כ הניסיון של חפוזי עם פרטיות: ניפוץ המיתוס - סקס אדיר

הניסיון של חפוזי עם פרטיות: ניפוץ המיתוס

1
שנה טובה לכולם!
כולכם צדיקים... כולכם טהורים... ועל כן, מגיע לכם דיווח!
לאחר שאני שוחה במדמנה זו לא מעט זמן, אני בטוח שתסכימו עם קביעתי שנוצר הרושם של איזושהי גילדה סגורה שמשתפת פרטיות בינה לבין עצמה - ושלמעשה זהו הייעוד של הפורום. כאילו כל המודעות והפרסומים שבאתר הם רק הספתח, רק הבררה, ורק יחידי סגולה זוכים לדבר האמיתי. די לומר את מילת הקסם - "פרטית!" - כדי שהתיבה הפרטית שלך תוצף בפניות של המוני חברים, חלקם חדשים ולא מוכרים, כאילו הם נולדו אך ורק לשם כך (אין להם אפילו דיווחים!)
אשר על כן, החלטתי לצאת למשימה ולבדוק הכצעקתה. להלן רישומיו של חפוזי. לפני כן ראוי להודות לכל התורמים הנדיבים אשר חלקו איתי את האוסף הפרטי שלהם והכניסו אותי בהיכלות האסורים בראשם הרב רוני גולן אשר קנה לו מקום כפוסק הפורום, וגם שניים שאוהבים לשנוא אותי: פינוקי ואש"ג השני
1. מרינה האונסת מחולון: כמו רבים, הדיווח של מתן בסתר (צדיק!) חירמן לי את הצורה. בשיחת הטלפון מרינה נשמעה מעט מבולבלת והזויה, אך זה לא מנע ממני לקבוע איתה ולבדוק אם כדאי לטעום מהפרי האסור שלה וזה לא מנע ממנה לייבש אותי יותר מרבע שעה אחרי הזמן שקבענו מרינה נתנה הכוונה. בכניסה לבניין שוכן בית כנסת, כמו כדי להזכיר לי שאני הולך לחטוא ואולי גם לנגן לי על המצפון אם יחזן שם ש"צ לא רגיל עליתי במדרגות בניין חשוך וחנוק, שרק היווה ספתח: הדירה היתה חשוכה, חנוקה ומסריחה לא נשארתי די זמן כדי לברר האם הריח נבע מהדירה או מהבחורה: מרינה שמנה ועם שיניים עקומות. הצלחתי לפלוט בשארית נשימתי (הריח...) שאני לא מעוניין להישאר, ונמלטתי בעור שיניי: קיבלתי את הרושם שבעוד רגע היא אכן היתה אונסת אותי
2. לנה חזה גדול: גם דיווחו של אש"ג הצית את דמיוני. לנה לא דוברת עברית. נשמעת מאוד נחמדה וסקסית אך תוכן דבריה הוא שאכזב אותי: דורשת 600 לשעה - ואין לה מיקום כלומר, מדובר במינימום 750 ש"ח.
3. סבטה בולעת החרבות: אמנם לבסוף היא פרסמה פה, אך את תהילתה סבטה קנתה כפרטית שכיכבה בדיווחיו של המרן; דיווחים כה משובחים, שלמרות שהרב ציין את מגרעותיה (לא צעירה, לא סקסית) - החלטתי לנסות וללבן את חרבי בלועה הלוהט של סבטה. אך אבוי: סבטה אינה דוברת עברית... וגם לא אנגלית! היו מספר נסיונות מצדי לפנות בהודעות - אך כולן העלו חרס. זולגות הדמעות מעצמן, ולא רק מעיניי
4. MILF מבת ים שלוקחים לפגישה רומנטית: הפעם היה זה פינוקי אשר דיווחו נוטף הסקס החזיר אותי לנערותי, עת כל תשומת לבי בשיעור ספרות היתה נתונה לניסיון לקרוא למורה להסבר אישי שיאלץ אותה להתכופף כלפיי ולחשוף את זוג עופרה המדהימים... אך גם עם הסקסית המבוגרת מדובר בעסקה לא זולה שדורשת המון: ערב שלם, ארוחה, מלון... ולא החלטתי עד כמה מתחשק לי לצאת לדייט עם MILF - ולא רק לזיין אותה
5. קים מתל אביב: הפליא לדווח הלך רוח, טיפוס דיפלומטי ורוחני, על סקסית בת כ-30, שלא מלחיצה בזמן, נותנת GFE מעולה, רימינג ומה לא, וכל זאת ב-400 לשעה מלאה! כפי שמשתמע, זה טוב מכדי להיות אמיתי... קים אכן דורשת 400 - "לחצי שעה-40 דקות". וכמה לשעה? 600... אך אל לכם, מתנגדי מהפכת המחירים, לצהול: בדיווחים אודותיה צוין לא מזמן שקים... גם אוהבת להגיע לפסגות רוחניות, אך עם עזרים נרקוטיים, ושהיא מאשרת כניסה ללא לבוש הולם!
6. אמילי - ילדה סקסית מדרום ת"א שמקבלת עם החברה הסקסית לא פחות שלה: למזלי, לפני שהספקתי לקבוע איתה כבר הגיעו הדיווחים: סמים, צעקות, איומים, בחורים גדולים שמתצפתים, התקפי מניה... רפואה שלמה לאמילי.
7. אנה מהסוכנות שלא הפגינה נאמנות: רב רוני, בזמן ההתקפות מצד צ'אק נוריס המנוח, ניפק לנו דיווח משובח (הגם שמצונזר) אודות אנה שלמרות שעובדת בסוכנות של 800 לשעה - מקבלת עצמאית בחצי מזה! אז אולי לבסוף אנה נתפסה בבגידתה, כי לאחר לא מעט ניסיונות היא אף פעם לא ענתה...
8. סוניה מהצמד טטיאנה וסוניה: גם עם השתיים האלה היה קשה לתקשר - אף אחת לא דוברת אנגלית, ולהודעות הן לא תמיד עונות. אז בשלב מסוים עם טטיאנה הפסקתי לנסות, ובכל מקרה הדיווחים הצביעו על סוניה כאופציה העדיפה. בסופו של דבר כן הצלחתי לתאם עם סוניה. הגעתי לדירה הפרטית בבת ים (ולא להתבלבל עם סוניה שקיות שוקו מבת ים!). את הדלת פתחה סוניה: אכן, סקסית - זוג שדיים יפים ודשנים מציצים מהחלוק, נאה בפנים. אמנם מעט מגודלת ועם בטן לא שטוחה, אבל עבור 400 לשעה היא בסדר גמור - קל וחומר לאחר הדיווחים על השירות שלה. ניסיתי לתאם ציפיות, אך סוניה פטרה את שאלותיי. הנחתי שמה שאני אשאל היא תסכים וזה היה כמעט מובן מאליו. העברתי את חלקי, נתבקשתי לשטוף ידיים לאחר שנגעתי בכסף ( ) וסוניה פשטה את החלוק ונשארה עם חזייה ותחתונים סקסיים. חפוזי, בחושיו החדים, הריח בשלב תאום הציפיות ניחוח של תקתוק באוויר - ולכן נשאר עדיין עם בגדיו (בכל פעם שניסיתי לסגור קצוות עם סוניה - היא מלמלה "דוואי דוואי" ויצאה מהחדר ) אז כשהיא חזרה, ניסיתי להמשיך, ורק אז כבר לא היה אפשר להתחמק: סוניה לא מתנשקת!!! מה לא נכתב על סוניה... רימינג, מציצה חשופה, נשיקות... חשוב לציין: חפוזי מגיע מגולח, מקולח ומבושם חפוזי משקיע! אך סוניה הבהירה: אין נשיקות! הייתי בהלם, אך התעשתי: מכיוון שלא פשטתי שום דבר (וגם היא עוד היתה עם חזייה ותחתונים), הסברתי שאני לא נשאר. סוניה... ניסתה להחיל עליי קנס! בהתחלה ניסתה להשאיר אצלה חצי מהסכום (כלומר: 200 ש"ח על כלום). לאחר מכן לא ויתרה וניסתה להשאיר אצלה 100 על הכלום. הסברתי לה (שוב) שאם היא רק היתה עונה לי בהתחלה ומבהירה שהיא לא מתנשקת (במקום לנסות ולתקתק אותי) - הייתי עוזב מייד. לבסוף לא שילמתי על הכלום (מלבד הנסיעה, הזמן והטרחה).
היו עוד כמה שכבר עם קבלת הפרטים שלהן ירדו מהפרק עקב מחיר מופקע, וזהו זה. זהו ניסיונו של חפוזי עם פרטיות. כך יוצרים מיתוס.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

2
דיווח מעולה אחד הטובים שקראתי כאן
אך לשוב לציין שאת סבטה דגמתי והיא מעולהההה
אז לגבי סבטה אני לא מסכים לגבי השאר הכן יש אמת בדבריך ( סוניה אנה אמילי ומרינה ) הדיווחים הם נכונים
אני בדקתי גם את השטח והם נכונים מאד.

3
סבטה נכנסת לעשרת הזיונים הכי טובים שלי מאז שאני בפורום .
ומרינה האונסת באמת אונסת אנשים ,
נכנסה איתי למקלחת , אני שותף את הראש מסבון ובלי להרגיש היא התחילה ללקק לי את החור של התחת .
זרקה אותי למיטה ואנסה לי את השפתיים .

4
לנה חזה גדול,אכן דיווח שלי.
לנה חזה גדול,מדהימה.
לנה חזה גדול,אנושית.
לנה חזה גדול לא יודעת עברית כמו שאתה לא יודע רוסית.
לנה חזה גדול לא באה ללמוד עברית.
לנה חזה גדול יודעת להזדיין ומעדיפה אנשים שיודעים לזיין......
לנה חזה גדול גדולה עליך.
לנה חזה גדול מיועדת לגברים.
לנה חזה גדול גדולה על תפוז מכאני קטן.
ודבר אחרון. אני לא שונא אותך,אני לא מסכים איתך.
ולא אוהב את הערכה העצמית שלך
נשים הן לא חפץ

6
ושוב בארצות סקנדינביה לומדים לדבר אנגליתו הרבה לכן אפשר לזיין בלי בעיות
אך כפי שכתבתי המון פעמים בארצנו צריך ללמוד רוסית בכדי לזיין
אוף אני יודע קצת ערבית שיביאו ערביות קיבינימט (זה ברוסית)
אני מת עליכם אין אפילו רגע דל אחד שלא חושבים פה על סקס אפילו ביום הכיפורים

7
החפוז המכני יקר, אין הבדל בין "פרטית" ,"תאגיד", או אפילו זונת רחוב.
ההבדל בסמנטיקה. כולן זונות. יש כאלה עם פקידה ונהג, יש כאלה עם פקידה בלבד, ויש כאלה שעושות את כל העבודה גם טלפונים וגם תאומים .
ההבדל הוא בעיקר בתשלום, בכל הסוגים יש ותהנה ויש ותתענה, וזה מזכיר לי שיחה עם בחורה "רגילה" באתר הכרויות היא בת 48 ומחפשת קשר עם תמיכה, שאלתי איזו תמיכה? היא ענתה שהיא איננה זונה, ושבשביל זיונים יש את הצעירים ,ותמיכה אין פירושה כסף אלא מתנות וחו"ל, תשובתי שהיא אולי אינה זונה אבל ממש חושבת ומתנהגת כזונה. אין כל הבדל ביניהן אלא הסטטוס שהן מכוונות להימצא בהן,מוחזקת, פרטית , תאגיד או רחוב.

8
בלבולי ביצים כאלה הרבה זמן לא ראיתי!
אז מה יש לנו כאן?
כביכול דיווח על 8 בנות.
אבל אפילו לא דיווח אמיתי אחד! הכל השערות, ניחושים ובלבולי ביצים.
מה אני אמור לעשות עם הדיווח הזה, להביא ביד?
מעניין שאת אירה השמנה כן זיינת? לך תבין.

9
[QUOTE=החפוז המכני]
שנה טובה לכולם!

כולכם צדיקים... כולכם טהורים... ועל כן, מגיע לכם דיווח!

לאחר שאני שוחה במדמנה זו לא מעט זמן, אני בטוח שתסכימו עם קביעתי שנוצר הרושם של איזושהי גילדה סגורה שמשתפת פרטיות בינה לבין עצמה - ושלמעשה זהו הייעוד של הפורום. כאילו כל המודעות והפרסומים שבאתר הם רק הספתח, רק הבררה, ורק יחידי סגולה זוכים לדבר האמיתי. די לומר את מילת הקסם - "פרטית!" - כדי שהתיבה הפרטית שלך תוצף בפניות של המוני חברים, חלקם חדשים ולא מוכרים, כאילו הם נולדו אך ורק לשם כך (אין להם אפילו דיווחים!)

3. סבטה בולעת החרבות: אמנם לבסוף היא פרסמה פה, אך את תהילתה סבטה קנתה כפרטית שכיכבה בדיווחיו של המרן; דיווחים כה משובחים, שלמרות שהרב ציין את מגרעותיה (לא צעירה, לא סקסית) - החלטתי לנסות וללבן את חרבי בלועה הלוהט של סבטה. אך אבוי: סבטה אינה דוברת עברית... וגם לא אנגלית! היו מספר נסיונות מצדי לפנות בהודעות - אך כולן העלו חרס. זולגות הדמעות מעצמן, ולא רק מעיניי

8. סוניה מהצמד טטיאנה וסוניה: גם עם השתיים האלה היה קשה לתקשר - אף אחת לא דוברת אנגלית, ולהודעות הן לא תמיד עונות. אז בשלב מסוים עם טטיאנה הפסקתי לנסות, ובכל מקרה הדיווחים הצביעו על סוניה כאופציה העדיפה. בסופו של דבר כן הצלחתי לתאם עם סוניה. הגעתי לדירה הפרטית בבת ים (ולא להתבלבל עם סוניה שקיות שוקו מבת ים!). את הדלת פתחה סוניה: אכן, סקסית - זוג שדיים יפים ודשנים מציצים מהחלוק, נאה בפנים. אמנם מעט מגודלת ועם בטן לא שטוחה, אבל עבור 400 לשעה היא בסדר גמור - קל וחומר לאחר הדיווחים על השירות שלה. ניסיתי לתאם ציפיות, אך סוניה פטרה את שאלותיי. הנחתי שמה שאני אשאל היא תסכים וזה היה כמעט מובן מאליו. העברתי את חלקי, נתבקשתי לשטוף ידיים לאחר שנגעתי בכסף ( ) וסוניה פשטה את החלוק ונשארה עם חזייה ותחתונים סקסיים. חפוזי, בחושיו החדים, הריח בשלב תאום הציפיות ניחוח של תקתוק באוויר - ולכן נשאר עדיין עם בגדיו (בכל פעם שניסיתי לסגור קצוות עם סוניה - היא מלמלה "דוואי דוואי" ויצאה מהחדר ) אז כשהיא חזרה, ניסיתי להמשיך, ורק אז כבר לא היה אפשר להתחמק: סוניה לא מתנשקת!!! מה לא נכתב על סוניה... רימינג, מציצה חשופה, נשיקות... חשוב לציין: חפוזי מגיע מגולח, מקולח ומבושם חפוזי משקיע! אך סוניה הבהירה: אין נשיקות! הייתי בהלם, אך התעשתי: מכיוון שלא פשטתי שום דבר (וגם היא עוד היתה עם חזייה ותחתונים), הסברתי שאני לא נשאר. סוניה... ניסתה להחיל עליי קנס! בהתחלה ניסתה להשאיר אצלה חצי מהסכום (כלומר: 200 ש"ח על כלום). לאחר מכן לא ויתרה וניסתה להשאיר אצלה 100 על הכלום. הסברתי לה (שוב) שאם היא רק היתה עונה לי בהתחלה ומבהירה שהיא לא מתנשקת (במקום לנסות ולתקתק אותי) - הייתי עוזב מייד. לבסוף לא שילמתי על הכלום (מלבד הנסיעה, הזמן והטרחה).

[/QUOTE]
בוקר טוב חפוזי ....
מאחר ובית המשפט אסר עלי להתייחס לפוסטים בנושא התאגידים...הרי כאן מדובר בבחורות פרטיות לכן אתייחס .....
ראשית לגבי החברים החדשים :מי שלא יקבל אותם בברכה,ימצא כאן עם הזמן בית אבות לקשקשנים,זיוני שכל,והנחות בקנטינה !!!! נ ק ו ד ה ......
אתן דוגמא אחת בלבד black בחור חכם,מבריק,שנון,נעים,וזיין בן זיין ...ויש עוד הרבה לאחרונה ......
אך עזוב גברים...בוא נדבר על נשים בתור שני גברים ....
חפוזי...אם אתה חושב שאתה תגיע לבחורה עובדת,"פרטית"או "תאגיד" עם שאלון בידך,ותשאל שאלות כסוכן ביטוח לאומי...
ועוד תקבל יחס יפה,וזיון מהסרטים,אתה טועה טעות גדולה ומרה !!!!!!
בא נתחיל מההתחלה ....
ראית מודעה עם תמונה של בחורה שנראית לך,תתקשר לפקידה תקבע שעה,למה צריך הרבה שאלות ודיבורים עם הפקידה ???
אתה מזיין את הפקידה ?או את הבחורה בתמונה?
הגעת לבחורה שבחרת לא מוצאת חן בעינך,תגיד תודה ושלום ....
מצאה חן בעיניך העלמה ?
תתחיל במילה טובה "שלום ברוכה הבאה לישראל"..."את בחורה מאוד יפה"..."פעם ראשונה שלך בישראל היפה"? וכו'....
אל תשכח מדובר באישה,זה לא מגרש למכירת רכבים !!!
אתה לא יודע רוסית ? מה הבעיה ללמוד חמישה משפטים ברוסית ??? (חלק מהבנות מבינות אנגלית אך מתקשות לדבר).
כמובן שהשיחה תזרום יותר טוב עם גבר דובר רוסית,שמכיר את ארץ הולדתה של העלמה,ואף מספר לה דברים שהיא לא יודעת על מקום הולדתה.....
תיכנס לתוך הדירה אל תעמוד,תשבו יחד ליד שולחן ,או בסלון..(נימוס וכבוד בתרבות הרוסית).
תחמיא לה !!! רק לא על העיניים לרוב הרוסיות עיניים מדהימות,ומגיל אפס מחמיאים לה על העיניים....
תחמיא לה על משהו שלא מצא חן בעיניך,לדוגמא אם יש לה חזה קטן,תגיד לה אני מת על נשים עם חזה קטן !!!
ליבה יחסיר פעימה (אל תשכח היא אישה)....
לעולם אל תשאל אישה מעל גיל 25 לגילה ....לעולם !!! ובטח שלא אישה רוסיה ...זה לא מכובד ובטח לא מקובל בתרבותה !!!
תשאל שאלות שיובילו לתשובה באופן עקיף (יש לך ילד? בן כמה? ואז תעשה חשבון)
בלי שום קשר יש דבר אחד שאישה לא יכולה להסתיר בקשר לגילה האמיתי המרפק שלה !!!תבדוק אתה תופתע ....
לא שואלים בחורה עובדת את מתנשקת ? ניתן לשאול אך זה כבר הופך לחקירה לא נעימה...
לאחר שיחה נעימה ,ולאחר כמה מחמאות,אתה מגיש לה שוקולד,ואומר לה הבאתי לך "משהו מתוק לבחורה מתוקה" !!!
היא מחייכת חיוך רחב (אתה בוחן את שיניה)אתה גם מחייך מתקרב עם שפתיך לשפתותיה...והרי לך נשיקה עוד לפני ששילמת...
מה כן מותר לשאול ? מוצצת בלי גומי ?ניתן לגמור בפה ?עושה אנאלי ?מלקקת ביצים?
לגבי אנאלי...רוב רובן של הנשים בכלל לא אוהבות אנאלי...אך עם כ50 אחוז מהנשים ניתן להגיע לאנאלי ...
אך נדון בכך בפוסט נפרד !!!
חפוזי ...תגיע לפגישה עם זונה,כאילו אתה מגיע לפגישה עם בחורה רגילה,בסופו של דבר הלא מדובר בנשים בשני המקרים !!!
ולא בריכשת רכב משומש במגרש מכוניות בבת ים ....Ouch
נ.ב
לגבי סבטה בולעת החרבות...וסוניה וטטיאנה ועוד כמה צדיקות רבות שקיבלתי מהן הסכמה ......Tongue
יום אחד הלך לעולמי...ונכדיי היקרים יראו את הסרטים שלי ברחבי העולם,ובארץ הקודש....
נכדותיי בוודאי יתעלפו,או יקבלו שבץ Shocked
נכדיי יעשו קעקוע של סבא רוני על כל החזה.....ודי לחכימא ברמיזא ..... Tongue
נ.ב נוסף ...
אחים של גברות...אהבתי את תשובתך מוחא כפייה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

10
[QUOTE=durex] בלבולי ביצים כאלה הרבה זמן לא ראיתי!
אז מה יש לנו כאן?
כביכול דיווח על 8 בנות.
אבל אפילו לא דיווח אמיתי אחד! הכל השערות, ניחושים ובלבולי ביצים.
מה אני אמור לעשות עם הדיווח הזה, להביא ביד?
מעניין שאת אירה השמנה כן זיינת? לך תבין.
[/QUOTE]
בדיוק!!!
תשמע - אתה הכי ליצן בארץ - זיין שכל כמוך שלוקח את עצמו בכזאת רצינות, לא פגשתי בחיים שלי. אתה כל כך לא מודע לעצמך שזה מביך ברמות שאתה בכלל לא יכול להבין. ׳ניפצת מיתוס׳. אין דבר יותר גרוע מטיפש מתיימר.
ואחים שלגברות צודק - אתה לא גבר ולעולם לא תהיה.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”