כ דיווח מעכשיו - סול GFE מאשקלון - סקס אדיר

דיווח מעכשיו - סול GFE מאשקלון

1
זה פעם ראשונה שלי שאני מדווח בפורום , אז מקווה שזה יצא מספיק טוב.

בטלפון לא פירטו יותר מידי, אמרו חצי שעה לבודי מסאז' עלות 200 שקלים.
מתאם דרך הטלפון, מגיע למקום ברחוב יהדות ספרד 19 .
פותחת לי את הדלת מי שככל הנראה הפקידה שמה, ומפנה אותי לתוך החדר.
סול נמצאת כבר בחדר, כבר ערומה ורק מגבת עוטפת אותה.

בחורה נראית באיזור גיל ה35, אפשר להגיד שרזה (ממש טיפה מלאה), שיער חום לא ארוך, שפתיים מלאות סקסיות וחזה ענק.
סה"כ מבחינת מראה 7-10.
סול קיבלה אותי בחיוך לחדר, לחצה לי את היד ופירטה מעט על עצמה.
עושה הכל גם מציצה בלי קונדום אפשר גמירה בפה, ליקוקים, משחקים והעדפות, הכל חוץ מאנאלי.
שאלה אותי אם יש לי משהו מועדף כמובן שהנהנתי לחיוב ואמרתי לה שהמועדף עלי הוא מציצה ופרפר.
שאלתי אותה אם בפעם הראשונה אגמור מהר אפשר להמשיך לשניה, אמרה לי בוודאי. עלה לי חיוך בפנים.
אמרה לי לשכב על הגב והחלה לעשות אותי ולנשק את הגב שלי מלמעלה למטה וחזרה, הידיים לאט לאט יורדות לכיוון הרגליים ומתחילות לדגדג את האיזור הרגיש, ממשיכה להכניס ידיים אל האיזור הרגיש לעבר ג'ונסון עד כדי צמרמורת בזמן שהיא מנשקת לי את כל הגב מלמעלה למטה.
אחרי שהתהפכתי, החלטה לנשק לעבר ג'ונסון ומיד החלה לשלוק את הביצים בזמן שהיא גונחת, מנשקת את ג'ונסון מלמטה ללמעלה ומתחיל לשאוב אותו עד הסוף.
מיד לאחר מכן עברנו למסיונרי מקונדם בזמן שהיא גונחת וצועקת ודוחפת מעט אחורה עם הרגליים ומסתכלת עלי ואומרת לי שהגעתי לה כבר עד לגרון. גרמה לי להסמיק.
בזמן שאני נותן את כלכולי כדי לגמור ולהמשיך לגמירה נוספת החלטתי להשפריץ בתוכה בזמן שהוא גונחת ומלטפת אותי.
אחר כך שכבתי על הגב והתחלנו לדבר קצת על עצמנו, שאלה עלי, שאלתי עליה. בזמן שהיא מלטפת לי את ג'ונסון ומדי פעם מכניסה לפה.
אחרי 5 דק' של מנוחה חזרה לפעולה והחלה לינוק את ג'ונסון מכל הכיוונים ומיהרה להוסיף את הידיים בזמן שהיא מלטפת כל חלק בגוף שלי.
עברנו לפרפר בזמן שהיא מעלי עולה ויורדת, מחזה מרהיב של חזה ענק שמעלים את כל ג'ונסון.
המשכנו לפרפר כשהיא על הגב בזמן שהיא מוצצת כשהוא יוצא החוצה, ולבסוף הגיעה הגמירה המיוחלת בפה בזמן שהיא גונחת ושואבת כל טיפה, היו מעטים שנזלו לצידי הפנים שלה בצורה סקסית מאוד.

סך הכל שירות מעולה בלי לחץ בכלל הייתי נותן ציון כללי של 8-10.
סול חברמנית מאוד וליברלית בהחלט, יחס GFE לגמרי.
דיסקרטיות 5-10
שירות 9-10
מציצה 8-10
סקס 7-10

כל זה בעלות של 200 שקלים לחצי שעה (למרות שנשארתי קצת יותר)
בהחלט אחזור לשם שוב!

סול עובדת שם בימי ראשון בלבד!! בשאר הימים נמצאת בתל אביב (לא ידוע מיקום, אבל גם בדירה דיסקרטית, לא בחוץ)

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8424

דיווח מעכשיו - סול GFE מאשקלון

7
ביקרתי את הגברת היום, המקום לא הכי נעים.
דיסקרטיות - 2 מעל מרכזון, בכניסה יש שולחן ושתי כסאות ומאפרה עם בדלים, אני מניח שלולא החום הייתה פוגש את היושבים בשולחן, בפנים המצב לא מזהיר יותר, פקידה שמתאמת עם המועמדים, שתי חדרים, סול עוברת מחדר מחדר כמו סרט נע.
סול - ידעה ימים יפים חזה גדול מסולקן (מלשון סיליקון), נראית עייפה, מציצה ללא גומי,סקס כמו לדפוק גופה, פשוט לא זזה ומדי פעם משמיעה גניחה לאותת שהיא בסביבה. יאמר לזכותה שהיא משתדלת אבל שורה תחתונה לא אחזור לחור העלוב הזה.
לכול המעוניין היא נמצאת בימי ראשון באשקלון (שכבר דווח כאן), אני הצלחתי להוציא (וזה לא היה קשה) את הטלפון שלה, מי שבכל זאת מעוניין לקבל את הטלפון שישלח הודעה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”