כ סטלה - סקס אדיר

סטלה

1
נראה שלמרות כל המדווחים והדוגמים המוכשרים, לא היה דיווח על סטלה. אז להלן -
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10639

הייתי בשעות הערב בעיר התאגיד וניצלתי הזדמנות לדגימה מהירה.

סטלה הייתה פנויה - דירה מחולקת בסמטא ליד רח' ירושלים. כרגיל דירה מינימלית ודחוסה.

סטלה עצמה - בחורה צעירה ודקיקה. לדעתי 25-27. חזה קטן אבל צעיר ועומד יפה. טוסיק קטן עגול וחמוד (עןד נחזור לטוסיק). פנים לא מדהימות אבל בהחלט עובר. הגוף לגמרי לטעמי. כניסוחו של הרב, לא פרצתי בריקוד, אבל בהחלט אהבתי.

לא מדברת מלה אנגלית אז ויתרתי על ראיון ופרטים. קיבלתי מגבת ולדוש. כשיצאתי הייתה בתחתון ועקבים, אהבתי והתחלנו להתגפף ולהתלטף. היא קטנה כך שהרמתי אותה בידיים ולמיטה. אני לא יורד בד"כ לנערות עובדות, אבל ליקוקי פטמות הניבו תגובה חיובית ביותר והאצבע זיהתה רטיבות.
קונדום וזיון בכמה תנוחות תוך שהיא מגיבה יפה ומשתפת פעולה בכל תנוחה.
תוך כדי, אצבע שלי גיששה באזור ה"מרעום" ללא התנגדות.
גמרתי ראשונה במיסיונרית תוך שהיא מחבקת אותי ברגליה קרוב קרוב.

מקלחת (חם מאוד והיא לא אוהבת מזגן !!!) והתחלנו פעם שניה. דוגי, ותוך כדי גיששתי לכוון הטוסיק החמוד. להפתעתי - אין בעיה והסכימה בתוספת טיפ !
האנאלי עם בחורה קטנה וטוסיק חמוד כזה לא היה לי מזמן.

ולכן כמצוות הרב רצתי לדווח !

500 לשעה, ויסלחו לי מנהיגי המחאה (המוצדקת, אבל לא לדעת החבר שמנהל אותי). אנאלי - תלוי בה כמובן, אבל בד"כ תוספת.

MrG

סטלה

2
דיווח ממצה ומהנה

אין ספק קשה להשתלט על החבר שמנהל אותך . אני חושב שהיה עליה דיווח , אבל הוא התמוסס בעקבות דיווחים אחרים וחוסר התייחסות לפוסט על סטלה .

רציתי לדגום אותה בשבוע שעבר ( בעיקר לאור העובדה שעושה אנאלי ) ולא יצא . הייתה תפוסה או משהו כזה . עכשיו עקב המחאה התחייבתי לא ללכת לבנות התאגידים אלא לפרטיות וכדומה .
הפוך כל חסרון ליתרון

סטלה

3
mrg01923 הקדמת אותי בקצת...
היום בצהרים ביקרתי את העלמה ובדיוק תיכננתי לכתוב פוסט, אבל ראיתי את שלך אז אצרף את הדיווח המפורט כאן.
האמת היא שתיאמתי להיום ב-15:00 עם אווה, אבל בשל אילוצי פגישות בעבודה ביקשתי להקדים ולא הסתדר לה, אז תיאמתי עם חברתה לנה. לבסוף גם עם לנה לא הסתדר ואז התקשרתי לסטלה, שכבר מזמן שמתי עליה עין.
הפגישה נקבעה ויצאתי לדרכי. מדובר בדירה מחולקת הממוקמת בסמטה סמוך לרחוב המרכזי של הנערות העובדות - רחוב ירושלים המוכר למרבית חברי הפורום.
את הדלת פתחה לי סטלה. בחורה דקיקה וחתיכה המתאימה בעיקר לאוהבי ז'אנר הקומפקטיות. היא קיבלה את פני שעל גופה חולצה ארוכה ותחתונים. שיער ארוך ושחור, פנים חמודות ולא יותר. אבל איזה פרצוף חמוץ היא עשתה לי! אלוהים. כאילו לא בזין שלה לקבל אותי. בקיצור ההתחלה נראתה ממש לא מבטיחה. מבאס טילים, אבל מה לעשות...כבר נכנסתי פנימה והייתי חרמן אז אין מצב שאלך. בליבי קיוויתי שלמרות הפרצוף תחת שהיא עשתה לי לפחות במיטה היא תיתן עבודה. נתנה לי מגבת ונכנסתי להתקלח.
יצאתי. ופתאום העלמה מחייכת אלי. אחחחח. אנחת רווחה יצאה ממני. ומפה זה רק הלך והשתפר. נשכבתי על המיטה וסטלה התפשטה. נגלה לעיני גוף נערי ומגרה. שדיים קטנים אבל בעלות מראה חצוף, אגן ירכיים קלאסי ותחת שובב וקומפקטי. סטלה נשכבה לידי ומיד התחילה במציצה. בהתחלה התקשתה לטפל בבחור המגודל שיש לי שם למטה והכניסה רק את הכיפה. מהר מאוד היא כבר העמיקה את המציצה וחצי ממנו נעלם בתוך פיה הקטן. בהחלט מציצה טובה. היא התמסרה למציצה במשך כעשר דקות, עד שהרגשתי שאני ממש עומד לגמור לה בפה ומאחר ובאתי למסלול הקצר (400 ש"ח ל-40 דקות. גמירה אחת) ביקשתי ממנה להתחיל בזיון.
הקונדום הולבש והיא התיישבה עלי. נשכבה עם כל גופה עלי והתחילה להחדיר אותו. לאט לאט והוא כולו נכנס לכוס הצר והקומפקטי שלה. היה תענוג נפלא לאחוז לה בתחת הקטן והשובב, ללטף לה את החזה ואת כל שאר חלקי הגוף. והיא יודעת לזוז העלמה. יותר משאני פימפמתי אותה היא פימפמה אותי. היא נעה על הבחור המגודל בתנועות איטיות ועמוקות. זה היה עונג צרוף שהוציא ממני אנחות של תענוג. פשוט קטנה ושובבה העלמה.
כמה דקות של רכיבה והעברתי אותה למיסיונרית אהובתי. הבחורה פישקה רחב רחב וקיבלה אותי ואת הבחור המגודל בעונג הדדי. למרות שהיא היתה על הגב היא לא ויתרה ונתנה עבודה וקונטרות מעולות. האמת שהיה כל כך טוב שלא יכולתי להחזיק הרבה מעמד וגרמתי בעוצמה אדירה.
ולאחר זיון כל כך איכותי וכייפי הבחורה נשאלה על ידי עד מתי נמצאת, כי אני כמובן מתכנן ביקור(ים) חוזר(ים). אז למי שאוהב קומפקטיות שזורמות בזיון ובהחלט שוות כל שקל - היא כאן איתנו עד נובמבר. אז רוצו ותתפסו מקום. רק אל תשכחו להשאיר גם לי איזו שעה פנויה אצלה.
כל היום חושב על זיונים

סטלה

5
דגמתי אותה סהכ חוויה חיובית דירה קטנה בבתים בבלפור
החסרון הוא שהיה לה שערות על הידיים זרמה איתי בכל מה שביקשתי הייתי שעה נהנתי מאוד
סהכ חוויה חיובית עוד 8 ימים עוזבת

סטלה

6
הייתי אצלה בסיבוב הנוכחי בארץ - יקר ושווה!,
ואני אסביר: עלות בסיס לשעה 500 ש"ח, תוס' גמירה בפה 100 ש"ח, תוס' אנאלי 100 ש"ח, תוס' רימינג 100 ש"ח.

על מנת שאוכל לתת לכם סקירה מקיפה על שלל האפשרויות נאלצתי לקחת את חבילת הכל כלול...(סתם..הייתי חרמן אש והיא באה לי טוב בעין), ולכן ניסינו הכל ועשינו הכל.
מתנשקת צרפתיות, מזדיינת טוב, נותנת קונטרות , אנאלי קצת קשה לה אבל מצליחה בסופו של דבר.
כתשובה לשאלתי מה לומדת? זרקה לי את התשובה פרוקטולגיה - יכול להיות כי צחקה איתי, אבל בכל אופן את הסט'ז על התחת שלי היא כבר עשתה - רימינג מעולה וחודרני בכל התנוחות,בכל הצורות, אני למעלה, אני למטה, אני על ארבע....בקיצור הכל ולסיום גמירה בפה.
מבחינת מראה , נראית נחמד - עוברת מסך, גוף חטוב, חזה מעט נפול, פירסינג בטבור וקעקוע קטן על הרגל, דוברת אנגלית בסיסית ביותר, אבל מבינה את מושגי היסוד עליהם בנוי פורום זה.
זיינו ותהנו..

סטלה

7
יש לאחד שרשורים:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=43077
[QUOTE=Winwin]
החסרון הוא שהיה לה שערות על הידיים[/QUOTE]

[QUOTE=טום] הייתי אצלה בסיבוב הנוכחי בארץ - יקר ושווה!,
ואני אסביר: עלות בסיס לשעה 500 ש"ח, תוס' גמירה בפה 100 ש"ח, תוס' אנאלי 100 ש"ח, תוס' רימינג 100 ש"ח.
על מנת שאוכל לתת לכם סקירה מקיפה על שלל האפשרויות נאלצתי לקחת את חבילת הכל כלול...(סתם..הייתי חרמן אש והיא באה לי טוב בעין), ולכן ניסינו הכל ועשינו הכל.
מתנשקת צרפתיות, מזדיינת טוב, נותנת קונטרות , אנאלי קצת קשה לה אבל מצליחה בסופו של דבר.
כתשובה לשאלתי מה לומדת? זרקה לי את התשובה פרוקטולגיה - יכול להיות כי צחקה  איתי, אבל בכל אופן את הסט'ז על התחת שלי היא כבר עשתה - רימינג מעולה וחודרני בכל התנוחות,בכל הצורות, אני למעלה, אני למטה, אני על ארבע....בקיצור הכל ולסיום גמירה בפה.
מבחינת מראה , נראית נחמד - עוברת מסך, גוף חטוב, חזה מעט נפול, פירסינג בטבור וקעקוע קטן על הרגל, דוברת אנגלית בסיסית ביותר, אבל מבינה את מושגי היסוד עליהם בנוי פורום זה.
זיינו ותהנו..
[/QUOTE]

אז מה היה לנו? בחורה עם שערות על הידיים (אבל חברים פה בפורום "נוזפים" בחברים אחרים על שלא מגלחים את הביצים ), חזה נפול, בתמונות רואים גם בטן רופסת, שמרנית (אין גמירה בפה, אין רימינג) - 500 ש"ח.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

סטלה

9
אתמול כחלק מעלילותי במטרופולין הגדול עשיתי גם את סטלה ולהלן "הילדה".
התיאום היה מדהים בפשטותו.הפקידה שאלה תוך כמה זמן אני יכול להגיע?אמרתי 15 דק'
אמרה:תגיע....זה עוד לא קרה לי...אבל זרמתי.
נכנס לדירה המחולקת ל-3.הילדה מקבלת אותי בדלת בחיוך מאולץ..
יפה ..היא לא!! אבל הפרופורציות טובות. נראית כמו בת השכן הרוסי אבל יהודי.ממש לא שיקסע.
לאחר מקלחת הילדה פשוט מדהימה.המציצה שלה רטובה הדוקה ומושקעת.אחת הטובות לגמירה בפה.
רכיבה סבירה...אבל לכו על דוגי..פה היא משתתפת בקונטרות טובות.
בגדול ...בהחלט אחזור
אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים

סטלה

10
הלכתי בעקבות ההמלצות ודיי התאכזבתי...הבחורה קרה מאד יש לה סדר דיי קבוע במהלכים אמנם מציצה טובה זיון סבבה ושם זה נגמר...למי שאוהב לגעת בבחורה אין מצב לגעת למטה נשיקות מאד קלות על השפתיים באתי זיינתי גמרתי הלכתי אפשר לקבל את אותו התפריט במכון בחצי המחיר. לא ממליץ .
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”