אם התמונות אמיתיות אחת הכוסיות
מישהו ניסה את שיר?
2התקשרתי. רוצה 1,100. ומה כולל השירות? ״את זה תסגור עם הבחורה״.
עוד אחת שבטוחה שהשמש זורחת לה מהחור השחור. עד שלא תוריד מחיר, מוזמנת לחפש מי ינענע אותה.
עוד אחת שבטוחה שהשמש זורחת לה מהחור השחור. עד שלא תוריד מחיר, מוזמנת לחפש מי ינענע אותה.
מישהו ניסה את שיר?
3צריך להקים וועדת חקירה ממשלתית לברר מה קורה בימים אלה שהמחירים עולים ולעיתים באופן הזוי. מי צריך לקחת אחריות ולהתפטר או לדווח למבקר המדינה.
הבנות שהשתגעו קצת ולמרות ההצע הכבד מעלות את מחיריהן כל דקה?
או אנו הדפוקים שעדיין חושבים ש500 שקל הוא מחיר סביר ואז כשהן מבקשות 800 אנו ממשיכים לשלם ולכן הן פורשות כנפיים וממריאות ל1000 ואף יותר .
השבוע שוב הייתי בפרקנפורט. זיינתי שם כוסיות שאין ולא יהיו בארץ. לא בתאגידים, ולא פרטיות ישראליות.
לא שילמתי יותר מ 40 יורו בlove center שזה תעשו חשבון כמה ...ואפילו זיינתי גרמניה חמודה ב 25 יורו .
אני לא מציע מחאת מחירים מאורגנת כל אחד שיעשה את החשבון של עצמו
רק תזכרו כל פעם שאתם משלמים יותר מ300 אתם גורמים לבנות תחושה שהביקוש גדול מההצע והן מזדרזות להעלות מחירים.
אני מקפיד לא לשלם יותר מ200 גם בארץ ומשיג לעיתים את מבוקשי . אולי לא רוסיה דקיקה מורעבת או אוקריינית מוכת גורל אבל אחרות חמודות ובעיקר משתפות פעולה
תהנו ילדים ותחשבו על זה
מישהו ניסה את שיר?
5היא נראית טירוף, הגעתי עם הנהג למחיר של 800 ש"ח.
כמעט אישרתי - ואז עקב הפורום המבורך הזה שאלתי בנוגע לאקסטרות כאלה ואחרות והוא גימגם ואמר שזה תלוי בבחורה.
הבנתי שאם אחליט ללכת על זה, אלך לפחות לשעתיים, מניסיון זה לא בריא לכיס למרות העונג.
וכמובן כבר ציפיתי לכך שהיא תבקש על גמירה בפנים / פה עוד תוספת הזויה והערב יסתיים במקרה הטוב ב -1200 ש"ח.
אני אוהב לנצל את הסכום שאני משלם - אחרי לא מעט נפילות ועלויות, היא לא שווה את העלות.
ממליץ לכולם לממש חוויה עם נערת ליווי, אבל כפי שאמרו מעליי - מוזמנת להוריד את המחיר ההזוי הזה.
מישהו ניסה את שיר?
6ברוסיה ב 100 - 300 שקל אפשר להשיג כוסית על שהזאתי לא עומדת לידם... ובמחיר פחות מזה לכל הלילה...
בארץ לא רק מחירי הדיור מופרזים אלה גם זונות 

מישהו ניסה את שיר?
8אין תאוריה שתהנה!
מנסיוני (הרב) הסיכוי היחיד להנות זה רק עם תיירות
וגם בחודש הראשון שלהם בארץ כמובן גם זה בספק
מנסיוני (הרב) הסיכוי היחיד להנות זה רק עם תיירות
וגם בחודש הראשון שלהם בארץ כמובן גם זה בספק
זה שיש לך זין זה עדיין לא אומר שאתה גבר!
מישהו ניסה את שיר?
9עשיתי חיפוש על התמונות וזה מצא לי בפייסבוק מישהי בשם בתאל קדוש
אז או שהשתמשו בתמונות שלה או שזו היא סתם למי שמעוניין לדעת
סקס מוריד עול מלבך
מישהו ניסה את שיר?
10וואלה אותם תמונות ...אחד לאחד
אם זאת היא היא ממש מפגרת .
לשים תמונות אחת על אחת .
וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.