כ שושי/שושנה משדרות - סקס אדיר

שושי/שושנה משדרות

1
מישהו מכיר/יודע/היה עם בלונדה שווה משדרות?
קוראים לה שושי/שושנה והכרתי אותה היום דרך אחד האתרים. בסוף שנות השלושים שלה.
קבענו פגישה להיום בלילה. דורשת 400 ש"ח + עלות צימר. שלחה תמונות סקסיות ונראית מעולה וכוסית.
מישהו מכיר אותה ויכול לספר ו/או לחסוך נפילה...חלילה.
כל היום חושב על זיונים

שושי/שושנה משדרות

6
מכיר אותה... ראיתי את התמונות, אני אישית לא זרמתי אז, כי לא חפשתי מבוגרת, אני לא יגיד שהיא כוסית , למרות שעל טעם אין מה להתווכח... , אבל יש לה חזה גדול וגוף סקסי... אני חושב שהיא יותר בכיוון של 45... שמעתי ממשהו שדגם אותה ונהנה... לא נכנסתי יותר מידי לפרטים כי כמו שאמרתי וויתרתי עליה אז... אבל כרגע אני גם בהתלבטות...

שושי/שושנה משדרות

7
איך אפשר להגיע אליה ?

[QUOTE=BahurX]
מכיר אותה... ראיתי את התמונות, אני אישית לא זרמתי אז, כי לא חפשתי מבוגרת, אני לא יגיד שהיא כוסית , למרות שעל טעם אין מה להתווכח... , אבל יש לה חזה גדול וגוף סקסי... אני חושב שהיא יותר בכיוון של 45... שמעתי ממשהו שדגם אותה ונהנה... לא נכנסתי יותר מידי לפרטים כי כמו שאמרתי וויתרתי עליה אז... אבל כרגע אני גם בהתלבטות...
[/QUOTE]
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

שושי/שושנה משדרות

10
לכל חברי הפורום שמבקשים את הטלפון של העלמה, אין מצב שאתן אותו לפני שנפגשתי איתה וקיבלתי את אישורה להפיץ אותו. הכרתי אותה באתר. היא לא מפרסמת את עצמה בפומבי אז תחכו בסבלנות. כנראה בסופ"ש הקרוב אהיה איתה ואז תקבלו דיווח מפורט וגם טלפון במידה והיא תאשר זאת.
וחוץ מזה קצת לא לעניין שחברים חדשים פה שאפילו דיווח אחד אין להם מבקשים טלפון של פרטית. תתחילו לדווח ולא לשמור בסוד את הביקורים שלכם אצל נערות עובדות. הפורום כאן מיועד לשיתופי פעולה ועזרה הדדית. אבל הדדית ולא חד צדדית.
כל היום חושב על זיונים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”