כולכם צדיקים... כולכם טהורים... ועל כן, מגיע לכם דיווח!

לאחר שאני שוחה במדמנה זו לא מעט זמן, אני בטוח שתסכימו עם קביעתי שנוצר הרושם של איזושהי גילדה סגורה שמשתפת פרטיות בינה לבין עצמה - ושלמעשה זהו הייעוד של הפורום. כאילו כל המודעות והפרסומים שבאתר הם רק הספתח, רק הבררה, ורק יחידי סגולה זוכים לדבר האמיתי. די לומר את מילת הקסם - "פרטית!" - כדי שהתיבה הפרטית שלך תוצף בפניות של המוני חברים, חלקם חדשים ולא מוכרים, כאילו הם נולדו אך ורק לשם כך (אין להם אפילו דיווחים!)

אשר על כן, החלטתי לצאת למשימה ולבדוק הכצעקתה. להלן רישומיו של חפוזי. לפני כן ראוי להודות לכל התורמים הנדיבים אשר חלקו איתי את האוסף הפרטי שלהם והכניסו אותי בהיכלות האסורים

1. מרינה האונסת מחולון: כמו רבים, הדיווח של מתן בסתר (צדיק!) חירמן לי את הצורה. בשיחת הטלפון מרינה נשמעה מעט מבולבלת והזויה, אך זה לא מנע ממני לקבוע איתה ולבדוק אם כדאי לטעום מהפרי האסור שלה

2. לנה חזה גדול: גם דיווחו של אש"ג הצית את דמיוני. לנה לא דוברת עברית. נשמעת מאוד נחמדה וסקסית

3. סבטה בולעת החרבות: אמנם לבסוף היא פרסמה פה, אך את תהילתה סבטה קנתה כפרטית שכיכבה בדיווחיו של המרן; דיווחים כה משובחים, שלמרות שהרב ציין את מגרעותיה (לא צעירה, לא סקסית) - החלטתי לנסות וללבן את חרבי בלועה הלוהט של סבטה. אך אבוי: סבטה אינה דוברת עברית... וגם לא אנגלית!

4. MILF מבת ים שלוקחים לפגישה רומנטית: הפעם היה זה פינוקי אשר דיווחו נוטף הסקס החזיר אותי לנערותי, עת כל תשומת לבי בשיעור ספרות היתה נתונה לניסיון לקרוא למורה להסבר אישי שיאלץ אותה להתכופף כלפיי ולחשוף את זוג עופרה המדהימים...

5. קים מתל אביב: הפליא לדווח הלך רוח, טיפוס דיפלומטי ורוחני, על סקסית בת כ-30, שלא מלחיצה בזמן, נותנת GFE מעולה, רימינג ומה לא, וכל זאת ב-400 לשעה מלאה!

6. אמילי - ילדה סקסית מדרום ת"א שמקבלת עם החברה הסקסית לא פחות שלה: למזלי, לפני שהספקתי לקבוע איתה כבר הגיעו הדיווחים: סמים, צעקות, איומים, בחורים גדולים שמתצפתים, התקפי מניה... רפואה שלמה לאמילי.
7. אנה מהסוכנות שלא הפגינה נאמנות: רב רוני, בזמן ההתקפות מצד צ'אק נוריס המנוח, ניפק לנו דיווח משובח (הגם שמצונזר) אודות אנה שלמרות שעובדת בסוכנות של 800 לשעה - מקבלת עצמאית בחצי מזה! אז אולי לבסוף אנה נתפסה בבגידתה, כי לאחר לא מעט ניסיונות היא אף פעם לא ענתה...

8. סוניה מהצמד טטיאנה וסוניה: גם עם השתיים האלה היה קשה לתקשר - אף אחת לא דוברת אנגלית, ולהודעות הן לא תמיד עונות. אז בשלב מסוים עם טטיאנה הפסקתי לנסות, ובכל מקרה הדיווחים הצביעו על סוניה כאופציה העדיפה. בסופו של דבר כן הצלחתי לתאם עם סוניה. הגעתי לדירה הפרטית בבת ים (ולא להתבלבל עם סוניה שקיות שוקו מבת ים!). את הדלת פתחה סוניה: אכן, סקסית - זוג שדיים יפים ודשנים מציצים מהחלוק, נאה בפנים. אמנם מעט מגודלת ועם בטן לא שטוחה, אבל עבור 400 לשעה היא בסדר גמור - קל וחומר לאחר הדיווחים על השירות שלה. ניסיתי לתאם ציפיות, אך סוניה פטרה את שאלותיי. הנחתי שמה שאני אשאל היא תסכים וזה היה כמעט מובן מאליו. העברתי את חלקי, נתבקשתי לשטוף ידיים לאחר שנגעתי בכסף (

היו עוד כמה שכבר עם קבלת הפרטים שלהן ירדו מהפרק עקב מחיר מופקע, וזהו זה. זהו ניסיונו של חפוזי עם פרטיות. כך יוצרים מיתוס.