קרליבך 12- 24:30. טלפון מקדים עונה לי בחורונות ישראלית נחמה אומרת לי תבוא יש פה 7 בנות פצצות.
שואל אותה אם יש משהי בהריון או אפילו קצת מלאה עם חזה גדול (לא אוהב שדופות... מה לעשות)... עונה לי כן יש פה את נוגה בהריון חודש שלישי, אחלה בחורה.
אמרתי אשים פעמיי למקום. הכניסה סוג של דיסקרטית כיון שיורדים שתי גרמי מדרגות. ישר נפתחת לי הדלת המזמזמת ומולי עומדת בלונדה חמודה אכן עם בטן מבצבת לה מתחר לבגד גוף לבן עשוי תחרה.
במבט ראשוני מהיר אני מבחין בפיטמותיה החומות גדולות משהו וזה נותן לי אישוש ראשוני... אכן הבחורה בהריון.
מכניסה אותי לחדש ואני מיד אומר לה תשמעי זו הפעם הראשונה שלי אשמח לקבל הסבר על איזה זה עובד, גבולות גזירה וכו' (ברור לי מראש שאני מיד תולה לעצמי גדל של פראייר על המצח אבל אני תמיד מנסה להיות נחמד).
עונה לי זה 200 ש"ח לבודי מסאג' עם Happy end ואם תרצה בהמשך ותהיה זרימה אולי אציע לך אקסטרות.
מיד הבנתי שלא הגעתי לזונה אלא לסוכנת מכירות. עוד לא התחלנו וכבר היא דואגת להציב לי אופק מדיני.
מתפשט, עולה על הליפט והיא מורידה בגדים. לעיניי נחזה גוף יפה חלק משערות אבל למרבה הצער עם מלא (אבל מלא) נקודות חן בולטות.. נו איך קוראים לזה? אה... פלולות.
חזריקו מסרב להתרומם למראה הנערה העירומה והיא מתחילה במסאג כשאני על הבטן. חרטה בשביל להצדיק את הטייטל.
אומרת לי להתהפך ושמוליק עדיין מסרב להתרומם. היא מתחילה לעשות עלי לשפשף את שדיה הנאים והאמיתיים (יש לומר בכנות) עם גופי ואז אומרת לי אתה מעוניין באקסטרות?
כמו חייל טוב עונה כן אומרת לי עוד 200 ש"ח. שולף ונותן. (אמרתי לכם פעם ראשונה שלי אז לא לצחוק עלי בבקשה)
אני שואל לפני כן מה כולל השירות המועדף עונה לי מציצה וזיון.מציצה עם קונדם אני שואל בתקווה לקבל תשובה חיובית עונה לי נראה נזרום ולא מני מילים שאני לא באמת מבין את המשמעות שלהם.
הולכת לשים את הכסף תוך דקותיים חוזרת מודירה עם המגבת שלגופה ומתחילה לעלות עלי כדי לשים לי קונדום.
אומר לי ממי הוא לא יעמוד מהקונדום אם לא תתני איזה סקשיין טוב לפני כן כדי להתניע. (בכל זאת אני מדמיין את הפלולות שלה קופצות עלי),
אומרת לי לא מוכנה. מחלות. זו פעם ראשונה שלך ואם הייתה יכולה לחשוב על עוד תירוצים הייתה אומרת.
מנסה למצוץ עם קונדום ואני נכנסתי לאנטי.
קיצור.. ביקשתי ממנה לשפשף לי כשאני לי שם עליה אפילו את קצה הזרת מחשש לפגע וברח עם איזו פלולה סוררת.
גומר הולך ולעולם לא חוזר עוד.
עפו לי 400 ש"ח על מזבח הגישה של 'לך תדגום בעצמך ותדווח לפני שאתה מקבל מחברה ותיקים פה איזו עצם'.
חבל אבל לא נורא לומדים.
שנה טובה לכולכם