כ ליאנה - בילוי לילי - סקס אדיר

ליאנה - בילוי לילי

1
יצא לי אמש לא רק לבלות עם ליאנה לא רק במיטה אבל גם בטיילת בת ים - מן הגשמת פנטזיה

מדובר בבחורה מבת ים:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9586
נותנת GFE מלא תמורת 500 ש״ח לשעה
בלונדינית כהה שצבעה את שיערה בלונדינית בהירה
הגיעה אלינו ממוסקבה לפני שבוע
פנים חמודות נראית כמו בשנות המוקדמות של ה-20 למרות שאמרה לי שהיא סיימה 4 שנים של לימודי רפואה (ויש לה עוד 4 לפיה), שפתיים בשרניות כמו ויקה שהיתה כאן בסוף יוני
חייכנית - החיוך שלה הקסים אותי מההתחלה
ציצים בינוניים מינוס טבעיים
טוסיק חמוד
משהו שאני אוהב בה - היא אוהבת איך היא נראית, טפסתי אותה מסתכלת אל עצמה במראה בסלון

עכשיו הסיפור:
היום כולו היה הזוי, לא חוויתי יום כמוהו למרות שכן ביליתי כמה פעמים בגרמניה בארלבניסוונונג שבו זיינתי כמה בחורות במחיר אחד
בקיצור, זיינתי שתי זונות בתוך 14 שעות בשתי מקומות בנפרד

התחלתי את היום אצל אחת הפרטיות הותיקות באיזור תל אביב. לא בא לי להזכיר את שמה כי אהבתי אותה פעם ויש לה עדיין אוהדים הדוקים ולא רוצה לפגוע במוניתין שלה. זה פשוט שהשמינה בהרבה מפעם האחרונה שראיתי אותה לפני כמה שנים, ולמרות שבזכות המקצוענות שלה גמרתי פעמיים בתוך שעה לא נהינתי כמו פעם כי המראה שלה כבר לא מושכת אותי.

לכן הייתי מתוסכל כל היום. בדרך כלל אני מחכה לפחות חודה בין ביקורים אבל אתמול מאד רציתי לחוות חוויה מתקנת. לקראת חצות התקתשרתי לפקידה של ליאנה שכיוונה אותי לרחוב בלפור.

ליאנה פתחה לי את הדלת וכשראיתי את הפנים היפות שלה וגם החיוך שלה ידעתי שהייתי במקום הנכון ולא לקראת נפילה עם בחורה שחושבת שהיופי שלה נותנת לה זכות לזלזל בלקוח.

היא מיד סיפרה לי את השם האמיתי שלה, לפחות לטענתה, והתחלנו לפטפט. לאחר מקלחת פתחנו בנשיקות צרפתיות, עברנו למיטה והמשכנו עם נשיקות. באיזה שלב ירדתי לה שהיא כנראה אוהבת. מציצה מקומדנת (אני ביקשתי ולא יודע אם עושה חשופה) היתה בסדר ולא יותר (היה טוב יותר פי 4 בבוקר) אז ביקשתי שנגיע למנה העיקרית. היא יודעת לעשות את כל הרעשים והתנועות הנכונים וגמרתי די מהר.

מקלחת ואז פטפטנו עוד בסלון כשמתחבקים ומלטפים אחד את השניה. רצתה לראות איך היא נראית באתר. סיפרה לי שהתמונות אכן אמיתיות, בעיקר ממוסקבה לפני שהיא הסתפרה שהיא טוענת היתה טעות. זה עדיין ארוך אבל חצי ממה שהיה. אגב בתנונות הכי אמינות הן הסלפי שלה במראה והתמונה מחוף תל אביב. האחרים דעתי עברו פוטושופ קל.

חזרנו למיטה למספר 2 בכמה תנוחות. כשעברנו לדוגי הלכנו לסלון כדי שאוכל להסתכל במראה. משם עברנו לספה. בגיל המבוגר שלי (שנות ה-40) ולאחר 3 גמירות חזקות תוך 14 שעות לא הצלחתי לגמור עוד פעם אך די נהיניתי.

סיפרה לי שהיא שוקלת לעזוב את התאגיד בשעוע הבא ולעבור לאכסנייה ואז לעשות חופשה. היא הצליחה להרוויח מספיק לכסות את ההוצאות שלה ועכשיו היא רוצה ליהנות. זה עוד משהו שאהבתי בה - היא מבינה שהחיים הם איזון של עבודה ובילוי.

חשבתי שהגעתי עד סוף דרכי איתה לערב אחד. אמרה לי שיש לה ידיד ישראלי מביקור קודם כתיירת וציפתה לצאת איתו להליכה בטיילת. אך כשהם דיברו הוא ביטל לה כי היתה לא עוד בחורה ברמת גן שרצתה לצאת לבילוי שם. אז אמרתי לה, ״אז בואי נצא שנינו.״

״מה, אתה לא צריך לחזור הביתה עכשיו?״

״לא, אני פנוי״

״אז, בוא נצא!״

אז חיכיתי שהיא תתלבש בג׳ינס כמו שיש בתמונה וחולצת טי ללא חזייה ויצאנו למסעדה בטיילת של בת ים. אכלנו, שתינו, פטפטנו. רצתה להבין למה יהודים מכל העולם רוצים לעלות ארצה אז נתתי לה שיעור הסטורי קצר. היינו שם עד 2 בלילה ואז התעייפתי. שילמתי את החשבון והלכנו בחזרה לדירה. בגלל שהיינו בשעון שלה רציתי להיות ג׳נטלמן ולא להתחיל איתה אבל באיזה שלב ההשתלבה הזרוע שלה עם הזרוע שלי ואמרה לי כמה היא נהינתה לצאת אתי. הרגשתי בעננים. הגענו לרכב שלי ואמרה שהיא תסתדר לבד ב-50 המטרים האחרונים. נשיקת לילה טוב ונפרדנו.

לסיכום ממליץ עליה בחום, היה שווה ועוד איך. הגעתי למסקנה שהתאגידים מציעים מוצרים סוגי ב׳ ב-400 ש״ח והמבצעים של פעם כבר לא יחזרו. אז עדיף לקבוע מה התקציב שלך ולהסתפק בפחות חוויות אך איכותיות. נראה לי שליאנה תפרוש בעוד כמה ימים סבורים למי שרוצה לקבוע איתה. אמרה לי שהיא עובדת יום ששי אך לא שבת. בימי חול היא מקבלת בין 11 לחצות.

בהצלחה

ליאנה - בילוי לילי

2
[QUOTE=southman]
יצא לי אמש לא רק לבלות עם ליאנה לא רק במיטה אבל גם בטיילת בת ים - מן הגשמת פנטזיה
עכשיו הסיפור:
חשבתי שהגעתי עד סוף דרכי איתה לערב אחד. אמרה לי שיש לה ידיד ישראלי מביקור קודם כתיירת וציפתה לצאת איתו להליכה בטיילת. אך כשהם דיברו הוא ביטל לה כי היתה לא עוד בחורה ברמת גן שרצתה לצאת לבילוי שם. אז אמרתי לה, ״אז בואי נצא שנינו.״
״מה, אתה לא צריך לחזור הביתה עכשיו?״
״לא, אני פנוי״
״אז, בוא נצא!״
אז חיכיתי שהיא תתלבש בג׳ינס כמו שיש בתמונה וחולצת טי ללא חזייה ויצאנו למסעדה בטיילת של בת ים. אכלנו, שתינו, פטפטנו. רצתה להבין למה יהודים מכל העולם רוצים לעלות ארצה אז נתתי לה שיעור הסטורי קצר. היינו שם עד 2 בלילה ואז התעייפתי. שילמתי את החשבון והלכנו בחזרה לדירה. בגלל שהיינו בשעון שלה רציתי להיות ג׳נטלמן ולא להתחיל איתה אבל באיזה שלב ההשתלבה הזרוע שלה עם הזרוע שלי ואמרה לי כמה היא נהינתה לצאת אתי. הרגשתי בעננים. הגענו לרכב שלי ואמרה שהיא תסתדר לבד ב-50 המטרים האחרונים. נשיקת לילה טוב ונפרדנו.
בהצלחה
[/QUOTE]
שלום southman...
אחלה דיווח מוחא כפייה
תודה רבה ....
אהבתי את הבילוי הלילי...גדול ....
הזכרת לי את עצמי בימים אחרים בחיי ..........................Embarrassed
תודה....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”