יש בחורה חדשה ושמה ויקה. בסוף נכסה את כל השמות הרוסיים פה בדיווחים על בת ים. אין הרבה מה לפרט, בת ימי סטנדרטע, בחורה בגיל 30 נראית לא רע, לא שמנה ולא רזה, חזה בינוני תחת בינוני. המחיר 400 זוז, אין אנאלי בתפריט
תעשו חיים
אז מה יש לנו פה...
פנים 8 מתוך 10
גוף 10 מתוך 10
GFE הייתי אומר 10 מתוך 10 (לפחות איתי)
מציצה 8 מתוך 10
זיון 8 מתוך 10
שירות 10 מתוך 10 (בחורה מעוד לבבית ועדינה ואני מבקש שתתייסו אלייה כמו ג'נטלמנים).
ויקה - איחוד תיקים
2ויקה חמודה מאוד לדוברי אנגלית בסיסית
ללא מניירות מיוחדות.
ניתן לקבל אצלה שרות קצר יותר משעה למי שקצר במזומן , או שלא יכול או רוצה פעמיים.כלקוח וותיק אצלה אני יכול להגיד שלא היתה לי נפילה איתה גם לאחר כמה פעמים, ותמיד קיבלה אותי בחיוך.
לעומת זאת היא לא תסבול יחס מזלזל .
יואו זו הודעה 555 שלי מה אני לא עובד? רק כותב?
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
ויקה - איחוד תיקים
3סופשבוע הגיע וסף החרמנות הלך ועלה אחרי הברזה של 2 היזיזות ברגע האחרון. בנות התאגידים (התל אביבי והבת ימי) בחופש או תפוסות.
אחרי נפילה עם "דשה" מגלה-אסקורט [לא רלוונטי לפורום. עוזבת היום בלילה] ורצון להישאר עם טעם טוב לקראת השבוע שמתחיל, מנסה שוב את נינה הלוהטת אך היא תפוסה עד הלילה. הפקידה מציעה לי מישהי חדשה ברוטשילד בת ים, עדיין ללא פרסום, 1.7 ליבלרית.
מגיע לרחוב, מזהה שזו אותה דירה של אלינה שעזבה לפני מספר חודשים (רוטשילד קרוב לים). מתקשר ועולה לדירה.
בדירה ויקי, בחורה רזה, 1.72 בערך, שיער אדמוני צבוע, קעקועים בכל הגוף ועם מילה וחצי באנגלית, זהו. קצת פנטומימה, גוגל טרנסלייט ומלמולים מציעה לי מקלחת ומשם למיטה.
לבחורה חזה בינוני וקצת נפול
פטמות גדולות למי שאוהב וגוף רזה בצורת גיטרה (כלומר תחת לא מעוצב). היא די חמודה ואני בטוח שאם היינו יכולים לתקשר זה גם היה נחמד יותר.
התחילה במציצה נחמדה, אחרי דקה-שתיים עצרתי אותה וירדתי לה עד שגמרה וזה בהחלט שבר את הקרח
אחרי שנרגעה חזרה למציצה עד שגמרתי. פה הופתעתי כי הבנתי שגמירה בפה זה חלק מהדיל, אבל בתחילת השפריץ הזיזה את הראש והמשיכה בעבודת יד.
פה כבר ירד לי כל החשק, במיוחד אחרי הנפילה הכואבת עם דשה, עשיתי מקלחת זריז וחזרתי הביתה עם הזנב בין הרגליים.
שבוע טוב
אחרי נפילה עם "דשה" מגלה-אסקורט [לא רלוונטי לפורום. עוזבת היום בלילה] ורצון להישאר עם טעם טוב לקראת השבוע שמתחיל, מנסה שוב את נינה הלוהטת אך היא תפוסה עד הלילה. הפקידה מציעה לי מישהי חדשה ברוטשילד בת ים, עדיין ללא פרסום, 1.7 ליבלרית.
מגיע לרחוב, מזהה שזו אותה דירה של אלינה שעזבה לפני מספר חודשים (רוטשילד קרוב לים). מתקשר ועולה לדירה.
בדירה ויקי, בחורה רזה, 1.72 בערך, שיער אדמוני צבוע, קעקועים בכל הגוף ועם מילה וחצי באנגלית, זהו. קצת פנטומימה, גוגל טרנסלייט ומלמולים מציעה לי מקלחת ומשם למיטה.
לבחורה חזה בינוני וקצת נפול

התחילה במציצה נחמדה, אחרי דקה-שתיים עצרתי אותה וירדתי לה עד שגמרה וזה בהחלט שבר את הקרח

פה כבר ירד לי כל החשק, במיוחד אחרי הנפילה הכואבת עם דשה, עשיתי מקלחת זריז וחזרתי הביתה עם הזנב בין הרגליים.
שבוע טוב

זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!
ויקה - איחוד תיקים
4ערב טוב shpongle9
תודה על הדיווח
תודה על שתי האזהרות
גם של דשה מגאלה אסקורט וגם של ויקה מבת ים ...
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
ויקה - איחוד תיקים
5מתקשר למודעה של יפיפיה בת 21 מבת ים
צעירה,סקסית,ולוהטת,(כל התארים שניתנו לה לא נכונים !!!)
הפקידה מפנה לרחוב ירושלים בבת ים (הדירה של נינה הלוהטת,בסוף העבירו אותה דירה...)
דירה יפה משופצת ונקייה
פותחת את הדלת ויקה בת 26 165 ס"מ מגיעה אלינו ממוסקבה
יודעת רק כמה מילים באגלית ושאר המילים ברוסית ...
היה חם היום ונשארו לי הרבה שוקולדים ברכב הבאתי לה את כולם
אכלה אותם אחד אחרי השני בזמן שאני מראיין אותה 

לא נראית טוב...
חלוק מוזר עם נעלי בית
גבות מקועקעות בצבע ג'נג'י
עיניים מוזרות,שיער קרה אסוף לאחור עם גומיה
מלאה בקעקועים חלקם מאוד יפים
גוף לא יפה, מראה לא יפה,לא נשית,ולא סקסית,
ראיון קצר:400 ש"ח לשעה 2 אקטים
מתנשקת צרפתית
מציצה בלי גומי
לא ניתן לגמור בפה
לא מלקקת ביצים
לא עושה רימינג
לא עושה אנאלי
למי שאוהב קעקועים יפים,מיוחדים,ומושקעים באמת,
ממליץ לבוא עם שוקולדים להתרשמות בלבד,לתת לה לאכול, ולראות את הקעקועים ולעזוב את המקום ....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
ויקה - איחוד תיקים
6מאשה עמוסה לעייפה, כך שחשבתי שהנה מגיעה הגמילה. במקום זה, הפקידה מציעה לי מישהי חדשה שאך זה הגיעה לארץ הקודש. אני משתדל לגלות אזרחות למופת, ובימים קשים כמו אלו בהם קמים עלינו לכלותינו ולהחרימנו - נרתמתי למסע ההסברה. מגיע לתחילת בן יהודה, ואת הדלת פותחת לי ויקה:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9053
מגיעה אלינו מקזחסטן
כ170 ס"מ
חמודה
חזה קטן, בטן מעט נפולה
מתנשקת
מציצה מקונדמת
כשניגשתי ושאלתי לפשר השירות (ראיון, כפי שלימדנו רב רוני
) היא ענתה במעשים: בעודנו עומדים היא נצמדה אליי, והתחלנו להתגפף ולהתחרמן. ויקה נמנעת מנשיקות צרפתיות עם הלשון, אבל מלבד זה מציעה חוויית GFE מעולה: היא אשכרה העבירה אותי מקלחת של ליקוקים
כאמור, החזה שלה קטן - אבל עם פטמות דשנות שמזדקרות עד למידת הזין של סיני ממוצע
ללקק ולמצוץ אותן עד לרמת התלישה! בנוסף, לויקה יש עור חלק ונעים מאוד למגע, ממש עור קטיפתי. אחת הבחורות היותר נעימות: כמעט כמו תאילנדית! וגולת הכותרת היא המציצה... פשוט מעולה. גם אחרי שגמרתי, היא המשיכה ללקק את הכיפה והעבירה בי רטט של עונג. ברררררררר... אני די בטוח שבתוספת היא תסכים למציצה ללא חציצה...
הגעתי אליה אחרי יום עבודה, כך שהייתי עייף. הסתפקתי במציצה המדהימה וקצת מנוחה.
400 לשעה.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9053
מגיעה אלינו מקזחסטן
כ170 ס"מ
חמודה
חזה קטן, בטן מעט נפולה
מתנשקת
מציצה מקונדמת
כשניגשתי ושאלתי לפשר השירות (ראיון, כפי שלימדנו רב רוני

כאמור, החזה שלה קטן - אבל עם פטמות דשנות שמזדקרות עד למידת הזין של סיני ממוצע

הגעתי אליה אחרי יום עבודה, כך שהייתי עייף. הסתפקתי במציצה המדהימה וקצת מנוחה.
400 לשעה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
ויקה - איחוד תיקים
7שבת שלום לחרמני הפורום,
היום אספר לכם על יאנה מהמודעה הזאת:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10695
כפי שניתן לראות, התמונות אמיתיות, אך הן עושות לה עוול: יאנה היא כוסית!
יפהפייה צעירה, טהורה ותמה
וידוי: יאנה היא השחקנית הראשונה שהכרתי מהתאגיד של יוליה. אני זוכר שהיא פתחה את הדלת והכניסה אותי, ואני הייתי בהלם ושאלתי את עצמי: איך זה שעד עכשיו זיינתי את הזקנות השמנות מהתאגיד האבן גבירולי ב-500?!
הכיתי על חטא!
ממש באותו אזור חיכה לי הפרח המתוק הזה ב-400 לשעה שלמה! אך אבוי: יאנה נפלה בשלב הראיון
היא לא מתנשקת
ועל כן לא זכיתי לטעום מהפרי האסור שלה. הימים חלפו, וזיהיתי אותה במודעה הנ"ל. אז עכשיו יאנה עובדת לבד, כפרטית - מה שמסתדר עם תנאי החרם על התאגידים שהכתיב הדדי הגדול
מי שחשקה נפשו בזיון עם כוסית צעירה, אבל שמוצצת עם קונדום ולא מתנשקת - היא נראית כאופציה אקזוטית
היום אספר לכם על יאנה מהמודעה הזאת:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10695
כפי שניתן לראות, התמונות אמיתיות, אך הן עושות לה עוול: יאנה היא כוסית!

מי שחשקה נפשו בזיון עם כוסית צעירה, אבל שמוצצת עם קונדום ולא מתנשקת - היא נראית כאופציה אקזוטית

ויקה - איחוד תיקים
9[QUOTE=אחים של גברות] בלי קשר אליה
לכן לא הלכתי... חוץ מהעניין של הזיון:
תמיד עם!!!

מציצה עם
זיון עם
נשיקה אין.
איזו סיבה יש ללכת
[/QUOTE]
לכן לא הלכתי... חוץ מהעניין של הזיון:
תמיד עם!!!

ויקה - איחוד תיקים
10אחים, יש המון חברים שפוחדים ממחלות ולכן זה תנאי מקדים עבורם...חליפה ובלי נשיקות דודה..

.You so need a Daddy, little girl