים.
ציון כללי לחוויה- 6.
המלצתי היא לא ללכת.
נדיה- הבת הסולידית של השכן
2אוירה דומה לזו של סוניה...
יש משהו לא טוב בקירות של הדירה הזו...
המגביה עוף - ירחיק ראות
4להלן הדיווח על "נדיה בת 20"
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9431
סוף שבוע הגיע ואני מרים טלפון ליזיזה כדי לשחרר קצת לחצים, מסתבר שהיא הלכה לטבול
במקווה לכן אני נאלץ להשתמש בחסדי תאגיד הבת ימי. מרים טלפון למתאמת פגישות והיא עונה
בקול נעים וחלש כאילו הבוס ישן לידה והיא לא רוצה להעיר אותו. מבקש הנחת פורום ל-400 ש"ח
והיא מסרבת בנימוס, אני בא לנתק את השיחה אבל תמונותיה של נדיה מכריעות אותי והנה אני מתייצב
כמו חייל טוב ברחוב הרצל בבת ים (דיסקרטיות לא קיימת) ומחכה ששערי הגן עדן יפתחו בפניי.
השער אכן נפתח ואני פוסע פנימה לא לפני שאני מנשק את נדיה ומחמיא לה על יופיה.
לנדיה פנים נעימות של סטודנטית ממוצעת לפקולטה לרפואה ולא של פרינצסה מפקולטה לסקסולוגיה,
גבוה מאוד אבל גוף יפה שמתאים מאוד למידותיה עם זאת ירכיים טיפה מלאות. על כל התזמורת הזו מנצחת
לנדיה פנים נעימות של סטודנטית ממוצעת לפקולטה לרפואה ולא של פרינצסה מפקולטה לסקסולוגיה,
גבוה מאוד אבל גוף יפה שמתאים מאוד למידותיה עם זאת ירכיים טיפה מלאות. על כל התזמורת הזו מנצחת
חיוך יפה וכובש ועיניים אפורות בהירות יפיפיות שאפשר לשחות בתוכן שעות על גבי שעות.
נפרדתי משני שטרות אדומים + אחד צהוב והיידה למקלחת. הדירה מאוד יפה ומשופצת בטוב טעם,
נפרדתי משני שטרות אדומים + אחד צהוב והיידה למקלחת. הדירה מאוד יפה ומשופצת בטוב טעם,
מקלחת כמו בסוויטה מפוארת אבל לא היה קולב לתלות את הבגדים והיה רק שמפו כדי לשטוף את הגוף.
נכנס לחדר ביצועים ונדיה מחכה לי עם חיוך רחב, כג'נטלמן אני מנשק את כף ידה ומחמיא לה על עורה הרך.
מתחיל סשן ראשון של ליטופים ומיזמוזים, שואלת איך לפנק וזורמת לכל בקשה סולידית. נדיה נעימה מאוד למגע
ומלווה את הסשן בקולות הנאה מצידה ולאחר זיון נעים של 15 דק' אני פורק נוזלים בכמות שהיו יכולים להפוך את
כל הנגב לשדה פורח.
ומלווה את הסשן בקולות הנאה מצידה ולאחר זיון נעים של 15 דק' אני פורק נוזלים בכמות שהיו יכולים להפוך את
כל הנגב לשדה פורח.
מקלחת שלי בלבד, קצת דיבורים ומתחיל סשן שני של דוגי סטייל בשלל גרסאות במיוחד גרסאת ה- prone bone
האהובה עליי. רואה שהזמן מתחיל ללחוץ על שנינו ואני מבקש עבודה ידנית לזירוז העניינים. מה שמבוצע ברכות ונעימות
וגם הסשן השני מגיע לסיומו בקולות תרועה רמים.
בסך הכל חוויה נעימה ומפנקת ואחזור אליה בשמחה אם לא תצוץ בסביבה מישהי חדשה.
האהובה עליי. רואה שהזמן מתחיל ללחוץ על שנינו ואני מבקש עבודה ידנית לזירוז העניינים. מה שמבוצע ברכות ונעימות
וגם הסשן השני מגיע לסיומו בקולות תרועה רמים.
בסך הכל חוויה נעימה ומפנקת ואחזור אליה בשמחה אם לא תצוץ בסביבה מישהי חדשה.
5שלום לשני החברים היקרים ...
justplay
eveyhayd
תודה רבה על הדיווחים ....
כל אחד בדרכו היחודית !!!
כמה נעים ...
תודה 

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................