יצרתי איתה קשר באתר ההוא...
החלפנו מספר מועט של התכתבויות ואז הגיעה שאלת השאלות
מה הסכום שאני מציע ...שאלה שאני די מתחבט כיצד להגיב
מחד מאד סקרן לפגוש אשה צעירה ולתת לה סכום אשר יכבד אותה ואותי ומאידך לא לצאת Sucker בדומה למקרים שהיו לי בעבר.
לי אין סכום לפגישה ראשונית וגם לא עובר את השלוש ספרות ( ועוד שקל נוסף )
הצעתי את הסכום הזה מתוך מטרה לקבל תמונה ולהבין האם כבר הייתי איתה בעבר...והאם מוצאת חן בעיניי
היא בקשה 4000 שקל כי היא צריכה לשלם שכר דירה...באמת היא עד כדי כך טיפשה או שמא היא חושבת שאין לי אפשרויות אחרות.
מישהו היה איתה ?
לפי הכרטיס שלה
סטודנטית בת 26 , לטעמי גיל אידאלי ...עדיין עור מתוח אבל כבר צברה קצת ניסיון עם גברים.
רזה - מה לעשות זה עושה לי את זה
Arinat - מבקשת שכר דירה 4K
2התכתבתי איתה, ביקשה 1500 שח.
הפגישה בדירתה.
כשאמרתי לה שאני מסכים אבל זה תלוי בכך שהמציצה ללא גומי..
כתבה לי, "אתה נשמע מקצוען וזה לא מתאים לי"
בכך נגמרה ההתכתבות.
הפגישה בדירתה.
כשאמרתי לה שאני מסכים אבל זה תלוי בכך שהמציצה ללא גומי..
כתבה לי, "אתה נשמע מקצוען וזה לא מתאים לי"
בכך נגמרה ההתכתבות.
3גם לי היתה כזו, ביקשה שכ"ד 4500 לחודש, כבר עמדתי לשלם לה אבל אמרתי לה שאני מחלק את זה לפגישות ושבשבוע אנחנו צריכים להפגש לפחות 5 פעמים (יוצא 225 לפגישה) אז פתאום כבר לא התאים לה, לפחות עשינו אחלה פגישה ראשונה ב500 ש"ח, היא לא היתה בליגה הגבוהה למרות התמונות ולמרות המציצה האלוהית שכללה גם גמירה על הפנים ששלחה אז שלחתי אותה לדרכה בכל מקרה. אני עם הדייט69 הזה סיימתי. יש שם בחורות שיותר מדי בחורים עפים עליהן וגורמים להם לדפוק מחירים למרות שהן כונפות, לאחת כתבתי שהייתי שמח להפגש איתה אבל המחיר שהיא מבקשת לא הולם את התמורה, לפחות לא במראה חיצוני, התחילה לקלל אותי ולפתוח ג'ורה ששמחתי מאוד שלא הלכתי :-)
5חחחחח
היא מחפשת לא מקצוענים
כדי שהיא תעשה עליהם את הכסף
וכול המתייפפים פה אומרים שצריך
לכבד את כול נותנות השירות. .
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי
6[QUOTE=סקסי]מבקשת 1500 לפגישה ולא מוכנה להתפשר, אז איך נפגשת איתה ב 500?[/QUOTE]
זאת לא היא, קרא שוב את ההודעה.
חוצמיזה שתמיד אפשר לתת לה את ההרגשה (אם מתאים לך) שיהיה המשך...
או שאפשר לעשות תמיד את שיטתו של טוקטוק המלך :-)
7באתר לא יש מלא בחורות שעפות על עצמם ובטוחות שהשמש זורחת להם בין ברגליים. בטוח שיש שם גם בנות טובים שרוצות לעשות מכה וליהנות מהחיים וכן יש שם גם שרוטות.
8[QUOTE=שקע ותקע]חחחחח
היא מחפשת לא מקצוענים
[/QUOTE]
אתה צריך להבין שיש פה חבר'ה כמו מינימום שבשבילם בחורה, בכל אשר היא, היא משהו בלתי מושג ונשגב ובשבילם זאת זכות לשים כסף על השולחן כדי שהיא תשכב איתם.
אני? אני מתייחס אל זה כאל שרות. שילמתי כסף, אני רוצה לקבל תמורה עבור הכסף. אני אהיה מנומס ונחמד כלפי כל נותן שירות, בין עם זה האיש שמנקה אצלנו את המדרגות או טכנאי הכבלים שמאחר בשעתיים אבל אני אדרוש לקבל תמורה עבור הכסף, מי שלא מתאים לה, שלא תדרוש כסף עבור שרותיה.
10[QUOTE=אכילס]
[QUOTE=שקע ותקע]חחחחח
[QUOTE=שקע ותקע]חחחחח
היא מחפשת לא מקצוענים
[/QUOTE]
אתה צריך להבין שיש פה חבר'ה כמו מינימום שבשבילם בחורה, בכל אשר היא, היא משהו בלתי מושג ונשגב ובשבילם זאת זכות לשים כסף על השולחן כדי שהיא תשכב איתם.
אני? אני מתייחס אל זה כאל שרות. שילמתי כסף, אני רוצה לקבל תמורה עבור הכסף. אני אהיה מנומס ונחמד כלפי כל נותן שירות, בין עם זה האיש שמנקה אצלנו את המדרגות או טכנאי הכבלים שמאחר בשעתיים אבל אני אדרוש לקבל תמורה עבור הכסף, מי שלא מתאים לה, שלא תדרוש כסף עבור שרותיה.
[/QUOTE]
בגלל זה אתה החלאה שאתה
אתה לא רואה את הבן אדם, בשבילך כולם עבדים שלך ואתה משלם להם כסף
לא משנה מי הבחורה, תהיה כוסית או בסטיונרית, היא בן אדם קודם כל
אבל אדון אחילס פה חושב שהוא משלם אז היא שייכת לו, אין כמו החפצה של נשים
דבר שאתה עושה לכולם, טכנאי הכבלים שמאחר בשעתיים או זה שמנקה אצלכם את המדרגות
הם לא בני אדם בעיניך הם עבדים של הכסף שלך ואתה רוצה שירות!!
אוליגופול:
הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.
גזען!
הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.
גזען!