כ ירידה לזונות........ - סקס אדיר

ירידה לזונות........

1
האמת חברים אני בכלל לא משתתף בפורום רק קראתי המלצות מדי פעם ותודה לאלה שמשתפיםמוחא כפייה האמת היא שאני חולה כוס בן 58 נשוי ווהייתי עם ים של בחורות בחיי....מאחר וקראתי כמה דברים מדאיגים החלטתי לכתוב מתוך דאגה.... 1. על תרדו לזונות...אני לא נגד הירידה בכללי אבל רצוי לדעת שוירוס הפפילומה גורם לא רק לסרטן הרחם אלה גם לסרטן גרון לאוהבי ירידות ראו הוזרתם תרדו רק לבטוחות...בנוסף הזונות הן זונות אל תהיו נאיבים אתם מצפים לאהבת סקס עם לקוח 20 ביום??? הכל הצגה הזקנות לא מסוגלות לגמור בכלל תנסו לדפוק 10 ביום ותבינוקריצה .....תחשבו על בנות הזוג על תביאו את זה הביתה....Ouch

ירידה לזונות........

3
אני לרוב לא יורד, גם בגלל זה. זה יותר מסוכן ממציצה בלי קונדום.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

ירידה לזונות........

7
נגיף הפפילומה יכול לגרום גם לסרטן באיבר המין הזכרי, הנגיף נפוץ בצורותיו השונות אצל 10% מהאוכלוסייה בקירוב, אך רק 1% מהנדבקים יכול להפוך לסרטני (לא כל הפפילומה סרטניים)
אז יכול להיות שזאת בחורה עובדת, יכול להיות שזאת החברה שלכם, יכול להיות שזאת ההיא שפגשתם במועדון, יכול להיות שזאת האישה שלכם בבית
וזה לא יותר בטוח מירידה ללא גומי לגבר, לא לאישה ולא לגבר
אם כבר אז לדייק בעובדות
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

ירידה לזונות........

9
[QUOTE=זקן השבט]

האמת חברים אני בכלל לא משתתף בפורום רק קראתי המלצות מדי פעם ותודה לאלה שמשתפיםמוחא כפייה האמת היא שאני חולה כוס בן 58 נשוי ווהייתי עם ים של בחורות בחיי....מאחר וקראתי כמה דברים מדאיגים החלטתי לכתוב מתוך דאגה.... 1. על תרדו לזונות...אני לא נגד הירידה בכללי אבל רצוי לדעת שוירוס הפפילומה גורם לא רק לסרטן הרחם אלה גם לסרטן גרון לאוהבי ירידות ראו הוזרתם תרדו רק לבטוחות...בנוסף הזונות הן זונות אל תהיו נאיבים אתם מצפים לאהבת סקס עם לקוח 20 ביום??? הכל הצגה הזקנות לא מסוגלות לגמור בכלל תנסו לדפוק 10 ביום ותבינוקריצה .....תחשבו על בנות הזוג על תביאו את זה הביתה....Ouch[/QUOTE]

מי ש'יורד' לזונה - עושה זאת למען הנאתו שלו בלבד, לא למען הנאתה של הזונה. אנחנו יודעים שזונות (ונשים..) לא נהנות מסקס...

הרוב המכריע של הזונות מזדיינות רק עם קונדום - לכן 'הלקקן' נכנס למקום נקי ממחלות.

מי שבכל זאת בפאניקה - שיילך לעיסוי....

ולגבי הפפילומה שכל-כך מנסים להפחיד איתה, הנה ציטוט מויקיפדיה:

בשנת 2003 טען מנהל המזון והתרופות האמריקאי כי: "רוב הזיהומים הנגרמים מנגיף ה-HPV הם קצרי-חיים ולא קשורים לסרטן צוואר הרחם. רוב הנשים הנגועות בנגיף ה-HPV יבריאו מעצמן ולא יזדקקו לתרופה, השפעתו של הנגיף לא תהיה ארוכת טווח"

ותחשבו לבד - כמה אנשים אתם מכירים שיש/היה להם פפילומה?......

המגביה עוף - ירחיק ראות

ירידה לזונות........

10
אני ממילא פחות אוהב לרדת על חשבון הזמן שלי... למרות שבגדול אכן, הסיכון לפגיעה ממשית בגבר הוא נמוך.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”